Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniska0405

czy ktos zna sie na temperaturze

Polecane posty

jestem tu po raz drugi mam nadzieje ze pomozecie blagam mierze temperature od polowy czerwca i mam takie problem bo nie bardzo wiem kiedy mogly mi wystapic dni plodne czy moglby mi ktos pomoc i czy jest prawdobienstwo ze moge byc w ciazy od 5 lipca do 11 okres 11 - 36.5 12 - 36.6 13 - 36.5 14 - 36.6 15 - 36.5 16 - 36.6 17 - 36.4 18 - 36.4 sluz jak jajo bialko jaja kurzego 19 - 36.3 sluz bez zmian 20 - 36.4 21 - 36.8 22 - 36.8 23 - 36.8 24 - 36.9 kochalalam sie z mezem 12 13 17 18 19 21 22 chcial jeszcze napiasc ze cykle ma co 30 31 dni prosze o odpowiedz i dziekuje

Jezeli przez min. 18 dni od dnia owu temp jest podwyzszona o minimum 2 kreski wtedy mozna stwierdzic na podstawie pomiaru czy jest ciaza. Po owu zawsze jest wyzsza temp. ze wzgledu na podwyzszony progesteron jezeli nie ma ciazy temp spada a jezeli jest to temp dalej utrzymuje sie podwyzszona

tylko sugerując sie śluzem myślę ze właśnie wtedy miałaś dni płodne przezroczysty rozciągliwy sluz jak białko jaja kurzego zawsze dolicza sie dwa dni przed i dwa dni po biorąc pod uwagę żywotność plemników

dziekuje wam dziewczyny staram sie z mezem o dzidzie bo pierwsze dziecko poronilam w 13 tc i bardzo bym chciala zeby to bylo juz

Dni płodne sa dwa dni przed w dniu owu i jeden dzien po ( jajeczko jest zdolne do zaplodnienia przez 24h)

ile ty razy bedziesz jeszcze pytac i zakladac nowe topiki?