Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka pssychopatka

Czy któraś sie przyzna że jest uzależniona od Kafe??

Polecane posty

tak jak w temacie. ciekawa jestem. jak tak czytam czasami to widzę że niektóre to tu cały dzień siedzą. ciekawe co w tym czasie ich dzieci robią?? pewnie bajki w tv?? ha ha. Przyznam szczerze że ja parę razy dziennie też musze tu zajrzec!!

Gość bachory bachory bachory
Ja tam kiedyś byłam uzależniona , z 3 - 2 lata temu to ciągle tu byłam . A teraz to nawet nie ma co czytać , nie mówiąc o rozmawianiu :O

Ja chyba jestem,ale nie tak,ze siedze tu calymi dniami,po prostu codziennie tu zagladam:) Ale tak jak kolezanka wyzej - poziom kafeterii spadl niestety. Ale nie potrafie tu nie zagladac i czegos nie skrobnac:)

Ja trochę tak, ale nie na tyle żeby bez kafe nie móc żyć. Czasem nie pisze przez dłuższy czas i nie ma tragedii, ale ogólnie od netu jestem uzależniona. Musze codziennie pocztę sprawdzić, często mam włączone gg. Co robią dzieci? Np teraz dziamlają zupę. Czekam jak zjedzą i jedziemy na basen.

kiedys rozmowy byly fajniejsze,nawet prowokacje byly smiesniejsze,podszywy rowniez. Teraz niektore tematy to totalne dno...

Ja bardzo lubie kafe . Zalogowalam sie niedawno na wizazu ale to jest portal dla niemyslacych slodko-pierdzacych bab bez wlasnego zdania a ze ja taka nie jetsem to mnie zbanowali 2x i powiedzialam sobie ze wiecej tam nie wejde i zostala mi kafe oraz o2 tez ludzaco do kafe podbna ale nie ma takiego brania niestety :( Wchodze tutaj jak maly spi albo jest u Mamy czyli jakie 3x dzinnie po godzinie. ;)