Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakToJa

Czy chciałybyście sobie bardzo kupić, ale póki co nie możecie sobie pozwolić?

Polecane posty

Gość cierpiaca88
mam zal o to ,ze jako samotna matka nie mam szans zeby godnie zyc. Panstwo daje mi 250 zl. Zlobki sa przepelnione-moglabym oddac corke do przedszkola za pol roku ale nie potrafi sama jesc i wolac siku. Wyrzucli mnie z urzedfu pracy bo nie przyjelam oferty barmanki-nie mialam z kim zostawic dziecka.i przez to nawet ubezpieczenia nie mam Znalazlam prace na 1/8 etatu-dokladanie towaru,na wiecej nie potrzebuja. Poszlam do opieki to dostalam celowke 150 zl-stalych datkow mi nie dadza bo w mieszkaniu w ktorym mieszkam jest zameldowana moja mama-i nie wazne ze ona tam nie mieszka. Z tego samego powodu nie moge sie starac o dodatek mieszkaniowy.

Gość karmerama
nie mowie ze mam szczescie tylko wkurza mnie takie gadanie.do pracy trzeba isc,ja tez nic nie mam za darmo

Gość cierpiaca88
moze jak ty bys zostala z 2 letnim dzieckiem sama,jakby zmarl twoj narzeczony to bys poczula jak to jest. Kiedy rodzina z jego strony ma cie w dupie i jedyne co dala przez ten rok to 3 kartoniki mleka dla corki i kilka ubranek z lumpiku.Mam tylko mame,ktora mnie teraz przygarnela do siebie ale sama pracuje w sklepie na 2 zmiany za 1200 zł Szukalam prace i znalazlam tylko na 1/8 etatu ale zawsze mam z tego 200 zl. Moja mama [pomaga mi ile moze.

Gość karmerama
no coz,moge ci tylko wspolczuc

Cierpiąca - smutne i przykre jest to co piszesz :( Współczuję Ci bardzo. Morska Bryza - jesteś naprawdę ładną kobietą i do tego mądrą i kulturalną.

TakToJa oj daj spokoj zawstydzasz mnie przez skromnosc udam ze nie widzialam co napisalas ;) a wiesz z ciebie tez ladna dziewczyna i taka mila z twarzy (nie jest to proba rewanzu) Jak zobaczylam to zdjecie z brzuszkiem jakos inaczej sobie ciebie wyobrazalam Wydawalas mie sie starsza i moze nawet taka troche surowa

"Temat byl o marzeniach dlatego napisalam,ale nie po to aby ktos je spelnial." Wiem i dlatego pomyslalem, ze warto

Morska - ja surowa? O nieeee, ja to jestem wcielona łagodnośc :) Pozatym jestem za dobra i za wrażliwa - tak, tak, to moje wady niestety.... Ale dziękuję :)

Cierpiaca jesli chcesz to z checia zrobie co powiedzialem,nie chce nic w zamian

Gość cierpiaca88
wojownik nie chce tak,naprawde glupio bym sie czula. Ale jeszcze raz BARDZO CI DZIEKUJE. zadziwiajace jest to,ze czlowiek nie znajac drugiego chce pomoc i to na duze kwoty. Dobranoc wam wszystkim

Gość topik reklamowy
diamentowe kolczyki i naszyjnik