Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Ach ten m贸j poniewierany meil;p.Tak, pisz do mnie Luva,.. Ja wawe kocham, mi si臋 bardzo podoba;p.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luva
Nie mam fejsa, ale wysylam moj numer gadu na Twoj poniewierany mail Sesi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
grono bylo - skasowalam, nk bylo - skasowalam, fejsa nie bylo, ale pewnie tez skasowalabym konto ;) Jakos sie nie lubie upubliczniac, ale kiedys sie pewnie przelamie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Tak, dostajesz je w formie takiej ksiazki, po egzaminie zwracasz, no i tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabulec
No to jesli jest taka identyczna jak w linku, to super pomoc jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikulska93
Cze艣膰. W pa藕dzierniku pisze egzaminy wszystkie 11 naraz, kiedy dostane wyniki i 艣wiadectwo? jak jest z matura mog臋 j膮 zda膰 w 2012 roku? gdzie si臋 zg艂asza deklaracje i czy w og贸le mo偶na bo termin sk艂adania deklaracji mija dnia 30 wrze艣nia. Niech mi kto艣 przybli偶y temat.

Udost臋pnij ten post

Ja egzaminy zawa艂am w lutym i przyst膮pi艂am do matury(zda艂am j膮 nawet) Do 30 grudnia nale偶y w siedzibie oke z艂o偶y膰 deklaracj臋.. I czekac na korespondencj臋 od OKE..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikulska93
Dzi臋ki Myszko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looooooooooooooooooooooooooool
to ten termin 30 wrze艣nia do matury w og贸le nas nie interesuje?

Udost臋pnij ten post

Dzwoni艂am do mojego oke (Gda艅sk). Mo偶na ju偶 wysy艂a膰 deklaracje maturalne jak si臋 tylko pojawi膮 ( maj膮 by膰 oko艂o 15-20.09), ale termin jest do ko艅ca grudnia, wi臋c jest czas nadal. Jutro maj膮 by膰 opublikowane miejsca egzamin贸w i nie b臋d膮 rozsy艂a膰 harmonogram贸w.

Udost臋pnij ten post

Ta deklaracja kt贸ra jest tam w linku jest nieaktualna (dla przyst臋puj膮cych w 2011 roku), za par臋 dni b臋dzie ta na 2012.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JJ;)
Cze艣膰 ;) 1.Mam pytanie, co mo偶emy wnie艣膰 na sale? Oczywi艣cie chusteczki, d艂ugopis to jasne ;) ale np. torebki? je偶eli nie to gdzie je zostawi膰? 2. Jak wygl膮da sprawa pomocy naukowych np. tablice chemiczne, wzory z fizyki i matmy? dostajemy je tam czy mamy przynie艣膰 swoje? 3. Co musimy mie膰 przy sobie koniecznie? 4. Do osob kt贸re ju偶 zdawa艂y, du偶o jest os贸b egzaminowanych? czy garstka? jak wygl膮da pilnowanie pisz膮cych?

Udost臋pnij ten post

Hej :). Przygotowuj臋 si臋 do podj臋cia nauki i zdania egzamin贸w. Mam problem ze zdobyciem materia艂贸w. Czy kto艣 mo偶e mi pom贸c? Nie wiem za bardzo jak si臋 za to zabra膰. Czy jest mo偶liwe zdobycie wszystkich materia艂贸w drog膮 internetow膮? Jak tak to gdzie mam szuka膰? B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za jak膮kolwiek pomoc. :)

Udost臋pnij ten post

Witam, mam pytanie odno艣nie tych egzamin贸w. Ile jest na nim pyta艅? wiem, 偶e mo偶na uzyska膰 maksymaln膮 liczb臋 50 pkt.

Udost臋pnij ten post

JJ, jeszcze nie pisa艂am, ale na podstawie danych od innych...: 1. kalkulator prosty. d艂ugopis, dow贸d... Chusteczki mog膮 by膰 w kieszeni, nie na stole. Telefon wy艂膮czony. Rzeczy w torebce chyba mo偶na po艂o偶y膰 na ko艅cu sali. Gdzie艣 te偶 powinno by膰 miejsce na kurtki etc. 2. Tablice si臋 dostaje. 3. Koniecznie dow贸d bo b臋d膮 po tym sprawdza膰 to偶samo艣膰, d艂ugopis... 4. Co do ilo艣ci os贸b to zale偶y od miasta. Gdzie piszesz? W Warszawie by艂o du偶o ca艂kiem... Iwcia mo偶na znale藕膰 na necie raczej du偶o, ale troch臋 jest z tym roboty bo tak w艂a艣ciwie nic dok艂adnie nie odpowiada temu poziomowi... Napisz do mnie na meila sophia-marie@o2.pl to wy艣l臋 Ci to co ja mam z neta, albo podam linki. the_jester - zale偶y. Zobacz sobie informatory z cke. Oko艂o 20-30. :) Jak tam Wam idzie nauka ? Stres? Macie ju偶 zarezerwowane pokoje czy b臋dziecie doje偶d偶a膰?

Udost臋pnij ten post

Przybory na matm臋: czyli jaka艣 linijka, ekierka, kalkulator. Kalkulator te偶 na chemi臋, fizyk臋, geografi臋... najlepiej zawsze mie膰 go przy sobie jak co艣:) Torebki w wyznaczonym miejscu na sali. Ubrania w szatniach, kt贸re s膮 pilnowane na czas egz. B臋dzie dobrze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaSz1989Rocznik
O witam ja te偶 po egzaminach eksternistycznych [wszystkie w lutym] zdawa艂am mature ale 藕le mi posz艂o: polski pp ustny matematyka pp j.angielski pp a ustny b臋d臋 musia艂a podwy偶sza膰 wynik na nast臋pny rok. I powiem szczerze 偶e lepiej chyba w liceum si臋 uczy膰 ni藕 te eksternistyczne. Wi臋cej si臋 cz艂owiek nauczy i w og贸le. No ale to wasza decyzja. A tej dziewczynie jak jej tam ???? gratuluj臋 tak wspania艂ych wynik贸w maturalnych na prawd臋! pozdro

Udost臋pnij ten post

Katarzyno- wiesz, dla ka偶dego co innego jest dobre. Tu twoje wyniki w 100% zale偶膮 od Ciebie, nikt si臋 za Ciebie nie nauczy;). Powodzenia przy poprawianiu, zdajesz rozszerzone tym razem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzziiizzzz
Hej Nie czyta艂am ca艂ego tematu, pewnie takie pytanie si臋 ju偶 pojawia艂o ; Czy je艣li zdam egzaminy w sesji zimowej czyli luty 2012 to b臋d臋 mog艂a przyst膮pi膰 do matury w 2012 roku ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzziiizzzz
Dzi臋ki wielkie za odpowiedz :) Jestem bardzo szcz臋艣liwa, bo b臋dzie 艂atwiej mi przyst膮pi膰 do matury od razu. Oczywi艣cie o ile zdam :) Ci臋偶kie s膮 egzaminy

Udost臋pnij ten post

Witam > Mo偶e kto艣 ma materia艂y na egzaminy eksternistyczne lub powiedzcie mi prosz臋 z czego mo偶na si臋 uczy膰 aby mie膰 wystarczaj膮c膮 wiedz臋 na egzaminy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WiesMac
Mam pytanie dla tych co ju偶 mieli egzaminy, zdawali je kilka razy... Zdaj臋 teraz matm臋 fizyk臋 i chemi臋... co najcz臋艣ciej si臋 przewija w arkuszach, na co warto zwr贸ci膰 szczeg贸ln膮 uwag臋?

Udost臋pnij ten post

Na fizyce jest wi臋kszo艣膰 zada艅... Teorii ma艂o. W matmie troch臋 jest abc -10-15 zada艅? Jak tam nauka Wam idzie? Ja ju偶 ko艅cz臋 dzisiaj zabaw臋 z innymi przedmiotami i kuje ju偶 tylko fizyk臋;). Do 6.10;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MG24
Fizyka jest straszna aaa... ciekawe czego b臋dzie najwi臋cej w zadaniach. Mam nadziej臋, 偶e wzory z kartki pomog膮, tylko trzeba wiedzie膰 co do czego...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋