Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja obra艂em tak膮 strategi臋 jak wielu (nawet rozmawia艂em z innymi kt贸rzy byli ze mn膮 na egzaminie), czyli do wszystkiego na 偶ywio艂 (mia艂em zwolnienie z ca艂o艣ci), a potem poprawka z nauk膮 do tego co nie zaliczy艂em. 艢rednie uzyska艂em w rok.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Aneczkie7
Ja niby chodzi艂am do technikum i troch臋 pami臋tam, ale m臋czy mnie niepewno艣膰 :P matmy si臋 strasznie boj臋, czy ona jest tak cholernie trudna jak w przyk艂adowych arkuszach? Z matmy mia艂am same dw贸je...a z fizy starczy jak si臋 naucz臋 teorii? Czy s膮 same zadania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ja do Fizyki si臋 nic nie uczy艂em i nigdy z niej or艂em nie by艂em. Natomiast by艂em na tyle 艂ebski 偶eby wiedzie膰 jak skorzysta膰 z wzor贸w. Troch臋 na farcie, troch臋 dane szukane wypisa艂em i wyciu艂a艂em na dw贸j臋. A do matmy dwa razy podchodzi艂em. Luty 2015 to by艂o jakie艣 piek艂o, ale pa藕dziernik 2015 to jaka艣 艂atwizna. Straszne r贸偶nice w trudno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i w edukacji mia艂em jakie艣 3 lata przerwy, z tym 偶e mo偶na liczy膰 wi臋cej, bo by艂em rzadkim bywalcem w szkole. 呕ebym dokonywa艂 innych wybor贸w to prawdopodobnie dzi艣 ju偶 bym ko艅czy艂 studia z niez艂ym wynikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneczkie7
Ja te偶 by艂am rzadk膮 bywalczyni膮 :D A studiujesz? Ja sobie ubzdura艂am, 偶e dam rad臋 bez wykszta艂cenia :) a teraz chce nadrobi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie studiuj臋. Zda艂em egzaminy jesieni膮. Do matury nie podchodz臋 w tym roku. Mo偶e w nast臋pnym. Ale i tak poszed艂bym na zaoczne co najwy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ADAM膰
Nie oplaca sie tego zdawac 145 zl za przedmiot ! wydasz z 1000 zl a jak nie zdasz to kasa przepada moj znajomy juz 3 razy nie moze zdac wiec ja juz z 4 lata temu postanowilem kupic mature bez wpisu za 1500zl jest jak orginal :) i po bolu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzeczywi艣cie ty i tw贸j kolega macie si臋 si臋 czym chwali膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e si臋 op艂aca, je艣li si臋 postarasz to zdasz ca艂e LO w ci膮gu jednej sesji. Je艣li kto艣 zamierza cz臋艣膰 egzamin贸w zdawa膰 w pa藕dzierniku, a cz臋艣膰 w lutym to proponuje sobie teraz zdawa膰 matm臋, fizyk臋, chemi臋, biologi臋 i co艣 co sprawia trudno艣ci bo jest wi臋cej czasu na nauk臋, reszt臋 przedmiot贸w zdawa膰 w lutym bo sa naprawd臋 艂atwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jest tutaj kto艣 kto planuje zdawa膰 egzaminy w pa藕dzierniku w Warszawie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ko艣膰
Mam pytanie. Na stronie OKE s膮 informatory i s膮 standardy egzaminacyjne. Czym one si臋 r贸偶ni膮? Chcia艂em si臋 dowiedzie膰, jaki materia艂 powinienem sobie przyswoi膰 na egzamin z chemii, ale to, co mo偶na przeczyta膰 w informatorze dot. chemii, jest r贸偶ne od wymaga艅 dla tego przedmiotu przedstawionych w standardzie egzaminacyjnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Standardy i wymagania s膮 w jednym pliku. To nie s膮 dwie r贸偶ne rzeczy i prawie si臋 od siebie nie r贸偶ni膮 pod wzgl臋dem tre艣ci. W standardzie jest opisane bardziej og贸lnie a w wymaganiach czego trzeba nauczy膰 si臋 z poszczeg贸lnych temat贸w. Ja uczy艂em si臋 na podstawie standard贸w i zaliczy艂em z pierwszym razem na 4.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiwi2
Ja b臋d臋 zdawa艂a egamin w Warszawie, w pa藕dzierniku. Zosta艂 mi ju偶 ostatni - matma :3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰97
A deklaracje o przyst膮pieniu do egzamin贸w w pa藕dzierniku mo偶na ju偶 sk艂ada膰 czy dopiero w lipcu? I czy mo偶na wys艂a膰 listem poleconym? Mam daleko niestety do OKE...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Radzi艂bym wys艂a膰 przynajniej 2 miesi膮ce przed egzaminami. Mo偶na wysy艂a膰 poczt膮 ale tylko poleconym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰97
A mo偶na zda膰 11 przedmiot贸w podczas pierwszej sesji czy lepiej roz艂o偶y膰 sobie na dwie? Niby mam tylko 2 lata przerwy w edukacji, ale boj臋 si臋 艣cis艂ych przedmiot贸w, zawsze mia艂am problem z matematyka i fizyk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ju偶 zale偶y od tego czy czujesz si臋 na si艂ach. Zobacz na strona oke przyk艂adowe arkusze. Ja zdawa艂em wszystkie w jednej sesji i matematyke i fizyke zaliczy艂em na 4 przy 3 tygodniach nauki przed. Og贸lnie to nie jest trudne, zadania ABCD i pierwsze otwarte zazwyczaj s膮 艂atwe i wykonanie tyko ich pozwala na zaliczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰97
Mam nadziej臋, 偶e uda si臋. Najwy偶ej w drugiej sesji poprawi臋 to czego nie uda mi si臋 zaliczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgcyt
Ja tez kupilem srednie z matura :) 1600zl nikt tego nie sprawdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No chyba 偶e idziesz na studia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I na pewno satysfakcje masz z takiego oszustwa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym jak nie idziesz na studia to ta matura mozesz sobie dooope podetrzec czyli pieniadze wyje/bane w bloto hahaha :D no i mam nadzieje ze srednie jakos sprawdzaja przy pojsciu np do szkoly policealnej, w pracy tez by mogli sprawdzac takich debili.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie rzeczy s膮 w systemie wi臋c kupno nic ci nie da, to tak samo jakby艣 prawo jazdy lewe kupi艂. ;) Cie偶ko uwierzy膰, 偶e tacy idioci istniej膮, no ale to w ko艅cu Polska. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ggggg
Z Polityk贸w tez sie smiiejecie ze g艂upki itp a ci maja w d***e i zarabiaj膮 na nas :) z kupna matury jest to samo trzeba kobinowac :) w pracy tego nie sprawdzaj膮 a jak kto艣 chce i艣膰 na studia to ju偶 trzeba mie膰 original wy jeszcze m艂odzi jeste艣cie ale wy偶sze wykszta艂cenie jest w Polsce nie op艂acalne no chyba ze kto艣 b臋dzie lekarzem czy prawnikiem bo tak z wy偶szym to was czeka 1650 zl netto taka prawda np moj bratanek ma wykszta艂cenie podstawowe i zarabia 3 tys netto rematy a kole偶ka historyk 1800 zl netto :) kto艣 napisa艂 o prawku ? 6 lat bez prawka jezdze raz mnie z艂apali 500 zl zap艂aci艂em a mato艂y daj膮 1100zl na kurs i egzaminy razem z 2 tys :) Teraz jest spo艂ecze艅stwo takie jakies gapowate sam nie wiem w latach 80 czy 90 by艣cie zgin臋li no ale Polityka o to chodzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po pierwsze za mature si臋 nie p艂aci jedynie za trzecim razem 50z艂. MAJ膭TEK na tym ci twoi politycy (bo z ma艂ej litery si臋 ten wyraz pisze) zgarniaj膮. A po drugie skoro chcesz 藕y膰 jak 艣winia i tylko 偶re膰 i spa膰 do 艣mierci to prosze bardzo. S膮 ludzie kt贸rzy chc膮 si臋 rozwija膰 a nie egzystowa膰 jak dzikie zwierze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 g艂upie pytanie, ale gdzie pracowali艣cie maj膮c tylko sko艅czone gimnazjum, bo podejrzewam, 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b zdaje te egzaminy w wieku 20+ lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadzieje cwelu ze cie znowu zlapia i pojdziesz na kilka lat siedziec cwaniaczku :) moze na tyle ile jezdzisz bez prawka nedzna qrwo albo wiecej tak powiedzmy 20 lat :) wtedy sie posmiejemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰ggggg 2016.05.29 X Takie wpisy natychmiast powinny byc kierowane do prokuratury ale te szmaty z redakcju kafe gowno zrobia. Sam chyba to jutro zglosze bo to kpina co te k********y tu odpier/dalaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kur/w/iszony* szmatom tylko na kasce zalezy z reklam np to moze czas z tym gownem skonczyc co je/bane gowniary?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋