Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CichoBaby

Jak mnie wczoraj ta Luśka

Polecane posty

Wstyd sie przyznac Cichobabie ale dzikow z wody nie uwzglednilam w menu. Myslicz ze byliby na nie chetni?

Pierożek Haliny... Hmmm... Mnie nie kusi.

Gość degrengolada z polewą
"a co? Panie tylko przy garach siedzą ...?" Oczywiście, taka ich powinność.

Gość haha co za idioci
nie musisz sie tłumaczyc, bo to ,że jestes pasztetem jest oczywiste.bezrobotna i brzydka , mozesz sobie ironizowac i okłamywac sama siebie, a jak jest naprawde i tak wiesz. zgrywaj sie dalej :D :D

Pomarańczo - jesteś jasnowidzem. Czeka Cię wieka przyszłość w polityce i mediach. :)

kepalena Tlusty pierozek Haliny moze zniechecac panie, ktore sa na diecie. Dziewuchami się w ogóle nie przejmuj. Wiadomo - pójdzie jedna z drugą do knajpy, skubną po listu sałaty i będą takie objedzone, że nie będą miały siły się ruszyć.

Gość xxyz1
Szanowni Państwo, Toczy się bitwa o kluczowe dla wszystkich Polaków sprawy dotyczące, przede wszystkim, naszego zdrowia i zdrowia naszych dzieci oraz samowystarczalności żywieniowej. Pamiętajcie, że kto kontroluje produkcję żywności ten kontroluje wszystko! 75% wyborców nie chce GMO! Tymczasem w Polsce ciągle nie ma zakazu na uprawy GMO. Takie zakazy wprowadziło już 8 krajów UE (Grecja, Węgry, Austria, Luksemburg, Niemcy, Francja, Włochy, Bułgaria). Żaden z tych krajów nie płacił kar! Polska dramatycznie traci niezależność żywieniową na rzecz ponadnarodowych korporacji!!! Na początku wyborów zwróciliśmy się do wszystkich kandydatów na prezydenta z prośbą o odpowiedź na pytania związane z GMO. Prośbę wysłaliśmy e-mailem, faxem, pocztą tradycyjną oraz do każdego biura dzwoniliśmy trzy razy. Za każdym razem obiecywano nam, że dostaniemy odpowiedź... jutro. Ale to jutro, w większości przypadków, nigdy nie przyszło. TYLKO z dwóch sztabów przyszły odpowiedzi. A z dwóch obecnych kandydatów dostaliśmy TYLKO odpowiedź ze sztabu PiS. Z rozpoczęciem drugiej tury wyborów interweniowaliśmy ponownie w sztabie PO...niestety bezskutecznie. Brak odpowiedzi świadczy o całkowitym ignorowaniu wyborców (jak pokazują badania opinii publicznej 75% nie chce GMO). Poza tym brak odpowiedzi można interpretować, że kandydat PO Pan Komorowski woli popierać ponadnarodowe korporacje zamiast Polaków. Prosimy o nagłośnienie ttej informacji. Odpowiedź ze sztabu PiS jest http://icppc.pl/stanowiska/?p=868

Mowicie ze Halina do polskich dan nie pasuje? Ale w pierogach chyba moze byc? Ryz Swietopelk. To juz jest ustalone.

Gość haha co za idioci
ja pierdole 28 000 postów, brum, BRAWO!!!!

Brzydka jak nie wiem co. I jeszcze nie mam życia pozainternetowego bo siędzę to od rana do nocy.

Pomarańczo a powiem Ci, że to nie jedyny mój nick. :D

Gość haha co za idioci
BLA BLA, PIERDOL SOBIE DALEJ PRZEGRAŃCU :D :D

Dziewuchami się w ogóle nie przejmuj. Wiadomo - pójdzie jedna z drugą do knajpy, skubną po listu sałaty i będą takie objedzone, że nie będą miały siły się ruszyć. O wlasnie! salata! Oczywiscie rzymska :)

Dzik saute, wlasnorecznie sprawiony przez klienta... Moze tak byc, czy to zbyt brutalne?

Gość aaibb
Cześć. Pora obiadowa się zbliża :) narobiliście smaczku :)

Gość haha co za idioci
TAAA, MASZ ZYCIE MIEDZY POSTEM 5676 A 5677, KURWA, JAK MODA NA SUKCES. OTRZASNIJ SIE DZIEWUCHO. CIEKAWE, ZE TAKA RZEKOMO MADRA, A DO ROBOTY CIE NIGDZIE NIE CHCA. JUZ WIEM-TO PRZEZ ZBYT WYSOKIE KWALIFIKACJE! NA PEWNO :D :D

_old_enough_girl_ Proponuje wywar z pomarańczy..na zakwasie! Ale to knajpa ma być, czy zakład rafinacji?

O wlasnie! salata! Oczywiscie rzymska Marketingowy strzał w kolano. Ile za tą sałatę będziesz chciała? Obrót i zysk mizerny, a dziewuchy będą przesiadywały długie godziny przy listku czy dwóch.

Pomarańczo - dziękuję Ci za to, że otworzyłeś mi oczy.

Gość aaibb
I nalewki być muszą :)

Ale to knajpa ma być, czy zakład rafinacji? co za różnica? kapelena aż razi polskoscią. radzę w cudzysłów wziąść, wszystkie polskie nazwy.

Może być polewka spod ogórków małosolnych "Na dzień drugi". :D

Gość haha co za idioci
ty i tak zyjesz w wirtualnym swiecie, zamiast normalnie wziac sie w garsc, ciekawe kurwa kto cie utrzymuje, moze tatus z mamusia, a madra coreczka w tym czasie tworzy rownie madre posty na kafe.

Pomarańczo - chcesz porozmawiać? Zapraszam na kawę. :) Chętnie odpowiem Ci na niektóre pytania.