Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Co jest z kobiecym mózgiem, że nie może przyswoić BARDZO prostej INFORMACJI?

Polecane posty

dArtagnan - każda jedna na ciebie leci? To nie jest możliwe, zwyczajnie w naturze nie istnieje takie zjawisko, że coś/ktoś podoba się KAŻDEMU:)

Gość Hrabianka z 3 fakultetami
O, jesteś! Masz rację , ja juz sie zakochałam, chociaż cie nie widziałam jeszcze.Doskonale cie rozumiem, bo ja tez nie moge sie odpedzic od adoratorów ;( Czasem przkelinam swoją urode i charyzmę :( chciałabym byc zwykla dziewczyną:( ostatnio zaproponowano i nawet rolę w powaznym filmie, ze wzgledu na moją klasyczną i nieprzecietna urode, ale przeciez wtedy tym bardziej nikt nie da mi spokoju.

nawet kelner mnie podrywa-przyniósł kawior i sie usmiechnął :( Juz mam dosc tego pwoodzenia

To prawda, nie każda, zauważyłem że podobam sie głównie dziewczynom dość ładnym, a nawet pięknym, wykształconym - może dlatego,że takie spotykam w pracy i w zabawie w swoich kręgach. Ale są wyjątki tak jak ta, ktra okazała się prymitywna. Takich nie chcę. Taka nie ma u mnie szansy.

dArtagnan Twoja elementarna wiedza na temat wzajemnego przyciągania się płci jest na poziomie zerówki :D "Podświadomie" hahaha, weź się koleś stuknij w głowę, albo zejdź ze słońca :D Ja pierdzielę, samiec alfa się znalazł! Dobre! :D W ogóle rozumiesz znaczenie słowa "zakochać się"? W ogóle Twój poziom wiedzy, wypowiedzi, stylistyka, słownictwo, interpunkcja świadczą o skończeniu łopatologii stosowanej. Żenujący jesteś.

Wiecie, wole przebywac na kafeterii z takimi przecietnymi ludzmi jak wy, niz wyjsc , bo wtedy wszyscy mnie podrywaja, wolni , zajeci, młodsi i starsi, juz zastanawiam sie , czy moze sie nie oszpecic?Nie zycze nikomu takiego zycia jak ja mam :( :(

Gość kitkaaa kiteczkaaa aaa
hahaha ludzie ogranijcie sie. Toz to jakis gowniarz sobie alterego stworzyl i sie zabiawia. Wyzsza sfera zna ortografie, wyzsza sfera nie uzywa zwrotu "hello?!" i nie ma czasu siedziec na kafeterii caly dzien tylko pracuje albo pije szampana. Kurcze to jest straszne, bo dzieciak powinien latac po dworze jak sa wakacje, a nie przed kompem siedziec. A jesli np jest chory i nie moze biegac to rodzice powinni dopilnowac zeby moze jakas ksiazke przeczytal, ciekawy program w tv obejrzal ... A tak to biedny tylko czas marnuje, niczego sie nie nauczy, nie dotleni. Straszne to jest jak polskie dzieci musza spadzac wakacje

d'artagnan ,odezwij sie, czy mam szanse u ciebie, jak widzisz, jestem z tej sfery co i ty!

Gość d'artagnan w twoim srodowisku
uzywa sie słowa PSIOCHA ???

Gość zasmuconadama
czekam kiedy w końcu ktoś napisze ze to prowokacja ! Przeczytajcie sobie posty autora i się o tym przekonacie , przykre ,że tak was długo wkręcał :O

Przykre, że tak mało w życiu widziałaś, że nie rozumiesz, że takie matoły istnieją. A jeśli nawet wkręcał? Ja się dobrze bawiłam:) d tego jest forum, żeby się wypowiadać:)

Gość dama z piekarnika
dArtagnan a jakie znasz języki obce?

[zgłoś do usunięcia] dArtagnan Nikogo nie wkręcam, tacy ludzie jak ja się zdarzają Idz sobie pobiegać po dworze a kitu tutaj nie wciskaj smarkaczu umysłowy:D

11:52 [zgłoś do usunięcia] dama z piekarnika dArtagnan a jakie znasz języki obce? dziecinka zapchała sie tym pytaniem.Brawo oranż:classic_cool:

Gość na obiad chcę fasolkę
Według mnie zarówno słowo "podchlapla"? i "psiocha" są tak samo prostackie. A co do głównego tematu, to niestety faceci w tej kwestii są jeszcze gorsi :O

Gość dama z piekarnika
Tylko dwa języki? w TWOICH kręgach?

Gość dama z piekarnika
bo że polskiego nie znasz, to już wiemy, vide >>> "osiągnołem"

Gość na obiad chcę fasolkę
W tych czasach praktycznie każdy zna angielski

dArtagnan napisz swój pierwszy post w tych językach ;) P.S. Jak jest po angielsku i rosyjsku "psiocha" i "zawidzą"? :D

Gość grubajewa
Oblubienica, czarne glany, mam do Was pytanie. Czym Wy się zajmujecie? Czytając ilość Waszych wypowiedzi wnioskuję, że na prawdę się nudzicie i albo jesteście gimnazjalistkami, które mają wakacje, albo kompletnymi leniami, które nie mają pracy i żadnych zajęć ?

Fatalista - no ubaw jak nie wiem :D grubajewa Spoko, nie zdążyłam się załapać na gimnazjum :P Zajmuję się obsługą klienta, a że klientów jest niewielu to mogę sobie tu popisać, bo inaczej bym umarła z nudów. Dziękuję za troskę, swoje obowiązki zawodowe wykonuję bez zarzutu :classic_cool:

Śpieszę wytłumaczyć - ma dyżur w poradni, tak wymyślił szef, a że jest przystojny, to nie oponuję. Nikt tu nie przychodzi o tej porze roku, a ja siedzieć muszę. No, czasem ktoś się trafi:)