Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asegtrdfcgytr

może być ta piosenka na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość asegtrdfcgytr
eeeej

Bardzo fajna piosenka, niezbyt często wybierana na pierwszy taniec a co za tym idzie, nie jest osłuchana. A przy tym piękny tekst ;)

Gość cerin
pokaż mi niebo? pozbaw oddechu? to boskie uczucie? przechodza dreszcze? pokryj mnie? :) toz to o bzykaniu, a Ty na pierwszy taniec?:)

Gość cerin
Oczywiscie wszystko mozna podwojnie interpretowac. Wiec niech bedzie,ze to o przytulaniu:)

Proszę bardzo Miga gorączka z oczu Hey babe Chodź tu i zamknij je mocno Nie zaprzeczam Lecimy ponad to wszystko Weź mnie za rękę Nie pozwól mi upaść Masz takie Amazing Grace I nigdy nie czułem się w ten sposób Oh Pokaż mi niebo okładka mnie Zostaw mnie bez tchu Oh proszę pokaż mi niebo Here I Go Jestem potrząsając jak wiatr Hey babe Proszę podać mi do głowy stały Nie zaprzeczam Jestem przerażony tak jak ty Chociaż jestem ledwo dotykając się Mam dreszcze po moim kręgosłupie, i czuje się Boże Oh, pokaż mi niebo, osłaniaj mnie Zostaw mnie bez tchu O, proszę pokaż mi niebo Czy wiesz, co to znaczy śnić sen Kochanie przytul mnie mocno i niech to będzie Oh, pokaż mi niebo, osłaniaj mnie Zostaw mnie bez tchu O, proszę pokaż mi niebo

Gość ktoSik@
Piosenka bardzo ładna ale to jest rumba a nie walc... :/

Gość ktoSik@
No w sumie nic. Tylko ja uważam że na weselu pierwszym tańcem powinien być walc, który jest piękny i dostojny. Akurat rumba jest moim ulubionym tańcem, ale na swoim weselu i tak zatańczę walca :) Ale to jest tylko moje zdanie.

Gość ktoSik@
poza tym wolę jednak jak para młoda jest przygotowana do pierwszego tańca, a nie "kaleczy" i widać że chyba pierwszy raz tańczą w takim klimacie :/ rama i postawa nijaka, kroki też... :/ ale to tylko moja osobista opinia :)

Gość asegtrdfcgytr
ale my nie będziemy tańczyć żadnej rumby, po prostu się pobujamy... zatańczy tak jak umiemy, mój narzeczony świetnie tańczy i nie mamy zamiaru się do tego przygotowywać. wolimy spontan :)

Gość nie podobają mi się spontany

Gość asegtrdfcgytr
nie zapraszam Cie na wesele, więc głowa do góry - nie będziesz musiał(a) na ten spontan patrzeć :)

Gość NorO
Znana piosenka i ładnie wykonana.Na pierwszy taniec pasuje.