Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FDD

wieczór kawalerski striptiz

Polecane posty

Gdyby mnie nie obrażała to by to nie wyszło :) Powiedziała, ze JA jako nie-dziewica straciłam je z byle kim dla samego zaspokojenia. Tego nie zniosę czy to w życiu czy w internecie. To nie ja ją sprowokowałam, ale ona mnie. Czytałaś wcześniej, że normalnie rozmawiałam z Darią? Normalna, w miarę kulturalna dyskusja dopóki DARIA nie zaczęła się rzucać i obrażać. Nie pozwolę sobie na takie zachowanie!

do "to ja też wam opowiem" i "bo to tylko ja": Dzięki :) Muszę Was niestety z przedstawicielami dziecinności zostawić :D (ups, chyba obraziłam :D:D:D) 🖐️

"ha! sami obrazacie a macie pretensje do innych zalosni idioci ja w przeciewienstwie do innych nie bede ukrywac obelg w waszym kierunku " Po pierwsze to jest wynik ataków Darii. Po drugie twoje wypowiedzi pasują tu jak świni siodło albo (cytując placki) korale :)

"Muszę Was niestety z przedstawicielami dziecinności zostawić (ups, chyba obraziłam )" Chlip... będę płakać :)

Gość to ja też wam opowiem
swiete krowy sie znalazly :O

Bo to tylko ja, pszepraszam bardzo, Waternymph napisala wyraznie zwracając uwagę Darii Ch , ze Ta sprawila Jej przykrość. I nie została tam sprowokowana przez Waternymph .W wymianie poglądów , napisala kilka obrazliwych slow . Pierwsza zaczela i nie bylo by tej calej afery gdyby napisala jedno zdanie do Waternymph zawierające jedno proste słowo : PSZEPRASZAM . Irytujące jest na tle tego wszystkiego, tzn . wypowiedzi Darii Jej motto o nie krzywdzeniu innych. Forum, jest od tego ,zeby sie na nim wypowiadac, i Daria nie mogla om tym wiedziec, a jak Waternymph o tym juz napisala to za nieumyslne sprawienie przykrosci mogla napisac : Pszepraszam Waternymph. Korona by Jej z glowy nie spadla przeciez.

Dokładnie. Przeprosiny przeprosinami. Najgorsze jest to, ze ona zapiera się, ze nie zrobiła nic złego. Zwykłe przyznanie się do błędu by wystarczyło...

patologia:D trzymajcie sie nieudacznicy i placznie ale nad soba :D idioci :D jakbyscie napisali o co chodzi to myslicie ze ktokolwiek smialby sie z jej chlopaka? myslicie ze ktokolwiek czyta w waszych glowach? bo o mozgu nie mowie przeciez go nie macie :D jestescie zrowo pogrzani i powinniscie sie przejsc 🖐️

Ale dlaczego stwierdziła, ze puszczam się dla samego zaspokojenia z byle kim? Jesteś w stanie jakoś "logicznie" mi to wytłumaczyć?

nie wiem czy rozumiesz , Daria nie wiedziala o tym chlopaku , nieumyslnie jednak sprawila przykrosc, co Waternymph powiedziala Jej , i zamiast napisac cos w stylu : nie chcialam , czy nie wiedzialam sorry ,ze niechcacy przypomnialam Ci te bolesne momenty, to jeszcze sie wypierala bezczelnie. Kapewu ?

ucieklismy?nie my po prostu mamy wlasne zycie i nie siedzimy tu non stop ;) jestescie zalosni:Dwiecie ze rozmawialiscie sami ze soba :P

Gość od tego jest forum
zeby z kims rozmawiac na nim

no tak ale nie obgadywac za plecami:P

Gość Raczek :)))
osobiście nie życzyłabym sobie striptizu na żadnej z zabaw moich czy mojego partnera i bez względu na to czy to mój chłopak czy mąż czy narzeczony. I już sama myśl na słowa wieczór kawalerski i wieczór panieński przyprawia mnie o jakieś dreszcze :O Jestem za panieńskokawalerskimi wieczorami bo zabawę można łączyć z dobrym traktowaniem i gustem

Gość Raczek :)))
w ogóle nie wiem skąd się ten idiotyczny zwyczaj wziął :O ostatni WOLNY wieczór? od czego? :O dla mnie równie głupie jak ostatnia wyżerka pełna wysokokalorycznych ciast tuż przed dietą :O

"to ja też wam opowiem no tak ale nie obgadywac za plecami" Facepalm... Czy ludzie są debilami czy udają na forum? "ucieklismy?nie my po prostu mamy wlasne zycie i nie siedzimy tu non stop" Ten text jest żałosny... Wchodzę tu kiedy mam czas i ochotę. Nie zależy to od tego, czy "mam własne życie"... Zauważyłam, ze najgłośniej krzyczą ci, którzy właśnie mają z tym problem ;) Kompleksy? :)

Gość kolejny żalowy
nie chcialem sie mieszac no ale musze ;) Raczku-wczesniej juz opisywalem jak takie cos MOZE wygladac dla tego szczerze odradzam takich rozrywek jako mezczyzna i partner :) waternymph- przestancie robic afere cytujac wszystkich dookola. zacznijcie pisac cos od siebie ;) nie mowie ze nigdy nie macie racji ale przystopujcie albo zaluzcie sobie nowy temat. to o czym dyskutujecie jest "nie na miejscu";) to ja też wam opowiem-lepiej nie mieszac sie cudzych dziwnych spraw;) ale to tylko taka moja rada:)

ale "Radak " z Ciebie " :) kolejny żalowy ;) , fakt , masz rację , generalnie jak nie mój cyrk to i nie moje małpy - nie wtrącam się . pewna osoba przekroczyła pewna granicę obrażając, tu na tym topiku min. Waternymph (pominołem już fakt ,że Jej obraźliwe słowa tyczyły się również i mnie... , bo spływa to po mnie jak zeszłoroczny śnieg), a jako ,że hamstwa zniesę... , to rozumisz ... ?

do Raczek :)) Też jestem za łączonym ^^ Ostatnio miałam "przyjemność" trafić na kawalerski w barze ;] nie zmieniło to mojej opinii co do tego ;] nadal uważam że to nienormalne... z kobiety robi towar a z facetów- zwierzęta :/

Gość kolejny żalowy
nie pierwszy i ostatni raz, pogodzcie sie z tym ;) nikt nie jest swiety na tym czy innym forum wiec nie rozumiem zalego tego zamieszania :)

Gość kolejny żalowy
do Darii: bylas na kawalerskim czy przypadkowo trafilas na ta impreze? ;)

Daria Ch wiesz co po czesci sie z Toba zgadzam tez nie akceptuje striptizu w wykonaniu obcych gloych pan itd i dla mnie gdyby facet cos takiego zrobil bylby koniec i albo mamy te same zasady i poglady albo zwiazek nie ma sensu ale po co sie spinac tak jak ty masz chlopa swoje zycie to sie tym zajmij a nie proboj przekonac innych do swoich racji bo nie przekonasz oni nas nie rozumieja i tyle

Gość Do Dari
dodam jeszcze ,ze jak z kims rozmawiasz , argumentujesz , i brak Ci argumentów , to nie obrażaj innych osób , bo to jest infantylne i świadczy o złym wychowaniu