Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Nie chce ani jej ani dziecka, namawiam ją, aby usunęła, oszukiwała mnie, że bierze tabletki...Moje życie się zawaliło , jestem za młody na ojca!

Dlaczego uwazasz, ze cie oszukiwala??? Nie ma 100% antykoncepcji, ciaza zdarza sie czasem nawet wtedy, gdy ktos bierze tabsy.

Tak mi sie wydaje, bo czesto mówiła o ślubie, dziecku itp. choć powtarzałem jej w kółko, że narazie nie myśle o tym! Mam jej dość, nie odzywam się już drugi dzień, a ona caly czas wysyła sms-y, dzwoni i nie daje spokoju!

No wiesz, skoro ci sie wydaje to nie powinienes rzucac takich oskarzen. A skoro tak bardzo chciales uniknac ciazy to przeciez mogles jakos dodatkowo sie zabezpieczyc-gumka albo chociazby nie lac do konca, tylko przerwac w odpowiednim momencie.

Gość kalajssd
a dlugo byliscie razem? majac te 17-20 lat jest taki czas ze dziewczyna chce byc bardzo mamusia... wiec tak ,mozliwe ze to bylo celowe..

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
Dokladnie skoro jej nie ufales pod tym wzgedem to czemu sobie pozwalales na takie przyjemnosci :) Ale baby są jedzy to wiem.. ja bym w zyciu nie zlapala swojego faceta na dziecko. :/ bo to jest bez sensu.. Ale ogolnie mam szczescie ze moj facet bardzi chce bobasa :) ale jeszcze poczekamy

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
A co masz zrobic /> to nie mam zielonego pojecia.. spotkaj sie znia i porozmawiaj, powiedz ze chcesz wiedziec tylko czy brala tsabletki.. czy zrobila to specjalnie :) udawaj ze wsyztsko wporzo wyp[ytaj,.. jak sie porzyzna? to wtedy masz pole manewru.. i robisz coc chcesz

Gość ryssssiuuuuuuuuu66
jak byles gotowy dymac sie z nia to musisz byc gotowy zostac ojcem i nie ma ze sie nie chce...

Gość zwykle tak jest w rodzinach
nie stać cię było na gumki i było ci wygodniej bez nich, to pogódź się z faktem, że będziesz tatusiem. Nauczysz się odpowiedzialności a nie tylko korzystania z tego, co ci wygodne

Przeważnie i tak wychodziłem przed końcem...nie wiem, co mam robić. Nie chce mieć spapranego życia! Mam się ożenić z nią? Jak to w ogóle powiedzieć rodzicom, a moze wcale nie mówić?

Dawałem jej pieniądze na wizyty u prywatnego lekarza, na tabletki, na ciuchy, bo mówiła, że to przecież dla mnie ładnie wygląda...ehh...Pokazala mi test z 2 kreskami, załamany jestem..nie jem , nie śpie...nie wiem co robić. Jestem w potrzasku!

Gość kalajssd
musisz powiedziec o dziecku ... pracujesz? kurcze jestes strasznie dziecinny...

no chyba cie pogrzało! zenic sie? żeby sie rozwieśc za 2 lata?? jak sie zdecydujecie na to dziecko to po prostu poczekajcie, zobaczcie jak wam sie ułoży. nic na siłe

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
powiedziec ale nie brac sobie jej za żone bo bez sensu! A MOZE ONA CIE TYLKO KLAMIE?

Gość lekooomankaa
a Twoja dziewczyna chyba też się tu żali na forum że facet chce aby usunęła dziecko a ona boi się ze ją zostawi jak tego nie zrobi. Idźcie się leczyć! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4546402 może wspólny topic założycie :)

Gość kalajssd
dokladnie... slub nie jest dobrym pomyslem... sam napisales ze nie chcesz jej i dziecka.. zawsze mozesz alimenty placic- co wiecej jesli faktycznie cie wrobila to najlepsze wyjscie...

Gość O ŁASKI.....
20lat o matko, ma syna 20 latka nie wyobrażam sobie ....... ale gdyby to nie namawiałabym na ślub , raczej zobvaczcie jak to sie ułozy , niestety trzeba odpowiedzialności w życiu, wydoroślej nie ma wyjścia.

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
lekoomanka- tez tak wygladalo moje pierwsze skojarzenie haha :D ale fakt faktem ze uzywales sobie skesu bez gumek, nie wierze ze nie konczyles w niej tylko wyciągales:D bo trudno sie opanowac nie tyle kobiecie co facetowi :) Jeśli się kochasz z kobieta to nie tabsy i koniec.. TYlko trzeba wziac odpowiedzialnosc za swe czyny i konsekwencje.. w tym przypadku tym drugim jest dziecko a tym pierwszym musisz sie wykazac

Moje życie bedzie spaprane, jeśli to dziecko sie urodzi. Ktora dziewczyna bedzie chciala faceta z dzieckiem, poza tym bede uwiklany w alimenty. No i pewnie dziecko tez mnie nie bedzie chcialo znac, skoro zostawilem jego mamusie w ciąży, juz nie wspomne o swoich rodzicach, ktorzy chyba zawalu dostana, ze ich jedyny syn tak skomplikowal zycie sobie i innym

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
No cóż.. to sie nie wywiniesz :) slubu naprawde nie radze brac po co sie zmuszac ?? po co sie rozwodzic ? skoro z nia nie chcesz bym to alimenty i nie bye bye .. Tylko musisz byc tez ojcem dla tego dziecka. Jeśli byscie zdecydowali sie dalej ciagnac zwiazek ? to w pozniejszych czasach moze slub jak bedzeicie pewni Ale powiedz mi po co z nia byles skoro jej nie chcesz ? dla seksu ?

byliśmy razem, nawet wydawało mi się,że ją kocham, więc uprawialiśmy seks. Ona chciała bez zabezpieczenia na początku, ale sie nie zgodzilem zaczelismy rozmawiac i wybralismy najskuteczniejsza metode, czyli tabletki.

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
Jak tam się marwtisz rodzicami, to ja CI cos powiem Gdybym miala jedynego syna napewno bym wolala zeby mial dziecko niż zeby je pozbawil zycia :) to jest sytuacja z mniejszym zlem i większym...

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
wiesz co jest skute4czniejsze od tabkletek ? tabletki + prezerwatywa jak Ci sie tak do dziecka nie spieszylo. A skoro Twoja kobieta chciala bez zabezpieczenia i ciagle mnowila o jakis slubach i dzieciach to moglbys troche pomyslec ...

teraz to możesz mnie opieprzać, a i tak to już nic nie pomoże. Cos mi sie wydaje, ze moi rodzice tez beda za usunięciem. Mieszkam w małej miejscowości, wszyscy się znają, dla nich liczy się opinia...:-o