Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

FASJNIE, a wiesz... niedawno byłem pod Wawą,.. w czasie Twojego wyjazdu. Konkretnie w Błoniu i Grodzisku:)

Jak by nasze marzenia zbyt często sie spełniały, to nie byłyby juz marzeniami, tylko codziennością, i znacznie by straciły na wartości,by były jak ten chleb powszedni.:)

Szkooooda Fajnie, bo chyba niedługo znów tam muszę jechać:) Settt, niektórzy mawiają, że wszystko przychodzi do nas w ścisle okreslonym czasie i wszystko w ściśle określonym czasie odchodzi. Co oczywiście nie znaczy, że wszystko to co przyszło musi odejść.:)

Może i racja, ale tu mi się nasuwa jedna z myśli filozoficznych, że w takim razie nigdy nie będziemy tak naprawdę szczęśliwi, bo cierpimy gdy nasze marzenie jest niespełnione, mamy żal, że jest nieuchwytne, a jeśli je zrealizujemy, to przestaje być atrakcyjne i znowu jesteśmy nieszczęśliwi, bo nie mamy już celu w życiu. No i bądź tu mądry i pisz wiersze! ;)

Fajnie chbya kazdy miewa takie chwile zwatpienia to chbya normalne przejdzie mi!

NF to nie problem jak uda nam sie zrealizowac jedno marzenie to zawsze mozna stworzyc w glowie kolejne marzenie! w koncu na tym progres polega nie mozna poprzestawac na jednym!:)

Ale ogólnie to zgadzam się, że życie jest dość parszywe, i jednak przydało by się tych miłych chwil troche więcej.;) Ot, niedługo znowu musze gdzieś jechać zamiast miło, z drineczkiem, pogaduchy w cafe uskuteczniać, miłe dziewczyny rwać itd.:)

FAJNIE:)) To odwieczny problem filozoficzny, i wiadomo, że tak jest, ale nidgy nie chcemy się ztym pogodzić. Już któryś z większych ludzi, zapomniałem kto, powiedział: "Nieszczęsny, będzieszmaił to czego pragnąłeś"

Tak bywa, każdy czasem ma jakąś chandrę, ale mam nadzieję, że ci szybko przejdzie Sett :) Właśnie tak mi się przypomniało z liceum z jakiejś lekcji polskiego te wynurzenia i też zawsze uważałam, że przecież można stawiać sobie nowe cele, a zresztą jeden człowiek ma wiele marzeń. Hmm, Nieznudzony, jak będziesz kiedyś w okolicach Konstancina, to pogadamy :P

No sama widzisz Fajnie, że jedno zmarzeń, jak piszesz, miało by realne szanse sie spełnić, to się wycofujesz!!:P OK OK, ja też teoretyzuje tylko, i tak pisze, żeby miło sie gadało.:)

Gość .......Bianko.....
Nom....to ja drineczka popijam a towrzystwo pracuje:D w ramach rekompensaty najścia, bez uprzedzenia:P;) Kropeczko mam 2przystojnaków od komarófffff:D Miłego wieczorku wypije za Wasze powodzenie;) narka.

Możę jakoś to będzie, Sett??:) Takie "kombinacje" nie trwają wiecznie i nowe układy eliminują stare!!!!;)

Gość .......Bianko.....
Eno...... co to za skwaszone minki?? Poprosze się usmiechnąć nawet do mnie;) Lece bo mi dom przewrócą dogóry nogami paaaaaaaaaaaaaa😘;)

Miłego Bianko:) A pilnuj się, bo jak usniesz to Cie komary zjedzą - byłaby to niepowetowana strata dla całej ludzkości a dla cafe w szczególności! Ale mi się rymło na końcu:P>