Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniona....

znów szukam pracy, znów mnie zwolnili

Polecane posty

Gość zwolniona....

za każdym razem, chociaż już to przerabiałam, przeżywam taki kilkudniowy szok jak dostaję to zwolnienie. Nie mam sil wstać z lóżka, boli mnie serce.... Psycholog mi mówił, że to normalne, a ja mam wyrzuty, że długo będę szukać pracy....

Gość 3f3f3f3f
znow cie zwolnili? nie bez powodu :D

siedzisz na kaffe w robocie to sie dziw że cię zwolnili ... :P

Gość taki prawiczek z wiarą
też siedzi na kafe w robocie i jakoś go nie zwalniaja albo takie regres

Gość zwolniona....
wyslali mnie na urlop

Gość moskala
no teraz z pracą ciężko.a jakie były powody tych zwolnień?

nie zwalniają bo sie fajnie ustawiłem w robocie i mam neta pod ręką całe bite 8 godzin :P

Gość zwolniona....
nie bylam juz potrzebna...takie powody Na 3-4 stanowiskach przede mną pracowały osoby, które z nich uciekły, tylko w jednym przypadku to bylo zastepstwo...skonczone pol roku wczesniej

Gość moskala
nic nie poradzisz.nie zadręczaj się już tylko szukaj dalej. albo może pomyśl o własnej działalności gospodarczej.wtedy sama sobie będziesz szefem

Gość zwolniona....
moskala-dziekuje za mile slowo🌻 Rany, musze isc zalatwiac sprawy...tyle mi sie nawarstwilo...

Gość bierz sie ostro do szukania
i nie przejmuj sie🖐️

Gość zwolniona....
o ..moj temat... kurna, serce mnie boli,chociaz sobie mowie, ze nie warto sie denerwowac

Mnie tez boli serce... .od pol roku szukam pracy :( i rozstalam sie po 4 latach ze swoim chlopakiem... nie mozemy byc razem mimo, ze sie kochamy.. chyba 2 rozne charaktery :( wiec brak pracy nie pomaga... i mam mnostwo problemow przez to, a nie chce wracac do rodzinnego miasta! ;(

Gość zwolniona....
farga a czemu nie masz pracy? Nie pracowalas jeszcze?

Mam 3,5 letnie doswiadczenie w zawodzie.. to byla moja 2ga praca.. sama sie zwolnilam, bo szef nie placil nam pensji!!! A glupia bylam.. trzeba bylo pojsc na zwolnienie!! Ale naiwna bylam i myslalam, ze oddadza mi te kase!! ;( Moje zycie wyglada teraz tak, ze ciulam na wynajem mieszkania, kupuje najtansze rzeczy do jedzenia :( cofnelam sie do lat studiow. Jestem przybita.. i tesknie za moim chlopakiem.... Zwolniona...a jaki masz zawod, skad jestes? Ja z Lodzi - graf. komp. - mam od czasu do czasu jakies zlecenia, ale to kropla w morzu potrzeb, w dodatku jest sezon urlopowy...

Gość zwolniona....
wiesz, moze sie intensywniej oglaszaj...

Gość zwolniona....
intensywniej szukaj, moze troszke sie przekwalifikuj, doucz czegos...

Gość zwolniona....
trzeba miec kase, ale jak ona jest grafikiem to moze podjac prace np. w firmie wdrazajacej systemy ERP i tam sie "dobranzowic". Ciezka to harowka jest i male szanse, ale trzeba kombinowac jak sie da.

Gość zwolniona....
no to sie boje.... nie bać się , nie bać się, myśl pozytywnie, poradzisz sobie. Nowe idzie!

Gość zwolniona....
moj problem to nie problem http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8155358,Auto_wjechalo_pod_nadjezdzajacy_pociag__Czteroosobowa.html tu jest tragedia, ...ja sobie poradze rany, wspolczucie dla mamy tych dzieci :(:(

Gość zwolniona....
dziekuje za zaproszenie :) Musze wysylac CV a nie robie tego intensywnie...rany, ja zawszze tak mam, jak mnie wymecza wpracy. Internista przepisal mi psychotropy...widac latwiej dac psychotropy niz zyczliwe slowo, bo za slowo mu koncern farmaceutyczny nie zaplaci.

"nie zwalniają bo sie fajnie ustawiłem w robocie i mam neta pod ręką całe bite 8 godzin" To gdzie ty robisz Regres? Informatyk jesteś czy jak?

Gość musisz to przetrwac
i nie dolowac sie. Moze odpoczac na jakis czas, jak masz mozliwosc wziecia zasilku.

Gość zwolniona....
boje sie wysylac CV

Gość zwolniona....
nie wiem, ktory wariant wybrac, co wpisac w CV

Gość zwolniona....
ale ja nie wiem ...czyma byc ze zdjeciem czy bez zdjecia czy ...czy pisac jak do normalnych ludzi czy tak jak do wiekszosci czyli tych z kompleksami taki jeden-no dzieki za proby podtrzymania na duchu, ale ja przepieprzylam tyle dni w wyniku tego szoku, ze az zal tylek sciska :(

z CV to nie pomogę, bo sam nie wiem. Ja wysyłałem gotowe już stworzone przez biura armatorskie. Tobie chyba ktoś jest potrzebny, aby wyrwać Cię z domu, może to dało by Tobie więcej motywacji.