Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaczarna

Lepiej być dziewczyną czy żoną? Zalety i wady obu stanów.:)

Polecane posty

Gość moim zdaniem jako M
Jagoda >>>> skoro zgadzasz sie z moja wypowidzia to wiesz sama ze ponad duzo w zwiazku zalezy od Ciebie :)

najlepiej jest zgonić wszystko na instytucję małżeństwa. Jakby nie patrzeć, już sama instytucja małżeństwa jest odpowiedzialna za rozwody :D warto wspomnieć, że za rozstanie zarówno tu jak i tam odpowiedzialni jesteśmy my i nasze zachowanie względem siebie a nie fakt, czy mamy te pierścionki na palcach czy też nie.

Gość jagodaczarna
oczywiście, że mY jesteśmy odpowiedzialni tylko tłumacze, że po ślubie ludziom coś się przestawia, robi się "klik" i wszystko sie zmienia...

Gość bywa róznie
jesli masz takie obawy..to przeciez nikt was nie zmusza do małzenstwa..to Tój i jego wybór..

Gość jagodaczarna
niby tak ale on zamierza się oficjalnie oświadczyc, już mnie pytał jaki chcę pierścionek a poza tym rodzina naciska...:(

Gość bywa róznie
porozmawiaj z nim...powiedz mu jakie masz obawy..no chyab ze w głebi siebie chcesz tego... ja tego chciala i to bardzo..a teraz..

Gość kanał
O kruca fiks. dziouszki ale wy fanzolicie jak mawia mój znajomy sztygar. Czy przed ślubem czy po slubie trzeba chłopu dawać du...pe. Prawda stara jak świat. Jaką baba zupę ugotuje taką chłop będzie jadł. Albo jak baba chłopu tak chłop babie. Skonczy się na tym że zostaniesz starą panną i nikt cie nie będzie chcial. I dobrz ci tak. czytaj więcej babski pisemek.

Gość luśka30
Wszystko ma swoje wady i zalety,ale dla przykładu wejdź na jakiś czat.80% facetów po 30,są żonaci, a składają same propozycje seksu.

Gość panipani333
ślub to gwóźdź do trumny miłości

Gość twoje wahania sa normalne
bo to jednak zmiana no i zobowiazanie na całe (oby) zycie. Powiem ci ,ze dzien po slubie ogarnelo mnie przerazenie - co ja zrobiłam, niewola. Podobnie sie czułam zaraz po urodzeniu dziecka. Jedno i drugie szybko przeszlo. Wszystko ma tez swoje plusy. Plusem np jest to,ze mój mąz mi sie podoba, odkrywam w nim wciąz nowe zalety. Poniewaz jest bardzo ceniony przez ludzi schlebia mi, ze taki fajny facet chce ze mna być, ze mamy wspolne dzieci, dom - no powiem ci,ze zawsze , gdy mnie przedstawia " to moja zona "- tonem, jakby pokazywal swiatu królową - to zwyczjnie jest to przyjemne. No i fajnie jest miec wspolne plany, kasę, wspolnie inwestowac i oczywiscie wspierac sie w tym, przez to czlowiek czuje sie silniejszy, oboje sobie pomagamy.

Gość czarnajagoda
"ślub to gwóźdź do trumny miłości"---> no wlaśnie, czemu tak sie mówi, czemu niektórzy przed slubem ostrzegają? Coś w tym musi być...

Gość czarnajagoda
"twoje wahania sa normalne"---> mam nadzieję, że tylko chisteryzuję i mi rzeczywiście przejdzie;)

Gość czarnajagoda
histeryzuje;)