Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Klub głebokich cipek i rozmairy piersi

Polecane posty

Gość vera cala w skowronkach
Chamie, o icemanie :classic_cool: Perwersja, wpadamy pokibicować? :D

Popatrzyłabym. :D

Niew wiem gdzie tu ironizacja, ale dla mnie i tak jestes zboczonym waligrucha pod jpg :P

Vera ja będę sędziować :classic_cool: Icemanie nie pytaj :o Idę dalej shopować, bo dziś muszę, po prostu muszę to mieć.

to ja za tę stówkę wolę pojechać na Beirut, Gazzapcho albo Deep Purple :D 🖐️ i tak wiadomo, ze autor bedzie płakał jak mała dziewczynka :D

KSW nie wiesz bo jeszcze podstawowki nie skonczyles:P no co Ty tak malo za bilety? min 200 zl dla vipow w pierwszym rzedzie od 500 zl w zwyz;P

co Ci nie pasuje w moim odpowiedziach? czy za inteligetne uważasz zakładanie topiku na temat piersi i tzipek userek kafeterii? potem zasłaniajac to niejaką ironizacja tematu? :D

Chcial sobie powalic gruchobijca jeden na widok waszych cipek i cyckow, bo myslal, ze wszystkie laski na kaffe sa tak glupie jak on:)

to przeczytaj sobie temat zalozone rpzez kobiety ona temat duzych penisow czemu malo factow ma 20 cm to bedziesz wiedziala o co chodzi:P

KSW musialbym byc tak zdesperowany jak Ty:P a jak nie wiesz co to jest ironia tematu to poczytaj sobie slownik jak umiesz w ogole czytac ze zrozumieniem:P

a co mnie obchodzę jakieś topy o kuutasach? cóz za podkreślenie płci założyciela...a raczej załozycielki.. Duzy kuutas po prostu wygląda lepiej. porównaj sobie wieżę 20to centymetrową i jakiegos podgrzybka 13,5 cm :D

Gość śliczne krocze
kto mnie zrucha ? :classic_cool:

vera Ty nic nie lapiesz i raczej nie zalapiesz:P zaluje ze ten temat zalozylem bo tylko nei liczne osoby tutaj sa kumate i mozna z nimi normalnie pogadac:P narka wiaderka:P wiesz to swiadczy o waszej niedojrzalosci bo patrzysz an wielkosc chuja chodz tak naprawde 13 cm by Ci wystarczyl aj gdybym patrzyl na wielkosc wystajacych war sromowych u kobiet to bym musial co druga kobiete krytykowac dorosnij dziewczynko do realnego zycia a nei zyjesz mrzonkami:)

w sumie dobrze dla Ciebie Chamie. świadczy to o braku kompleksów. a gdybyś kiedys miał gorszy dzień - błagam nie zakładaj tematu ze zdjeciem swojego penisa i pytaniem "jak wam sie podoba" :)

No nie moge, znowu sie ironią zasłaniasz :) Uzyj glowy i napisz cos sensownego ;)

💤 tak onanisto. tak właśnie jest :D "No moje drogie panie naszedl ten czas kiedy bedziemy oceniac rozmiary niech kazda centymetrem sprawdzi jak gleboko ma pochwe ddatkiem do topika ma byc podawajcie rozmiar swoich piersi teraz my faceci was pooceniamy" tak, cieżko to zrozumiec. nie tłumacz sie głupio :) tylko winny sie tłumaczy :classic_cool:

Chamie nie ma sprawy. Ale tylko pod warunkiem, że Ty swoim centymetrem zmierzysz głębokość mojej tzipki :D :classic_cool:

Gość 19letniasuka
mój men ma 21 cm i wchodzi we mnie bez problemu biust 80 C ;)

No dobra, niech Ci będzie :D ale będę objedzona popcornem, nachos i opita colą :D A chciałam być taka wiotka, słodka i powabna :classic_cool:

My?? Niemożliwe :D P.S. Zaczynam się głupio czuć, jakby obrastała w legendę :D :classic_cool:

*jakbym af kurs Idem sobie, może w banku będzie jakiś miły Pan co mi pomoże rozwiązać mój problem. A jak nie to pójdę do galerii i poszukam sponsora z działającą kartą kredytową :classic_cool: