Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

robicie dzieciom urodziny co roku?przyjecie z tortem dla najblizszych?

Polecane posty

Gość kljkdljsdfhsfousahfosdhfsdf
Co roku jest popijawa :D

Gość gorace lato i bikini
Tak. Ale w tym roku będzie skromniej, bo dla rodziny tylko kawa i ciasto. Bez wielkiej wyżerki jak co roku. Bo na drugi dzień będzie przyjęcie dla kolegów i koleżanek z przedszkola :)

tak roczek było hucznie 2 latka ( byli tylko moi rodzice , dzielą kilometry) teraz beda 3 urodziny i tym razem beda tescie oczywiscie tort swieczki prezenty jakis wypad za miasto

Mój dziesięciolatek właśnie dziś robi imprezę dla kumpli. Ognisko na ogródku, kiełbaski, muzyka, śmichy-chichy, pod nadzorem dorosłych (właśnie wpadłam po zimne napoje ;P) Trzylatek miał do tej pory urodziny my - rodzeństwo - dziadkowie Siedmiolatka we wrześniu - już zapowiedziała, że zaprosi nowe koleżanki z 1 klasy. Mały torcik zawsze zamawiam, śmietanowy, z jakąś dedykacją, bo nie mam zdolności artystycznych (szczególnie jeśli chodzi o farbowanie kremów/śmietan :D)

Gość gość
taka impreza to według mnie obowiązek

Gość gość
Wraz z mamami dzieci, z którymi zadaje się mój synek ustaliliśmy, że warto postawić na coś nietuzinkowego! W ramach urodzin mojego syna postanowiliśmy wziąć dzieciaki do Świata Labiryntów. http://www.swiatlabiryntow.pl/ To właśnie tam były one w stanie połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli zabawę w labiryntach wymagających logicznego myślenia. To był świetny pomysł na zabawę!

Gość gość
Mam 2-latka, robię urodziny chociaż mnie to męczy. Zjeżdża się rodzina z innego miasta i siedzą przez weekend, Nie ma popijawy, tort, sałatka, coś drobnego, ale goście siłą rzeczy u nas nocują, a ja dochodzę do siebie jeszcze przez dwa dni i marzę, by wszyscy już sobie pojechali. Nie nadaję się na gospodynię imprezy, stresuje mnie to i męczy, chętnie bym sobie odpuściła, ale robię to dla dziecka.

Gość gość
Pamietam, ze w dziecinstwie mama zawsze robila takie male przyjecie, na urodzinay, imieniny czy dzien dziecka. Byl tort, slodycze, cos dobrego do jedzenia. Swojemu dziecku tez tak planuje robic, za kilka miesiecy ma roczek.