Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matat

dziewczyna ciagle ode mnie wymaga a sama nic nie daje

Polecane posty

Gość matat

Moja dziewczyna ciagle cos ode mnie chce, a zebym robil cos, nie robil czegos, zebym byl taki a taki. Jak cos zrobie zle to sie wkurza. A sama od siebie wlasciwie nic do zwiazku nie daje. Chce zebym ja wielbil, komplemetowal, zabawial, wymyslal. A ona sama nic nie robi. Nie mowi nic milego, nie podaje pomyslow co moglibysmy zrobic. Zapomina ze sama ma wady i czesto zachowuje sie zle. Co z taka zrobic?

Gość matacz..
olac - wykozystac i zostawic !!

Gość matat
nie wiem, moze to moja wina, bo ja nigdy jej nie mowie ze cos od niej chce albo ze cos mi nie pasuje.

Przy jakiejs okazji postaw sie. Powiedz " Wiesz co niestety , ale musimy sie chyba rozstac. Wszytsko co robie jest nie tak. (i tego typu blabla bla co ta Ci lezy)" A potem obraz sie. Nie odbieraj telefonow ze trzy dni.Bedzie miala czas na przemyslenia, a dotego uzna, ze jestes jednak facetem, bo nie dasz sobie ! Zobaczysz jak skruszeje:)

Gość degrengolada z polewą
Traktuje Cię tak, jak jej na to pozwalasz.

Gość matacz..
zatem dostosuj sie do tego az osiagniesz to co chcesz a potem won

Gość zalezy czego nie mozesz robic
Bo ja znam taki typ faceta wlasnie. Biedndy bo dziewczyna ciagle wymaga: nie chodz do klubu gogo, spotkajmy sie bo sie ntydzien nie widzielismy, etc.

Gość taaaakkkkk.....
konkrety podaj. u mnie w związku podobnie tylko ze ja czuje sie wykorzystywana przez męża. postawiłam sie ostatnio i od 2 miesięcy nikt nie sprząta. teraz przestaje zmywać

do taaaakkkkk- a czemu czujesz się wykorzystywana?Pytam jak to u Ciebie jest bo przed chwilą sama założyłam podobny wątek-może zajrzysz?

''dziewczyna ciagle ode mnie wymaga a sama nic nie daje'' Przecież twoja dziewczyna zachowuje się normalnie jak każda kobieta. Zrozum ,że kobiety zostały stworzone po to żeby wykorzystywać mężczyzn.

Gość matat
no tak, ale ona nie chce jakichs materialnych rzeczy tylko zebym robil to albo nie robil, mial takie cechy a nie inne. ona by chciala mnie chyba wychowywac i kreowac.

Gość pisz konkrety
nie jakies ogolniki i nie wiadomo o co ci chodzi :o