Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Co jest z kobiecym mózgiem, że nie może przyswoić BARDZO prostej INFORMACJI?

Polecane posty

Gość dziwak w łobtarganych galotach
dArtagnan -- jestes dupa nie facet,bym się wstydził takie głupoty tutaj pisać o jakąkolwiek kobiecie..:O Masz zryty dokładnie berecik,w którym twoja mama kupuje 5 kg kartofli.:D

Oblubienica 🌼 Zauważyłam, że masz poczucie humoru, które bardzo do mnie trafia :) Laska myła się w środku palcem nasączonym w płynie. Płukała się wlewając do środka wodę za pomocą prysznica :O Znam też taką, która w wieku 21 lat nie umiała użyć tamponu :D

Wasze złośliwości spływają po mnie jak po kaczce. Nie chcę się chwalić, ale znam swoją wartość, skończyłem 2 fakultety, pochodzę z naprawdę wysokich sfer ale,,, jak mówię nie chcę się chwalić.

dArtagnan -- ty możesz byc nawet profesorem,jestes zwykłym nieobliczalnym pętakiem.:)Jakbyś pochodził z sfer inteligencji inaczej byś sie zachowywał.Nie będę ci tutaj inwektyw wymieniał co o tobie myślę.Kazdy sie domyśla kim i jaki styl zachowania reprezentujesz.:(

Gość kawa w necie
Skończ jeszcze fakultet z interpunkcji dArtagnan.

Hahahahaha "podchlapa" i "psiocha" :D Jesteście siebie warci. :D Lekarze, adwokaci i nawet biznesmeni używają prymitywnego słownictwa też. Nie wiem skąd takie stereotypy się wzięły że nie. :D

Gość sądząc po języku jaki używacie
to jesteś najpiękniejszy z całej wioski?

dArtagnan Wiesz, wybacz, ale z Twoich wypowiedzi nie bije jakaś nieprzeciętna inteligencja, czy choćby nawet zwykły polot. Może nie mam racji, bo Cię nie znam, ale mnie kojarzysz się z zadufanym typem, pochodzącym ze środowisk nowobogackich, które do wyższych sfer nie należą. 2 fakultety, fajnie... Tyle, że w dzisiejszych czasach nie robi to na nikim wrażenia. Życzę Ci trochę mniej pychy, bo ona determinuje każdą Twoją wypowiedź i obawiam się, że sposób bycia również.

' Wasze złośliwości spływają po mnie jak po kaczce. Nie chcę się chwalić, ale znam swoją wartość, skończyłem 2 fakultety, pochodzę z naprawdę wysokich sfer ale,,, jak mówię nie chcę się chwalić.' Twoja skromność powala... siłą argumentów :d Oblubienica, przyznaj się że się irygujesz ludwikiem, co Ty tu o jakiejś szczotce do naczyń raczysz pleść? :D

Wiecie jak to wyższe sfery mają... Ą, Ę, BułkĘ przez BibułkĘ ... ... ... ... ... A chuja gołą rękĄ :D

kochająca jeść -- używają mówisz takiego języka?szczególnie jak są po alkoholu.Nie wykształcenie a sposób bycia kształtuje sie wartość inteligentej osoby.Znałem osoby co byli po szkole podstawowej i byli przykładem odpowiedniego zachowania.

Nie wiem co przez was przemawia, może zazdrość może złośliwość ale prawda jest taka, że gram w trochę innej lidze niż większość ludzi. Nie chwalę się ,tylko stwierdzam fakt. Zresztą to prosto wytłumaczyć jak widzicie mam szalone powodzenie, wśród płci przeciwnej. Czasem aż myśle że urodziłem się pod szczęśliwą gwiazdą i jestem aż zażenowany tym jak dobrze mi wszystko idzie,,,,,,,ale potem mówię sobie, że to wszystko osiągnołem sam.

dziwak Oczywiście, że tak. Nie wszyscy, ale segregowanie ludzi na lekarzy, sprzedawców, bezrobotnych, po zawodówce, przed zawodówką, po gimnazjum, po doktoracie, po magisterce jest idiotyzmem. Znam osoby bardzo wykształcone, inżynierów, lekarzy, a niektórzy to takie chamy, że ręce opadają, mają takie słownictwo i tak gadane, że nie jednemu by szczena opadła, bo on taki wykształcony po inżynierce z doktoratem, a zwykły prymityw.

Jakbys tak jeszcze po slownik ortograficzny SIEGNOL, uszczesliwilbys sporo osob... Ta "inna liga" to kafeteria? Eee, to nie taka inna, sporo nas tu takich - wyksztalconych, z powodzeniem i przyklejonych do klawiatury i monitora.

"osiągnołem" No prosze Cię. Masz 15 lat. Przyznaj się. :classic_cool: Ludzie na wysokim poziomie nie robią błędów tego typu. Są prymitywami i są chamami, ale na litość Boską, jesteś prostakiem i nie umiesz pisać.

bellabellabe - ależ proszę mnie nie obrażać więcej! Nie Ludwikiem, ale tym, co go Bożena Dykiel Reklamuje, więc proszę uważać na słowa! Glany - a tej lasce od palca w pochwie nigdy nic się nie stało?:o

Gość kamilaklacz
Prawdziwi inteligenci z tzw. "wyższych sfer" nigdy się tym nie szczycą, tak samo jak wykształceniem. Reszta to zwykłe buraki z niskim poczuciem wartości, tak też właśnie ciebie oceniam:(

Spotykałem się wcześniej z zazdrośnią w życiu także umiem z tym dawać radę. Jak mówię nie przykładam wagi do tego co mówicie. Wiem swoje. Przykład pierwszy z brzegu, ze dwa tygodnie temu byłem w Lindner Hotel w Austrii (4 gwiazdki ale moim zdaniem spokojnie 4,5) na spotkaniu biznesowym i już drugiego dnia ładna dziewczyna wypoczywająca z chłopakiem zaproponowała mi schadzkę

Człowieku, a czego my Ci mamy zazdrościć? Ale to koronny argument na kafe, rozumiem:P Nie przyszło Ci do głowy, że ktoś po prostu myśli inaczej niż Ty, ma swoje zdanie, swój sposób na życie? Dla mnie wyznacznikiem wartości mężczyzny nie jest powodzenie u głupiutkich lasek, które nie potrafią zrozumieć, że ktoś nie jest nimi zainteresowany. Dla mnie jesteś pusty i gwarantuję Ci, że ja bym na Ciebie nawet nie spojrzała :O Nie masz żadnych wartości, widać to po Twoich wypowiedziach jak na dłoni. Z całym szacunkiem, ale pogoń za napychaniem portfela się do nich nie zalicza. Oblubienica Miała jakąś infekcję i dostała ochrzan od gina :D

Gość zdupa
Przykład pierwszy z brzegu, ze dwa tygodnie temu byłem w Lindner Hotel w Austrii (4 gwiazdki ale moim zdaniem spokojnie 4,5) na spotkaniu biznesowym i już drugiego dnia ładna dziewczyna wypoczywająca z chłopakiem zaproponowała mi schadzkę Ja pierdole co za burak

Gość zdupa
I pewnie piłeś drinka z parasolką, o którym my prości i biedni ludzie możemy sobie tylko pomarzyć;)

Gość gryzbnia
Pewnie zwinął kapcie i mydełka z tego zajebistego hotelu.

Oblubienica, czekaj czekaj... Pur? :D PS. Widziałaś ostatnie strony i popisy u Maluni? Znowu potrzebowałam mopa 😭 Autorze - Ciebie to do barszczu po prostu, świetny z Ciebie burak :)

Otóż to - argumenty Kafe - zazdrościsz, a poza tym jestem tłustym pasztetem, więc zazdrościsz:D Nie, nie zazdroszczę :D

bellabellabe - wiesz, już nie czytam tej maluni, czy jak jej tam. Żenuje mnie:o Niby taka święta, a gnój się z gęby leje:o

Oblubienica Oprócz zazdrości i bycia pasztetem pojawia się w stosunku do mojej osoby argument pt. śmierdzisz :D :D:D

Gość zdupa
"ładna dziewczyna wypoczywająca z chłopakiem zaproponowała mi schadzkę" I co umyłeś jej psiochę????

Widzę że moja osoba budzi kontrowersje. Z jednej strony jestem przyzwyczajony, z drugiej jest to dla mnie krępujące ponieważ,jestem raczej skromną osobą i peszy mnie takie zainteresowanie.

Rzecz jasna, że śmierdzisz:o Nie wypowiedziałaś się, chyba, na topiku - kochane, ile macie flakonów perfum:D