Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zdaje kto艣 z Was wszystko w lutym 2011 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Myszka 1234
Ja zdaj臋 wszystko w lutym. Przedmioty, kt贸re wymieni艂a艣 s膮 najprostsze. Trudne s膮: fizyka, matma. Chemia, historia, j臋zyki mog膮 niekt贸rym sprawia膰 trudno艣膰. Pozosta艂e powinno zda膰 si臋 bez problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja my艣l臋, 偶eby zdawa膰 angielski, TI, wos, podst. przedsi臋biorczo艣ci i mo偶e chemie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
ja tez zdaje wszytko w lutym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Mam nadziej臋, 偶e wszyscy zdacie obszerne relacje z egzamin贸w i wynik贸w;). Du偶o wam jeszcze nauki zosta艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
Jak dla mnie to tylko fizyka i jakos mi nie idzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
No nie dziwi臋 si臋;].

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seesiii
Jak tam nauka? Mo偶e by艣my zostawi艂y sobie swoje meile na wszelki wypadek, gdyby nasz temat przepad艂 ? Jakby co m贸j sophia-marie@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Nie przepadnie mam nadziej臋;-) Zostawi臋 maila, potem bo musz臋 nowego za艂o偶y膰, a podle spamuj膮 tu. Bior臋 si臋 za fizyk臋. Im szybciej tym lepiej. Ka偶da wolna chwila jest nauk膮 wype艂niana u mnie. Przysz艂o pismo z oke. Osobi艣cie rozgadam si臋 po egzaminie;-) Nerwowo wyczekuj膮c wynik贸w. Listownie przychodz膮? Musz臋 dopyta膰 si臋 jak z maturami, gdzie si臋 stawi膰. Pewnie w przysz艂ym tyg do oke zajrz臋. Obie deklaracje z艂o偶y膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabuszka
Egzaminy zdaje sie w tym OKE w ktorym zostala zlozona deklaracja checi przystapienia do egzaminow eksternistycznych ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
W miejscu, kt贸re to oke wska偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabuszka
Wiec jest taka mozliwosc ze egzamin eksternistyczny bedzie sie odbywal na drugim koncu Polski ?? :/ Jesli jestem ze Szczecina to moze mi wskazac np Warszawe ? Jako miejsce do zdawania egzaminow ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Nie. Wska偶e miejsce na terenie Twojego wojew贸dztwa, podlegaj膮cemu Twojemu miejscu zamieszkania oke. Gdzie mieszkasz? Ja 50km od Wawy i musz臋 zamieszka膰 w stolicy bo nie chc臋 nie dotrze膰 na egzamin;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Uczy艂am si臋 fizyki i to jaka艣 masakra;P Chocia偶 dosz艂am do wniosku,i偶 z dwojga z艂ego lepsze zadania obliczeniowe, ni偶 teoretyczne;/ I prawd膮 jest to, 偶e niekt贸rych wzor贸w te tablice nie zawieraj膮.. Ci臋偶ko cokolwiek za艂apa膰 z nich.. Naprawd臋 mn贸stwo zada艅 rozwi膮za膰 by jako艣 nauczy膰 si臋 z tych wzor贸w korzysta膰. 艁atwo nie b臋dzie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
50 km jeszcze nie a偶 tak 藕le. Ja b臋d臋 pewnie mia艂a 227.5km... Do Gda艅ska. Myszko podobno wzory z fizyki najlepiej nauczy膰 si臋 przekszta艂ca膰. A teoria, ehh to zawsze zawala艂am bo nigdy mi si臋 nie chcia艂o jej uczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
50 km to nie tak daleko.. Tylko, 偶e mam po艂膮czenie tylko pks, jakie艣 50 minut w weekendy... Z tym, 偶e czasami i 3h si臋 jedzie, jakie艣 wypadki itd.. Boj臋 si臋 gdzie艣 utkn膮膰 pod Waw膮. A jak wiesz chc臋 w jednej sesji do wszystkiego przyst膮pi膰... Nie zdam -trudno. Gorzej jak nie b臋d臋 mia艂a szans si臋 przekona膰 o tym, bo nie dojad臋..A to zima. 11 razy kursowa膰 + praca. Ci臋偶ko. Tak, pewnie tak. My艣la艂am o przekszta艂caniu wzor贸w. Dzi臋ki za s艂uszn膮 uwag臋;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Ja teorii nawet nie tykam;-) Niewiele jej na egzaminie. To musisz zamieszka膰 na ten czas w 3mie艣cie?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
No niestety mo偶na utkn膮膰 czasem, to by by艂o najgorsze;/. Ja mam lepszy dojazd do Warszawy, ale moje wojew贸dztwo podlega pod Gda艅sk:/, wi臋c pewnie tam mi wyznacz膮... Najprawdopodobniej b臋d臋 musia艂a zamieszka膰 o ile znajd臋 co艣 na miesi膮c, jak nie to b臋d臋 si臋 bawi膰 w hostele wtedy kiedy b臋d臋 musia艂a. Dobrze, 偶e nie ma teorii bo bym poleg艂a.Jak na razie jeszcze nie ruszy艂am fizyki, czytam lektury, robi臋 z nich notatki i wypisuje najwa偶niejsze rzeczy z PP. Nast臋pna w kolejce matematyka;].

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrz89
Witam wszystkich. Tez zamierzam zdawa膰 egzaminy ekst. z zakresu ca艂ego liceum w sesji jesiennej 2011 . My艣le, ze po zapoznaniu sie ze strona oke i po przeczytaniu tego forum wiem juz wszystko... Prawie wszystko, mianowicie zastanawia mnie na jakich warunkach mozna sie ubiegac o zwolnienie z op艂aty(lub czesci oplat) za egzaminy? Bo widzialem ze jest podanie dotyczace zwolnienia. Orientuje sie ktos moze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Wydaj臋 mi si臋, podkre艣lam, wydaj臋 mi si臋, 偶e z powodu jakiej艣 choroby utrudniaj膮cej prace, okoliczno艣ci losowych etc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Wiem;-) Ustala si臋 nast臋puj膮ce kryteria zwalniania przez OKE z ca艂o艣ci lub cz臋艣ci op艂at za egzamin eksternistyczny: 1. Zwolnienie w ca艂o艣ci, w przypadku: osoby niepracuj膮cej, kt贸ra przedstawi za艣wiadczenie o zarejestrowaniu w Urz臋dzie Pracy lub dowodu pobierania zasi艂ku dla bezrobotnych, os贸b samotnie gospodaruj膮cych, je偶eli ich doch贸d nie przekracza 477 z艂 netto (za艣wiadczenie o dochodach z miesi膮ca poprzedzaj膮cego z艂o偶enie wniosku), os贸b w rodzinie, je偶eli doch贸d na osob臋 we wsp贸lnym gospodarstwie domowym nie przekracza 351 z艂 netto na osob臋 (za艣wiadczenie o dochodach wszystkich os贸b pracuj膮cych i o艣wiadczenie o liczbie cz艂onk贸w rodziny pozostaj膮cych we wsp贸lnym gospodarstwie domowym). 2. Zwolnienie z cz臋艣ci op艂at w wysoko艣ci 50%, w przypadku: os贸b samotnie gospodaruj膮cych, je偶eli ich doch贸d nie przekracza 954 z艂 netto (za艣wiadczenie o dochodach z miesi膮ca poprzedzaj膮cego z艂o偶enie wniosku), os贸b w rodzinie, je偶eli doch贸d na osob臋 we wsp贸lnym gospodarstwie domowym nie przekracza 702 z艂 netto na osob臋 (za艣wiadczenie o dochodach wszystkich pracuj膮cych i o艣wiadczenie o liczbie cz艂onk贸w rodziny pozostaj膮cych we wsp贸lnym gospodarstwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Oke umie艣ci艂o harmonogram sesji zimowej 2011;-) Pierwszy jest egzamin z fizyki;-) z czego si臋 ciesz臋. Og贸lnie spoko jest;-) Nie mog臋 si臋 doczeka膰;D Kto艣 jeszcze w Wawie zdaje teraz?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
no super ,fizyka :P wspaniale :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Na pierwszy ogie艅 najgorsze;]. Potem ju偶 z g贸rki. Trzymam kciuki;]. Myszko, znalaz艂a艣 ju偶 mieszkanie w Wawie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Chyba znalaz艂am mieszkanie;-) Nic pewnego, nie zapeszam. W sumie wol臋 najpierw najgorsze, by potem o nich nie my艣le膰;-) Fizyka to koszmar i lepiej szybko zaliczy膰. Haha chocia偶 jak oka偶e si臋, 偶e p贸jdzie beznadziejnie to mo偶e reszty si臋 odechcie膰;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
P贸jdzie dobrze;]. Zreszt膮 nie b臋dziesz wiedzia艂a zaraz po, jak naprawd臋 ci posz艂o. A wyniki kiedy tak mniej wi臋cej s膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Z jesiennej na pocz膮tku grudnia, z zimowej wnioskuj臋, 偶e w pierwszych dniach kwietnia przychodzi pismo, oraz ewentualne 艣wiadectwo;-) No jak b臋d臋 pora偶ona egzaminem pierwszym z fizyki to dobrze to na mnie nie wp艂ynie;D Wiem, 偶e z teorii jestem fatalna;D Zada艅 powoli si臋 ucz臋. Zastanawiam si臋 r贸wnie偶 nad matur膮, czy zdawa膰 rozsz. polski. W sumie jak mi nie p贸jdzie to nic si臋 nie stanie;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Rozszerzony pl to g艂贸wnie wypracowanie, ca艂a reszta to my艣lenie, wi臋c je艣li dobrze ci idzie z pisania to czemu nie;)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Czy 11 x 153,95 =1693,45?;D Przela艂am dzi艣 pieni膮偶ki;-) W poniedzia艂ek jad臋 do oke z deklaracj膮 oraz dowodem wp艂aty;-) Szcz臋艣liwie dope艂ni臋 formalno艣ci. To zdaj臋 podstaw臋;D w takim razie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabuszka
Myszko za te skomplikowane obliczenia powinnas miec zdany egzamin z matematyki spiewajaco xD Powodzenia zycze :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋