Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

Gość moponnoo
Regres :) żaliłeś się, że szefunio juz nie taki dobry i nie daje lapa po pracy do domu :) liliputka- nie jesteś ujeta w temacie więc po co się odzywasz?:) może i mają wakacje ale mają też rodziny, których życie tu opisują, dzieci nawet a to już odpowiedzialnośc, a nie gnicie przed kompem gdy karku już 40 :(

ike-Boże, mnie to by się znudziło takie ironizowanie ciągłe pomarańczo- córko mnie by nudziło latać za dupą jakiejś ike dzień w dzień i przekonywać (również dzień w dzień o każdej porze) , że nie siedzę na kafe i że jakaś tam ike powinna robić to co ja uznam za stosowne

liliputka- nie jesteś ujeta w temacie więc po co się odzywasz? ojej - przepraszam mamo 😭 a odzywam się, bo tak mi się podoba 🖐️

Gość moponnoo
wezel- wiem o tym a Regres :) Hm, regres został okrzyknięty największym sknerą kafe:) bo on nie wyobraża sobie zapłacic nigdy za kobiete :D co najdziwniejsze osoby najbardziej tępione trzymają sie razem, czyt. ike, brum, Regres i jeszcze brakuje Zs-a :) poza tym ike ciśnie Samicy, a jest już dorosłą babą, to ma byc klasa i inteligencja ?;)

Gość iluzjon
zero wsciekłosci :) za wiele małp twojego pokroju zatyka przepływ :classic_cool:

Ja pier.dole ale co WAS to obchodzi, ja nie wiem, ale mam wrażenie, że większość ludzi jest ograniczona umysłowo. Niech sobie ike dalej ironizuje, niech Regres nabija się z innych, co WAM do tego ? Gówno ku.rwa.

Hm, regres został okrzyknięty największym sknerą kafe bo on nie wyobraża sobie zapłacic nigdy za kobiete" oczywiscie że nie ... jestem zbyt piękny i zbyt młody To laski na mnie tracą kasę ... :P

monopoo te - ale jak na sporadyczne siedzenie na kafe, to jesteś świetnie zorientowana kto z kim śpi 🖐️ :p

Hahaha to fajnie ma ta Twoja "kobieta" :D chyba ma na imię Kafeteriana :D Charlotte - wulgarna jesteś :D a tym samym prymitywna

moponnoo a sprawdź czy nas nie ma w lodówce:)

Gość fsdfsd
przeciez tu same cwele siedza na forum :)

Na tvn 24 mówią właśnie na nasz temat. :D I dostałam zaproszenie od Drzyzgi. :D

Gość człowiek wielki duchem
IKE ile masz lat?

A widzisz liliputko ;) nie trudno ich zauważyc :D nieraz czytuje tematy na ich temat, bo obawiam się, że nie tylko ja mam ich dośc. Nie noo.. nie wyobrażam sobie aby osoba któras mi dobrze znana w wieku 30 +- siedzi na kafe i tak od rzeczy nawija :D naprawdę :D nie znam takich ludzi :D mnie można wybaczyc, mam jedynie 20- :D

... ale Wam sie nudzi....:) No Regres, fajnie, że jesteś, te topiki dostarczają mi niebywałej rozrywki podczas godzin w pracy:D:D Największą sknerą cafe jest.... admin, bo szkoda mu kasy na moderowanie forum i usuwanie tych durnych tematów:p

Gość iluzjon
nijak sie ma uczuciowe wywody płaczek do ironii :classic_cool: tym trzem osobom podnosi sie zwyczajnie ego jak sobie kilka pseudointeligentnych postękiwan wkleją :classic_cool:

ike, ma 34 tak pisała gdzieś :)) ma dzieci i już ponoc 2giego męża mimo to nudzi się kobieta 🖐️

Na tvn 24 mówią właśnie na nasz temat. I dostałam zaproszenie od Drzyzgi." ale że co brum ? błękinty helikopter TVN24 sie zjawił u ciebie? :D

Gość iluzjon
brum Na tvn 24 mówią właśnie na nasz temat. I dostałam zaproszenie od Drzyzgi. tak brum to jak najbardziej program dla ciebie :classic_cool:

No Regres, fajnie, że jesteś, te topiki dostarczają mi niebywałej rozrywki" jovik:D 🖐️ :D mnie też , mnie też ... popatrz jaki mamy podkład , na kilka godzin śmiechu ;)

Gość A może inaczej
"mopono pokaż mi chociaż swój jeden mądry wpis na tym forum ? " Regres, o może jednak ty pierwszy pokażesz choć jeden swój nie złośliwy, nie prześmiewczy, nie ironiczny, nie złośliwy, ale taki normalny, życzliwy post, kierowany do kogoś, na kogo topik włazisz ? Spróbuj to zrobić, potrafisz ?

Ale pociesza mnie fakt :D ktoś tu mądry napisał wy będziecie pisac, smiac sie, ironizowac... ale jak tak kiedyś siądziecie w fotelu, nalejecie sobie whisky, spojrzycie w lustro to się przekonacie.. że tak naprawdę jesteście skrzywdzonymi przez los ludźmi, których jedyną rozrywką jest kafe i stukanie w klawiaturę kiedyś na pewno sobie to uświadomicie ale przecież nie okażecie słabości dając satyfakcję orangom :D i tak byłoby to wzięte jako ironia :D w koncu z tego jesteście znani :D

Uważajcie- może topik jest w BIG Brother?:D:D:P patrzą, komentują, podgladają....nad głowami błękitny 24 i agent Tomek z Ike::P

ike, ma 34 tak pisała gdzieś ma dzieci i już ponoc 2giego męża mimo to nudzi się kobieta zobaczcie jaka skrupulatna:) pewnie w notesiku zapisuje i dzień w dzień upierdliwie zakłada temat i to samo powtarza zamów jakiś transparent "ike ma 34 lata..............przez nią nie wyjechałam na wakacje bo kto by jej pilnował............."

Gość iluzjon
trzeba sie liczyc z tym ze jesli ktoś siedzi na kafe juz tyle czasu to napewno anonimowy nie jest :classic_cool:

Regres, o może jednak ty pierwszy pokażesz choć jeden swój nie złośliwy, nie prześmiewczy, nie ironiczny, nie złośliwy, ale taki normalny, życzliwy post, kierowany do kogoś, na kogo topik włazisz ?" proszę cię bardzo :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4528147 czy jeszcze jakieś pytania? przed przesłaniem twoich mądrych wpisów ...