Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny ehh

Co musi miec Facet by kobiety sie za nim ogladaly??

Polecane posty

Gość smutny ehh

powaznie pytam i to nie jest smieszne chodzi mi o wyglad kolor wlosow i glownie o to jakie powinien miec zachowanie po prostu powiedzcie na co wy zwracacie uwage

kolor włosów powinien być jaskrawozielony lub różowy. wtedy na bank kobiety będą się za nim oglądały i nie tylko kobiety.

Gość to mnie pocałuj wreszcie
usmiech spojrzenie i afrykanskie ciało...i super charakter:))

Gość KKKKKKKKKKKKKKK
najlepiej krótką spódniczke :)

Gość deliakatnaaa
w miom przypadku, na pierwszy rzut oka czynniki, które mają wpływ : elegancki, zadbany dżentelmen (np. otworzy drzwi i przepuści) nie wyglądać jak pajac :D powinien się uśmiechac przyjaźnie do mnie

Gość bradshaw
blysk w inteligentnych oczach za ciekawymi okularami :D i amerykanski usmiech :D moze byc łysy :D o posturze klasycznego intelektualisty :D

Gość ja nie ogladam sie za fecetami
ladnych, to w Polsce nie ma chociaz dzis...wyjatkowo na jedengo zerknelam dluzej...brunet, ładna twarz, ale sylwetke mogłby miec lepsza kto mi sie podoba na 1 rzut oka? facet wysoki, nalepiej powyzej 180 cm 190- to dla mnie za wysoki, ale przeciez przystojny ja nie lubie niskich...czyli 170-175? dla mnie takie okazy nie sa atrakcyjne (chociaz widziałam tez ostatnio chłopaka, ktory byl piekny, poprostu, twarz anioła, ładniejszy, niz brad pit, był wyksztalcony, szczupły i dosc niski, ale przy tej kombinacji atutów wzrost przestał miec znaczenie) wracajac do facetów, ktorych mijam-- wyski, ładna sylwetka ogolnie do tego nie- krotkim nogom nie- krzywym nogom nie- bardzo tłusty, gruby do harmonijnej sylwetki przydalaby sie mila twarz, jesli nie piekna i juz nie lubie typow macho- boje sie ich nie lubie cwaniaczkowatych szpanerów lubie normalnych, inteligentnych, z fajnym poczuciem humoru itd milych, kulturalnych, sympatycznych, ale z jajem mysle, ze wyglad zdradza wiele cech masz cos z tego?

Gość KKKKKKKKKKKKKKK
i chodzic bez bielizny żeby można było zrobić 🖐️ hehe ;)

Powinien być intelektualistą i umieć zainicjować rozmowę na jakiś ciekawy temat. Plus odrobina nietuzinkowości. Kocham dziwaków :)

Gość musi być
- wysoki - męskie symetryczne rysy twarzy - dobrze ubrany - umięśniony

Gość smutny ehh
no ja jestem brunet 183cm wzrostu i sniada cera lecz mam troche kompleksow no ale nie bede tu o tym pisal

Gość smutny ehh
Mam twarz niczym Corky Tacher :(

Gość bradshaw
kazdy ma kompleksy, nie rob z igly wigly :)

Gość bradshaw
widły* :D

a to nie jestz Toba źle intelektualista? nieeee mnie zaprosil na spotkanie taki chłopak.. niski, wysokie czoło, okulary, włosy ni to krecone w kitke, oczka jak u szczurka, bużka tez jedynie usmiech mial miły usta waskie zeby kiepskie, ale usmiech sympatyczny niski i ta figura...ubranie, jakby za duze, ramiona spadajace, damskie takie był mily, ciekawie porozmawialismy, wyksztalcony... ale ja juz nie spotkalam sie z nim wiecej mi jest potrzebny postawny facet sylwetka proporcjonalna itd to tylko wstepik..

moze przesadzasz z ta twarza? masz Downa? jesli twarz jest, jak u corkiego to niedobrze tak mysle moze nie jest tak xle

Mi się zawsze wydawało, że to tak jak u panów... Więc głównie ta cała wrodzona tajemniczość. Kobiety lubią, jak je coś mocno intryguje. Zawsze pociąga facet, który jest trudny do rozgryzienia, a w dodatku taki, który raz adoruje, a raz ucieka. Oczywiście ważne jest by był przy tym inteligentny i miał błyskotliwe poczucie humoru, a także ciekawe pasje... Została nam kwestia "nieświadomego uwodzenia", która pojawia się już u dzieci w wieku przedszkolnym- na to nie ma sposobu. Albo się TO ma albo nie. Jeśli będziesz chciał kiedyś poznać upodobania konkretnej kobiety, wystarczy, że zapytasz jaki jest jej ulubiony bohater książkowy/filmowy- jej odpowiedź pokaże Ci, jakich mężczyzn ona lubi.

Powinien być blondynem o niebieskich oczach i jasnej karnacji. Wtedy jest możliwe, że by mnie zainteresował

Gość smutny ehh
mam ryj jak frankensztejn :(

Gość cecil89
bzdury. zeby sie kobieta OBEJRZALA, facet musi wygladac wrecz jak model. meska twarz, zarysowana szczeka, lekka opalenizna, najlepiej jasny wyrazisty kolor oczu, spojrzenie musi mowic 'wygladasz zajebiscie, ale ja tez' http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:YB1hKf_BWPynCM:http://images.starpulse.com/pictures/2007/11/02/previews/Jason%20Lewis-TWW-006165.jpg&t=1 cos takiego, chodzi o ten WZROK i pewnosc siebie, jego oczy maja mowic 'jestes moja''!! :D:D uhehehe

Gość EvaLunaaA
Wystarczy nieład na głowie i inteligentny błysk w oku. Macie jakieś wygórowane wymagania co do wyglądu.

Gość cecil89
boze, ryan phillipe czy jak to sie pisze. nigdy bym sie za nim nie obejrzala. no chyba, ze bylabym gejem i facetem, ktory lubi dominowac