Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość salemka napisz raport za 3 str
bo za krotki jest ;)

Gość oooooooona 28
a mnie zostawil dlatego ze jestem:O

Pomarańczo, jak ktoś nie ma nic sensownego do powiedzenia w dyskusji, to nie powinien się udzielać

Najlepiej od razu epopeję w 10 tomach. Proponuję: "Pochwała wielodajstwa" :P Albo wielodostępności :P

Gość duzo piany,malo wody,dokladnie
Kaliban

Jakbyście się wysili na tyle, żeby przeczytać mojego posta to byście wiedzieli, że połowa lub więcej to słowa Prawiczka, którego tak ubóstwiacie.

Gość baby sa malo konkretne
Dlatego lepiej czyta sie facetow.

Chociaż Prawiczka szanuję, bo chociaż nie zgadzam się z jego tezami, facet ma jaja, żeby próbować mnie przekonać, że jednak to On ma rację.

Gość do niedziewicy pasuje
tylko prawiczek

Gość EEros
Kobiety to mistrzynie intryg! ha ha ha

Gość marta grzechu warta...
pierwsze słyszę

Gość kobiety są po prostu głupsze
Na dodoatek naiwne.:D:D:D:D:D:D:D:D

"Ależ akurat co do pierwszego punktu to nie ma znaczenia. Bo atrakcyjnemu fizycznie facetowi wiele kobiet jest w stanie wybaczyć nawet zdrady i bicie. Tu działa własnie mechanizm instynktu i trzymania się kurczowo najlepszego samca nawet jeżeli oznacza to, że musi się nim dzielić." Czasami jest tak jak piszesz, ale nie wolno generalizować. Dla mnie takie dzielące się kobiety są co najmniej dziwne. "Kobita nie tylko ma gwarancja co wrecz może wrobić faceta w dziecko. Dlatego samiec musi starannie dobierać kobiete do stworzenia rodziny." Tu się zgodzę w 100%, ale zauważ, że to kobieta jest "bliżej" z dzieckiem i to na nią spadnie w większości trud wychowania dziecka, więc szuka partnera, który zapewni jej stabilizację. Mądre kobiety szukają więc faceta, który chce tego co ona, oczywiście musi być dla niej atrakcyjny (mówię za siebie), zaopiekuje się nią gdy ona będzie nosić dziecko, będzie ją kochał i szanował. "Jak juz pisałem wielu kobietom to nie przeszkadza, bo jak je zostwi to znajdą sobie frajera do wychowywania ich dzieciaka." Są takie owszem, ale znowu generalizujesz, wcale nie jest ich tak wiele. Na pewno wolałyby zostać z ojcem dziecka, ale czasami jest to niemożliwe lub niedobre dla niej i malucha, więc szuka partnera, który zaakceptuje ją z dzieckiem, bo co innego ma zrobić? "Co do dziewictwa to mylisz się. W przypadku młodych dziewic to oczywiscie nie wiadomo co z takiej wyrosnie. Ale kobieta 2x lat która nie jest przeraźliwie niesmiała i swiadomie odrzuca adoratorów na pewno już się nie zmieni i jest dobrym materiałem wartym starania się o nią. Puszczalska się już raczej nie zmieni, a nawet jeżeli to przeszłosci nie wymaze." Taka zastraszona, niepewna siebie pewnie nie, ale są też dziewice z wyboru, niekoniecznie nieśmiałe. "Tak jest i teraz tylko panie feministki starają się wmówic ze jest inaczej. Szanujący się, pewny sieibe facet z taką się nie związe, pozostają takim odpady genetyczne." Nie możesz mówić za kobiety, bo nie jesteś nią. "Nie moja wina, że tak jest. Natomiast tak jest i tyle. A Ty jestes puszczalska że się tak zapytam?" Zależy jak definiujesz puszczalskość. Moim zdaniem NIE. Wiesz to jest tak, że jakby zapytać kobiete czy lubi takich to 90% powie że nie. Dlaczego, bo nie chcą przyznać się do bycia jedną z wielu, kazda chce być wyjątkowa, a jednak na kimś ci panowie nabijają liczniki i nie sa to jedynie łatwe panie z dyskotek. Magia. Niepewne siebie dziewczyny/kobiety ulegają presji facetów. Gdyby faceci tego nie oczekiwali nie byłyby takie. Głupie są, że ulegają tej presji, ale co ja na to poradzę. Nie utożsamiam się z nimi. "Zresztą widać to choćby po ujemnym przyroscie naturalnym w wyzwolonych krajach. Taki układ po prostu nie sprzyja rozwojowi społeczeństwa. Dzieci rodzi się mniej i duzą czesc z nich stanowią dzieci z wpadki, które lądują w domach dziecka." Wyzwolone kobiety, to też kobiety, które stawiają karierę ponad rodzinę. Nie można im tego zabronić. Ja chcę mieć rodzinę, minimum 2 dzieci z facetem, który tak samo jak ja ceni sobie rodzinne wartości.

Gość SaIemkaaa
Kto mnie przeleci, nie mam faceta😭

Gość do Salemkaaa
dlatego my prawiczki szukamy pewnych swojej wartosci, atrakcyjnych niedziewic

"Oczywiście ale to ich wina, że ciągnęło ich do nieodpowiednich facetów. Widać tacy ją pociągają, więc skoro tak jest to niech potem nie szuka frajera który zaakceptuje dziecko, choć wczesnie nie chciałaby nawet na takiego splunąć. Dlatego własnie takim kobietom szacunek się nie należy. Za swoje błędy trzeba płacic, a nie zrzucać odpowiedzialnośc na kogos innego." Takie, które zrzucają odpowiedzialność same są nieodpowiedzialne, ale są faceci którym to nie przeszkadza - w sensie dziecko, lub sami są bezpłodni i to ich praktycznie jedyna szansa na rodzinę. "czyli doszlismy do wniosku, że jednak dziewice z wyboru sa porządne." OWSZEM! Tego nigdy nie negowałam. Mówiłam jedynie, że nie ma gwarancji, że zawsze tak pozostanie "Duza liczba partnerów względem wieku. Przygody jednonocne." Nie miałam ani jednej jednonocnej przygody. Moje związki trwały od roku do prawie 3 lat, a z obecnym facetem jestem ponad 2 lata i mam nadzieję, że będziemy już zawsze razem - jestem totalnie zaangażowana. Seks zawsze był wynikiem uczucia. "Zaraz zaraz niepewne? Przecież większośc z nich uważa się własnie za smiałe i wyzwolone." Tak im się wydaje, albo kłamią - chociaż na pewno zdarzą się wyjątki - jak zawsze z resztą. Nikt nie chce im zabraniać, po prostu potem facet nie chce się z taką związać i tyle. Tak długo jak zdają sobie sprawę, że materiał na żonę z nich marny i nie mają o to pretensji to jest ok. Zgadzam się A teraz powoli uciekam na mecz :]

Gość czy kant dupy znalazla
juz prace ? czy studiuje ?

Gość salemkaa z iloma facetami
spalas?

Przecież napisałam, nie wprost, ale napisałam. Poszukaj jak tak bardzo Cię to interesuje :P

Gość agrawwwka
Z pięcioma spała przeciez. To znaczy z czterema spała, a z piątym jest teraz.

Gość za duzo
chyba ze jej facet ma wiecej

Gość nastepna idiotka to salemkaaa

Może napiszecie coś więcej niż jedno zdanie, bez żadnego uzasadnienia - tak to byle głupek potrafi.

Gość o trzech
za dużo

Gość w tym wieku powinna z 1