Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Co jest z kobiecym mózgiem, że nie może przyswoić BARDZO prostej INFORMACJI?

Polecane posty

Nie chcę się chwalić ale, jak zapewne wiecie cieszę się u kobiet czymś, co można nazwać wielkim powodzeniem. Po prostu niektóre kompletnie tracą dla mnie, głowę choć ja nie robię nic w ich kierunku a nieraz przeciwnie. W weekend kolejna dziewczyna zaczęła mnie adorować - zakochała się. Jest piękna, ale nie ma u mnie szans. Jest wiele powodów ale, największy to jej prymitywność (używa słów np "podchlapa"). Powiedziałem jej to ale,,,,,, nie ustały smsy i maile i propozycje spotkania tak jakby nie przyjeła do wiadomości że, nie jestem dla niej. No i pytanie co kobiety mają z mózgiem bo to nie pierwsza taka sytuacja w której się znalazłem, czy należy winić moją atrakcyjność czy myślenie kobiety.

Gość * a jakże*

Gość * a jakże*
no, ty też masz słownictwo niezgorsze :(( co to znaczy "psiocha" ?

Aha - czyli "podmycie się". Dziewucha nie ma godności, ot co:) Wśród facetów też zdarzają się takie egzemplarze.

Gość * a jakże*
W moim środowisku takich słow się nie uzywa, dlatego pytam .

Jak wiecie, ja poruszam się w kręgach kulturalnych w środowisku,ludzi biznesu oraz lekarzy, prawników, wykładowców. Dla mnie dziewczyna jest skreślona jeśli użyje takiego słowa.

Gość asik asik asik
czyli uważasz się za lepszego człowieka??tak??

Gość * a jakże*
Dzięki za info, teraz juz wiemy. A teraz Ci powiem, tak jak się mówi takim jak ty na kafe: wypierdalaj w podskokach na lewym przedramieniu w lekkim półobrocie. 🖐️

Nie no, kobieta po prostu czuje, ze pasujecie do siebie idealnie, i to ona sie nie myli! Pasujecie jak, jak... groszek z marchewka, jak "psiocha" z "podchlapa", po prostu idealnie. Dzieki, podksztalcilam sie slownikowo.

Możecie wypowiadać się w temacie? Zastanawiam się, czy nie oskarżyć jej o stalking na Policji jeśli nie przestanie.

Gość asik asik asik
czekam na odpis czy ty autorze uważasz się za lepszego człowieka od tej dziewczyny??

Gość jashuigyhfsc
tak zgłoś się na policji i w psychiatryku żeby cię od razu tak zamknęli bo to z toba jest nie tak...panie pojjebbany z wyższych sfer....co za ciota z ciebie

Koniecznie oskarż i wynajmij sobie ochronę przez 24h na dobę ;) A w temacie. Może powiedziałeś jej to zbyt mało dosadnie po prostu i już.

Myślę, że dałem dosadnie do zrozumienia, raz jej powiedziałem, że chwilowo nie mam dla niej czasu, a potem ignorowałem maile, smsy telefony. Głupi by się nie domyślił. W moich kręgach to niespotykane!

Levviatan Ja Ci powiem, że znałam taki egzemplarz. Laska myła się w środku płynem do higieny intymnej... :O Masakra :D Oblubienica wie, że z nią sympatyzuję i był to tylko taki niewinny żarcik z mojej strony :)

Glany - jasne, że tak, tzn. że wiem:D Zresztą, ze mną można konie kraść. i jestem królową ironii. A jak ona się TAM myła? Nalewała do środka stojąc na głowie?

" Myślę, że dałem dosadnie do zrozumienia, raz jej powiedziałem, że chwilowo nie mam dla niej czasu, a potem ignorowałem maile, smsy telefony" Masz odpowiedź. Chwilowo nie oznacza nigdy. Amen.