Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Co jest z kobiecym mózgiem, że nie może przyswoić BARDZO prostej INFORMACJI?

Polecane posty

grubajewa A ja dziękuję za troskę w imieniu mojego pracodawcy i gwarantuję, że nie działam na jego niekorzyść :P

Gość dArtagnan ty PRYMITYWIE
Kogo ty chcesz oszukać ? Przestan co chwile wtrącac wyrażenie "w moich kręgach". Jestes pustakiem. Człowiek na poziomie po prostu jest człowiekiem na poziomie i nie musi a właściwie nie może i nie robi tego - ciagle podkreślać jaki jest. Już samo słownictwo, którego uzywasz świadczy o twoim prostactwie.

Gość lekoomankaaa
gdzie ten 1 post po rusku i angielsku :>:> czy pobiegłeś szybciutko to tłumacza ;>

No właśnie, gdzie? :( Ja chciałam się od Ciebie uczyć. Zawiodłeś mnie :( Przez wczorajszą awarię kafe dwukrotnie napisałam do mojej psychofanki, cierpiącej na manię prześladowczą {beksa] :classic_cool: Napiszę i trzeci :D Pozdrowienia od mojego szefa :P

Gość dartanian ma 13 lat
;)

Gość dhuewd
moim zdaniem to celowo rozkochujesz kobiety i je porzucasz bo masz bardzo niska samoocene i lubisz krzywdzic ludzi, w ten sposob reperujesz swoje ego. taki facet jak ty to dla mnie swinia. bo jak ktos mi sie nie podoba i nie chce z nim byc to mu to mowie w twarz tak zeby nie cierpial, a nie najpierw je rozkochujesz a potem nie odpisujesz na maile. to jest swinskie i chamskie. dziewczyna ma dobre checi a ty nawet nie raczysz jej powiedziec ze nie jestes zainteresowany. wypad z takimi chamami

Gość dhuewd
w ogole apel do dziewczyn sex po slubie, to od razu sie ograniczy wystepowanie takich palantow.

Gość dhuewd
w dodatku tchurz ktory juz sie zmyl.

Gość dhuewd
jestes zwyklym oszustem matrymonialnym

Gość dhuewd
oszust bez cienia skrupulow

Gość Dartanian ile masz lat

Gość dhuewd
30

no "kolego" musisz z tym żyć........... wszystko rozumiem atrakcyjność, 2 fakultety, wyższe sfery, obycie wbrew pozorom dużo jest takich ludzi i dużo takich ludzi spotykam na codzień, gratulacje ustawienia życiowego, niezależnie komu to zawdzięczasz kobiety są różne, zawsze i wszędzie takie były, są i będą a całe wasze męskie szczęście polega na tym właśnie żeby móc wybierać i nabierać doświadczenia pewnie nie ona pierwsza i nie ostatnia którą odprawiłeś z kwitkiem z czasem zrozumie że nie chcesz dalszych spotkać ani kontaktu jednak........ czy ktoś tak ustawiony i zajęty ja TY, o cudzie natury miałby czas i nie zhańbił się tym, aby na kafe zakładać 17 tematów? pozdrawiam z niedowierzaniem ...

Obecnie mam prawie 27 lat - odpowiadam na zadane gdzieś tam powyżej pytanie. Zastanawia mnie kwestia, skąd Wy macie czas na pisanie non stop na forum - czy wy jesteście bezrobotni - albo jeszcze się uczycie i macie wakacje.