Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFLER30

No i przeżyłem jakoś pierwszą noc z moim synem...a teraz siedzę w pracy

Polecane posty

Stifler Ty sie nie przejmuj tymi zazdrosnymi babami :classic_cool: zal im dupe sciska, ze Ty swojej zonie pomagasz, a ich facet nawet nie ruszy sie zeby dziecko nakarmic to czy informacje czerpiesz w czasie pracy, czy w czasie wolnym to co kogo to obchodzi?? :O baby sa glupie, pamietaj :classic_cool: ps. mowilam Ci, ze Twoj synek jest super?? :) Jak ma na imie?? :)

Gość katiess83
Nie wszyscy...Tylko chyba ja ;) Nie no ok jak jest obolała....Tylko nie wyobrażam sobie jakoś mojego faceta na damskim forum..No,ale nie każda kobieta jest taka sama i faceci najwidoczniej też ;)

Gość katiess83
P.s. Mi żal tyłka nie ściska,że mój dziecka nie nakarmi nawet bo dziecka nie mam;) A gdybym miała-choć nie planuję to pewnie łaski by nie zrobił gdyby swoje potomstwo nakarmiłn ;) Ale przesiadywanie na damskim forum....Hmmmm...Tego nie rozumiem,ale najwidoczniej nierozumna jestem;)

gosialicious nie uogólniaj, boe nie wszystkie babeczki są głupie...:-D A synek ma na imie Szymon

Gość w planie mam jebanie
Jak nauczy żonę, to ta przez najbliższe dwa lata będzie 'obolała' :P

Jezu, ja mojego tez nie. Ale on na szczęście ma co innego do roboty, należy do takiego wymierającego gatunku facetów o złotych rękach, którzy nie wdają się dyskusje o pieluchach i o publicznym karmieniu, tylko zajmują się typowo męskim zajęciami.

Gość a ja napisze o tak
facet ktory siedzi na kafe i rozprawia z babkami w ciazy i gada o zupkach i kupkach... brrrr stifler, czemu od razu zdradza i leje po mordzie? czy dla ciebie wszystko jest czarno biale? sa na szczescie jeszcze faceci normalni, gdzies wypośrodkowani ehh :)))

Gość katiess83
Tak gosialicious ty jedna baba mądra jesteś ;)

Gość zolzazolzowatalata
kolejny twor jani czy zonki ktora nie powiadomila meza ,ze urodzilo mu sie dziecko albo tej jak jej tam mamuski zyjacej w zgodzie z natura mamusia synusia czy franka czy jakos tak..masz babo wyobraznie gratuluje bo sciagasz tlumy:) facet moze pisac na forum,.moze pomagac ,prac ,itd moj tez to robi ale zdradzily Cie ostatnie wpisy ...albo autor nie jest filmowym stiflerem i ma duzo kobiecych cech,slowa styl pisani etc..bez zlosliwosci pozdrawiam

Gość a ja napisze o tak
falea, moj tak samo 🖐️ :) pozdrawiam

Chodzilo mi o te baby z kefele 😭 jesli facet pomaga kobiecie przy dziecku - dziwny jesli nie pomaga - len smierdzacy i co on sobie mysli Na forum jest wiecej facetow niz nam sie zdaje kobity! :)

Gość katiess83
Stifler to tak przy okazji-i nie zlosliwie ;) Zmień nick bo z tego co kojażę to STIFLER był w American Pie i totalny debil....;)

a ja Twojej zonie zazdroszcze ze pomagasz jej tak bardzo bo ja po cesarce i musze sie sama meczyc no ale jak babo chlopa przyzwyczilas tak masz...moj blad. i to ze na forum babskim jestes to tylko lepiej swiadczy bo sprawdzone sposoby matek sa lepsze niz glupoty w necie wypisywane...

Stifler - dla mnie jesteś normalnym facetem, mój też wszystkim zajmie się w domu i uważam, że po to jest się małżeństwem, by razem wypełniać obowiązki związane z dziećmi i domem a nie dzielić je na damskie i męskie.

Gość katiess83
gosualicious...Na kaffe jest trochę facetów -wiem...A niech pomaga kobicie-to ich wspólne dziecko,ale moje zdanie jest takie,że jak dla mnie facet jest nadgorliwy bo jak na moje oko wręcz "mamuśkuje" dziecku no i plus kaffe to juz jest jak dla mnie mdłe..Ale to jest tylko moje zdanie....Jak moja sister była malutka a rodzice mieli ja pózno to tata też biegał po zakupy,przynióśł cos,wyniosł,pracował jak kazdy facet ale za zadne skarby nie wyobrażam go sobie dyskutujacego o pieluchach,pupach itd...Facet to musi byc facet i tyle.

Gość zolzazolzowatalata
a i tekst o zdradzaniu i laniu w morde to tylko babka mogla wymyslec... ludzie czemu albo musi byc ciota albo dran? moj jest idealem dla mnie pod kazdym wzgledem ale w tym ideale jest meski... zajmuje sie synem,chodzi na zakupy ,wstaje do malego ,sprzata ,gotuje lepiej ode mnie ale nie pierze za to wiesza pranie a nie umie i nie lubi prasowac chyba ,ze mus...myje okna i wiesza firany.. jednak ja nie gonie go do tego bo sa granice,ja nie lubie czyscic kibla i on mnie tez nie zmusza...nie myje auta uwazam,ze on lepiej sobie poradzi... no i bez przesady...facet zmeczony pierwsza noc z dzieckiem zamiastn uwinac sie z robota i gnac do domu albo wisiec z zonka na telefonie to siedzi od rana na forum..

A może to teraz normalne wśród młodych facetów? Też jesteś takim gościem, który chodzi w różowym t-shircie i dopasowanych kolorystycznie adidaskach? A dziecko w wózku, o którym można porozmawiać jak o samochodzie? Obserwuję takich na placu zabaw :)

falea no już nie rób ze mnie takiej ciotki...:-o Ja tez mam typowo męskie zajęcia! Sam remontuje mieszkanie, naprawiam samochód, nawet zrobiłem drewniane łóżeczko dla dziecka, więc nie mam dwóch lewych rąk!

Kobieta sama sobie dziecka nie zrobila. Jesli kobieta rozmawia o pieluchach, papkach i posypkach to czemu facet nie moze rozmawiac o tym, co dla jego dziecka jest teraz najwazniejsze?? :O Jak dla mnie to wszystko jest ok jesli facet interesuje sie swoim dzieckiem i pyta o pieluchy, czy jakis posypki.

Gość katiess83
Ale niech będzie, z dwoja złego lepiej jak pomaga -gorzej gdyby leżał brzuchem do gory i miał wszystko gdzieś......A kaffe może lubi ;)

Zołzo, może mamy facetów z tego samego rocznika? Ale nie napiszę jakiego :)

Gość abbabbyy
STIFLER30 byles przy porodzie?

Nie rozmawiam o pieluchach itp 24h, tylko teraz, kiedy akurat opieprzam się w pracy, a i tak mi za to zapłacą...i jest to tylko i wyłącznie moja sprawa!

Gość w planie mam jebanie
faleo - 1980, plus, minus dwa lata ?

Stifler, nie robię, tylko pytam. A poza tym, nie lubię cię, bo odstawiłeś taką chamownię na temacie o publicznym karmieniu, że to co piszesz teraz o tych pieluchach, kremach, jest totalnie nieprzekonujące. Pokazałeś się na samym początku z najgorszej strony, wdając się z trolami w pyskówkę. Będziesz tak samo jazgotał, jak pójdziesz z synkiem na spacer? Masz u mnie duży minus.

no bo znowu jest stereotyp ze jak facet sie za bardzo angazuje to ciota a kobieta jak potrafi sama wszystko zrobic? remont, auto naprawic, uszczelke zmienic i kibel przepchac to co? lesba? i gra faceta w zwiazku? bzdura!!!!

falea broniłem matek karmiących, wyzywanych od macior przez niektórych z was...co w tym złego?

Gość kiok
o ludzie, z ciebie takie miekkie kluchy, a nie facet. tez gadales o fasoleczkach, miziankach i owulkach jak zoneczka byla w ciazusi?:D