Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hej moze ktos mial podobny porblem nie mam okresu od 6 dni spoznia mi sie cykle regularne 26 dni bola mnie piersi przy dotyku po bokach i na dole sutki nie bola kurcze co to moze byc ciaza na pewno nie bo 5 lat nie zaszlam z mezem i 2 lata nie zaszlam z chlopakiem przed mezem nie zabezpieczalam sie bo chcialam miec dziecko i stweirdzialm ze nie moge miec dziecka teraz mam faceta nie uzywam zabezpieczen bo i po co skoro nie zaszlam 5 lat z mezem i 2 lata z pierwszym chlopakiem cisnienia na dziecko nie mam pogodzilam sie z tym ze nie moge ich miec czy ktoras wie o co chodzi z tym nagleym brakiem okresu bolem piersi i pdobrzusze mnie boli od 10 dni jak na okres pozdrawiam

zrób test! to ze nie zaszłaś przez 7 lat nie znaczy ze nie zaszłaś teraz! ludzie starają sie i po 10 lat i nagle zachodzą w ciażę!

A skąd wiesz że nie możesz mieć dzieci? Wg Twojego wpisu wychodzi że wtedy nie zaszłaś to teraz nie zajdziesz ;) A nóż widelec i jesteś?

no po rozwodzie dalam sobie spokoj nie myslslam o dziecku tak sobie wmowilam ze tyle lat to nie moge.. kurcze myslalam,ze to jakies nagle problemy hormonalne ciąża ? na to bym nie wpadla nigdy dziekuje zrobie test pozdrawiam

dziewczyny jeszcze jedno dzien przed planowanym okresem wieczorem mialam jakies plamienie jednorazowe zazwyczaj przed okresem mialam wiec myslalam, ze na drugi dzien dostane okres wiecie co to bylo ? dzieki :)

czasem na początku ciąży właśnie w terminie okresu występuje takie małe jednodniowe plamienie, więc to mogło być to. najlepiej zrób test, nawet teraz i przestań się zastanawiać.

Gość rob test i nie wymyslaj
dopiero jak wyjdzie negatywny bedziemy glowkowac;)

jeszcze bedac z mezem tyle tych testow sie narobilam.. heh ze teraz z gory zakladam ze to nie ciaza i dlatego tak główkuje co to jest.. wtedy chcialam bardzo dziecka to teraz jakbym byla w ciazy to bylby szok ale zrobie co mi tam dzieki

Gość to czekamy na wynik

boze jestem w ciazy !!!! jak ja to powiem facetowi skoro moiwlam mu ze nie moge miec dzieci zrobilam acon po 2 minutach 2 kreski moze to pomylka?

boze z mezem tak chcialam dziecko 5 lat walczylismy a tu 1 miesiac i takie cuda i ja pale papierosy jak mam rzucic z dnia na dzien boze jestem w takim szoku

no to gratuluję serdecznie! często tak jest że jak się chce to nie ma a jak się nie chce to od razu się pojawia :D

no ja naprawde myslalam ze nie moge miec dziecka moj eks maz mial juz z 1szego malzenstwa wiec wiedzialam ze on moze no nic o 21 powiem facetowi nie wiem mam zla sytuacje pracuje w lakierach wiec musze od razu zrezygnowac co to bedzie co to bedzie nie wiem tylko jak z tymi papierosami dac sobie rade grrrr buzka dziewczyny

hej dziewczyny dzis bylam u ginekologa 7 tydzien ciazy brak zarodka mam zrobic hcg dwa razy co dwa dni i najprawdopodboniej powiedziala beda usuwac w szpitalu lyzeczkowanie no coz najpierw szok ze ciaza a jak zaczelam sie cieszyc... dlugo sie nie pocieszylam

Gość cholera no przykre
ech, wykrakalas sobie chyba ze nie mozesz miec dzieci. ale badz dobrej mysli, moze jednak zaskoczy?

powiedzizala ze skoro zaszlam to moge ze to zmiana partnera tak czesto dziala..na poczecie :) no coz nie zabije sie przeciez tylko boje sie tego lyzeczkowania powiedziala ze mozna poczekac az sama poronie jak bede krwawic jechac do szpitala fantastycznie nie ma co ech

mam tylko jedno pytanie do doswiadczonych za tydzien mam drugie usg zrobic a zapomnialam zapytac lekarke moge wrocic do pracy od jutra czy mam czekac praca w lakierach ostra chemia bo juz sama nie wiem skoro nie ma zarodka dzis to nie bedzie go za tydzien wiec na co mam czekac? (wlasna firma wiec dlatego pytam bo nie pracuje odkad wiem o ciazy ) dzieki i czekam moze ktos cos podpowie bo nie wiem naprawde co robic

dziewczyny policzcie mi wiek ciazy ( ktory tydzien) ostatnia miesaiaczka 24 czerwiec lekarka robila mi usg wczoraj liczac ze to 7 tydzien a kolezanka mi mowi ze to poczatek 6stego dopiero dzisiaj kto ma racje ?

Gość gość
To że wtedy nie zaszłaś nie oznacza że teraz nie możesz :) Czasem ciężko niektórym kobietą zajść :) Zrób test :)

tak tak ale musze chyba troche poczekac na usg z tydzien chociaz bo chyba za wczesnie w piatek ide na bete i w pon zobacze czy rosnie