Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakToJa

Czy chciałybyście sobie bardzo kupić, ale póki co nie możecie sobie pozwolić?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Co chciałybyście sobie bardzo kupić, ale nie możecie sobie aktualnie na to pozwolić. O czym marzycie? Proszę bardzo o linki. Obojętnie czy to coś z ubrania, biżuteria, kosmetyki, coś do domu, coś zupełnie innego....

Chodzi mi o takie bardzo realne rzeczy :) Takie, które w najbliższej przyszłości w ramach przypływu gotówki sobie chcecie kupić. Nie chodzi o takie rzeczy zupełnie nieosiągalne....

Cierpiąca, przykro mi strasznie :( Dla niektórych pewnie to mała kwota, ale kiedy czytam, że dziecko marzy a kogoś nie stać to strasznie mi przykro. Ja to za dobra jestem i aż sie chce ją kupić Twojemu dziecku..... Mam nadzieję, że kiedyś Twoja córka dostanie tą lalę i będzie szczęśliwa z tego powodu.

Morska bryza - fajne masz teraz foto. Wiesz, takie tu na kafe jest jednak chyba najlepsze dla tych wszystkich złośliwych komentatorów :)

Gość ty ale jajajaja
dobry komp, najelpeij dwa- lapik i pc do tego drukara laser ksero itd biurowe dobry foto aparat i mieszkanie potem w kolejności auto i prawko, jakieś 5 tys na ciuchy i 5 tys. na dbanie o siebie dalej jakieś 200 tys na podróż po eurazji

Gość cierpiaca88
mam nadzieje.Kiedys przypadkiem ogladalam lalki i ona je zauwazyla. Teraz mam troche spokoju ,zapomniala o niej ale wiem ,ze marzy. A wszystko przez pieprzone panstwo. Rok temu zmarl moj narzeczony. mial wtedy 20 lat i nie wystarczajaco przepracowanych lat(cierkawe jak mial je miec w tym wieku) i renty nie dostalam :( a pieprzone panstwo daje 68zl rodzinnego+170 zasilku ciekawe jak za to wyzyc. dorabiam troche ale i tak ciezko. NIENAWIDZE POLSKI

Mieszkanie, dobry laptop (interesują mnie za ok/ 5 tys :() i najtańsze z listy orbitrek i rower stacjonarny ;p

Gość cierpiaca88
z bydgoszczy a czmu pytasz?

Gość cierpiaca88
nie rozdaje tutaj zadnych danych,wchodze na fora aby byc anonimowym.

sratatatatatatatatatatatatatat - zgadzam się z Tobą w 100% ale po tym jak każdy się jej ciągle czepiał o wygląd naprawdę też wolałabym dać jakąś tam żabę do stopki :)

Gość cierpiaca88
tzn co ?

Gość lukas548
Dużą spawarkę

Wojownik - jeśłi nie żartujesz to dobry człowiek z Ciebie. Wielki szacunek.

Gość karmerama
cierpiaca ale za co nienawidzisz panstwa bo nie rozumiem? masz pretensje o to,ze zycie kosztuje? chcesz wszystko miec za darmo? bo nie czaje;)

Gość cierpiaca88
wojownik ,dziekuje :) moja coreczka ma kilka lalek,powiedzialabym nawet ze duzo po prostu ta jej sie bardzo spodobala ale nie mowi narazie o niej Jezeli jestes taki chetny do uszczesliwiania dzieci to polecam ci forum na gazeta.pl pomocne emamy tam ludzie nie maja nawet za co dzieciom cos slodkiego kupic. Temat byl o marzeniach dlatego napisalam,ale nie po to aby ktos je spelnial. ale jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE CI ZA CHECI

TakToJa , sratatatatatatatatatatatatatat wiecie co skoro jestem taka brzydka to wolalam zeby zdjecie odzwierciedlalo rzeczywistosci chociaz z dnia na dzien mam coraz wiecej sympatii dla tej zaby :) Nie ma zdjec i jest spokoj Nie chodzi o to ze mnie te komentarze jakos bolaly tylko nie mozna bylo spokojnie porozmawiac zeby ktos sie zdjecia nie uczepil A teraz jest rzeczowa rozmowa bez odbiegania od tematu :)