Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekły tygrys

Kilka pytan do kobiet na temat przerw pomiedzy spotkaniami.

Polecane posty

Gość Wściekły tygrys

Hej Pytanie do kobiet i dziewczyn. W odpowiedziach piszcie swoj wiek: 1. Gdy facet podoba sie Wam i nie odzywa sie przez 3 dni po pierwszym spotkaniu podczas, gdy Wy same do niego napisalyscie smsa typu "dzieki za spotkanie" co sadzicie o jego nie odpisywaniu? Wkurzacie sie i myslicie o nim jeszcze bardziej? 2. Spotkalyscie sie z danym facetem juz 2-3 razy i nagle jest cisza na 3-4 dni odezwiecie sie pierwsze czy czekacie na jego ruch? 3. Facet umawia sie na spotkania i potem nie daje oznak zycia, czasem napisze sam smsa. Dobre to wg was postepowanie, bedzie to Was nakrecac? Oczekuje powaznych odpowiedzi. Pozdrawiam.

1) Olał więc i ja olewam, notabene NIGDY mi się nie zdarzyło napisać pierwszej, zawsze do mnie pisali 2) Odezwę się pierwsza, raz, jak nie odpisze albo będzie odpisywał za długo (dłużej niż pół dnia) - olał więc i ja olewam 3) Nakręcać? Chyba wkurzać :P Dla mnie jak facet się umawia a później nic o tym nie wspomina oznacza, że umawia się z kilkoma naraz. A ja jestem jedyna, a nie jedna z wielu, więc - olewam :) 26 lat :) A dlaczego o to pytasz?

Nie miałąm tego typu sytuacji, ale nie lubię tego typu gierek, nie lubie niejasnosci, stąd też odezwę się do niego jeżeli będzie milczał i jeżeli mimo to nadal będzie milczał to dla mnie oznaka że mu nie zalezy a więc sobie go daruję ;) 21lat

Gość wykyrwjebane
kobiety to nieczułe szmaty... wiec nie uzyskasz tutaj odpowiednich, przyjemnych odp. dla siebie.. one to maja w doopie czy ty jej cos napiszesz czy nie.. jesli nie to wskocza na innego bolca i beda sie pieprzyc po paru dniach z innym, taka prawda

Gość tiiiikTAK
nigdy po spotkaniu nie odzywalam sie pierwsza. jesli ktos milczal, uznawalam, ze ma mnie w dupie i ja tez zaczynalam miec go w dupie. i nawet jak odezwal sie po 3 dniach to bylo juz za pozno. sa faceci, ktorzy jednak potrafia odezwac sie tuz po spotkaniu, i chca i potrafia odzywac sie codziennie. :)

Gość tiiiikTAK
a ja mam 32 lata i jestem juz po slubie od 4 lat :)

Gość Wściekly tygrys
Hehe kobiety co to za odpowiedzi. Pytam, poniewaz chce uslyszec opinie roznych nieznanych kobiet, a potem by was uwiesc:) Do mnie laski pierwsze sie odzywaja po spotkaniu. Jesli nie, to oznacza ze bylem za słaby. Teraz pracuje nad tym co zrobic zeby bylo jeszcze lepiej.

Gość Wściekly tygrys
A to ciekawe jak np. laska nie odzywa sie przez 3 dni to co? a spotkac sie chce i na spotkaniu daje sie dotykac prawie wszedzie. To dziala w obydwie strony. Lub odpisuje na smsa na nastepny dzien. Widzicie gracie w swoje gierki.

Gość manipulanci dostaja kopa wdupe

Ja bym się nie odezwała po 1szym spotkaniu pierwsza, bo dla mnie to desperacja :P Z moim wręcz było tak że miało się odezwać to z nas, które pierwsze wróci do domu - wróciłam z 20 min wcześniej od niego, ale czekałam na jego ruch ;) I oczywiście się odezwał jeszcze zadowolony że mnie wyprzedził :) Przegadaliśmy wtedy na necie całą noc ;) I później też nie było problemu z odzywaniem się :) A teraz to już w ogóle :D Od roku ;) Nie lubię gierek, a Ty prowadząc takowe narażasz się na spotykanie z zimnymi kobietkami które grę uprawiają... Z kilkoma na raz ;)

nie wiem z jakimi ty sie dziewczynami spotykasz ale zadna szanująca sie dziewczyna nie daje sie obmacywać na pierwszej randce... a jeśli chodzi o te gierki to jest to dobre ale dla gimnazjalistów

Gość Wściekly tygrys
nie na pierwszej, ale na 2-3:P Prawda jest taka, ze prawie kazda kobieta jest latwa i nie wcisniecie mi kitu, ze jest inaczej. Ja nie chce prowadzic gierek, ale niestety poznaje takie kobiety, ktore je prowadza i tez musze wejsc w gre.

Gość manipulanci dostaja kopa wdupe
tylko slabi musza prowadzic takie gierki, jak chcesz byc z dziewczyna to przekonaj ja bedac soba, to jest sztuka

Gość Wściekly tygrys
to laski robia takie gierki. A gdy sie odzywam tak jak powininenem bez gierek to zainteresowanie jest mniejsze.

albo po prostu przyciągasz do siebie łatwe panienki... nie wszystkie taki są, uwiesz mi :)

1. hmm chyba bym pomyslala ,ale niedenerwowala 2.Napisalabym, ale tylko jednego smsa z zapytaniem co u niego itp. ja nie odpisalby to podzekowalabym sobie w duchu:-) 3. raczej zniechecac:-) 26 lat

Gość Wściekly tygrys
A dlaczego Wy kobiety robicie czasami takie przerwy 3-4 dniowe. Czekacie na ruch faceta, ale po co? Dlaczego mysliscie, ze to facet musi sie odezwc pierwszy po spotkaniu. Ja tak nie mysle i tak tez nie jest. ODezwie sie pierwsza kobieta, ok. Nie odezwie sie? ja sie odzywam. Skoro laska chce sie spotykac, a sama napisze bardzo rzadko to dlaczego wg Was facet musi pisac? Co to ma byc w ogole.

Gość laleczkaaa Chucky
to facet powinien się starać o kobiete!!!!!!!!!

Gość Wściekly tygrys
pieprzenie:P

Gość Wściekly tygrys
18-23

hmm.. no nie wiem sama jestem w takim wieku i nie chciało by mi sie prowadzic głupich gierek... moze po prostu jesteś typem faceta który przciąga do siebie panny lubiące zabawe w kotka i myszke oraz macane randki... czasami tak jest..

Gość Wściekly tygrys
Macane randki mi odpowiadaja:D ale zastanawiaja mnie gierki. Trudno, tez bede gral w nie:)

Nie wszystkie robią przerwy :) Ja tam lubię częsty kontakt, a jak ktoś nie - to mi nie odpowiada, bo ja szanuję swój czas i czas innych - a osoba która mnie 'przetrzymuje' jasno pokazuje, że nie szanuje mojego czasu - więc papa :) Proste :)

Gość laleczkaaa Chucky
Znam jednego takiego typa... Chyba uwielbia takie gierki... Nie wiem po co mu to... Ale fakt, jedna osoba gra, to wciąga w to tę drugą stronę... Za to po spotkaniu powinien odezwać się facet, a nie kobieta... Jeśli dziewczyna się szanuje, to poczeka na gest z jego strony, a nie będzie do niego wydzwaniać i wypisywać jak desperatka...

aa czyli chciałes na skruty: macanko tak ale gierki to już nie? hehe nie ładnie, oj nie ładnie :D

Gość Wściekly tygrys
Litwia na skróty:P nawet na forum musze Cie poprawiac?:P dotyk wazna rzecz, a kobiety z kazdym sie dotykaja wiec w czym problem?:)