Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszakowa pluszaczka

Dlaczego przestał sie odzywac z dnia na dzien??

Polecane posty

"ujęło mnie w nim to , ze jest cholernie inteligentny... z poczuciem humoru, mozna z nim bylo porozmawiac o wszystkim... o muzyce, filmie, motoryzacji i pieczeniu babeczek..." jest wielu cholernie inteligentnych i z poczuciem humoru, ale ... nie pogadasz z nimi o babeczkach i ich pieczeniu, fakt taki facet z brzuszkiem, po40 - tce i rozwodnik w dodatku przeciętny - aleś utrafiła towar

Moja matka nie wie ze jest zonaty... zreszta nie bede wam sie tłumaczyła... w kazdym badz razie to co napisałam jest prawda... oczekiwałam rady a uzyskałam pogarde... uwarzacie mnie za kłamczuche choc w rzeczywistosci napisałam prawde:(

Gość pała intelektem
i co powiedziałas matce, ze ten fagas to kto niby ?

nie po 40stce ale przed... i co z tego , ze rozwodnik ?? to niczego nie zmienia... spodobał mi sie... i chcialam czegos wiecej niz tylko zwykłej znajomosci... jedni kochaja super przystojnych 20 paro latków z fajnym samochodem o nienagannej sylwetce w dodatku kawalerów, a inni rozwodników z brzuszkiem przed 40;) dla mnie liczy sie wylacznie charakter... bo wyglad to drugorzedna sprawa

ze to moj bardzo dobry znajomy... nie wiem jak z waszymi rodzicami jest badz było... ale moja matka zna mnie na tyle , wie , ze jestem dojrzała , rozsadna kobieta i nie zrobiłabym nic czego mogłabym zalowac... dlatego nie miała nic przeciwko te,mu by u nas spał... nie sprowadzam do domu co tydzien facetów... wiec jezeli juz to nastapi ona wie , ze ta osoba musi byc wyjatkowa...

no tak, gość w wieku twojej matki sobie urzęduje w domu może brakowało ci ojca stąd jego obecność?

Gość pała intelektem
haha, z moimi rodzicami sa tak, ze nie sa idiotami. A twoja matka albo jest idiotka, albo to jakas patologiczna rodzinka

Gość pała intelektem
hahahaha, wyjatkowa osoba, poznana kurwa na czacie . mogł sie okazac jakims dewiantem przeciez

Gość XmuszkaX
A ja myśle daj sobie z nim spokój znajdz sobie jakiegoś innego fajnego faceta a on nim zapomnij potraktuj go tak jak on ciebie(jak sie odezwie to ty wyłacz telefon):))