Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minikate ;)

szara sukienka

Polecane posty

Gość minikate ;)

za 2 tygodnie ide na 8nastke do chłopaka, mam już kupioną sikuenkę szarą w czarne wzory i chciałam mieć do niej czerwone dodatki tylko nie wiem ile żeby nie przesadzić a wyglądąć ładnie;) będę wdzięczna za pomoc

jeśli wybierzesz czerwone buty i czerwoną torebkę (nie może być wielka) to zrezygnuj z czerwonej biżuterii. ostatecznie delikatną biżuterie z kamyczki/kryształkami/cykoriami/elementami w rożnych odcieniach (czarne, srebrne, szare, grafitowe i czerwone razem w naszyjniku/koralach, albo w bransoletce). lub ozdobę we włosach z czerwonym elementem (opaskę, wsuwkę, klamrę, szpilkę) jeśli chcesz założyć czerwoną biżuterie to nigdy nie zakładaj kompletu gdzie kolczyki, bransoletka naszyjnik tworzą identyczną całość. jeśli kolczyki są duże to zrezygnuj z naszyjnika i odwrotnie duży naszyjnik brak kolczyków. jeśli wybierzesz czerwoną dużą bransoletkę to wtedy raczej sugerowałabym czerwone buty a torebkę szarą, srebrną lub czarną. jeśli bransoletka będzie delikatna lub wybierzesz naszyjnik i kolczyki wtedy odwrotnie. czerwona torebka i czarne buty.

Gość minikate ;)
a mogą byc czerwone butki i np delikatny naszyjnik i torebke czy nie bardzo ??

Gość minikate ;)
albo po prostu czerwone szpilki i czerwone jakies ładne kolczyki

Czerwone szpile będą super wyglądały!! Masz już jakieś konkretne na oku?

Gość minikate ;)
nie bardzo jeszcze ;/

Gość minikate ;)
mam bardzo ładne czarne szpilki ale wtedy nie wiem które elementy biżuterii miały by być czerwone żeby nie przesadzić

minikate ;) -> a torebkę czerwona? czy też czarną? srebrna? czy może czerwono-czarną? albo srebrno/szaro czarną? dodaj duży czerwony naszyjnik i trochę mniejsze czerwone kolczyki i będzie fajnie.

Myślę, ze mozesz iść w czarnych butkach, ale wtedy załóż większą czerwoną bransoletke i duże kolczyki- albo całkowicie pomiń czewień na rzecz błyszczących kamieni w biżuterii