Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke wystraszona mama

czy to mozliwe??

Polecane posty

spoznia mi sie okres 11 dni . po raz pierwszy az tak dlugo... robilam wczoraj rano test -negatywny. nic mnie nie boli,okresu nie ma kochalismy sie z mezem na zasadzie "gdy dochodzi ucieka" wytrysku nie bylo na pewno we mnie. boje sie ze moge byc w ciazy.?? czy ktoras z was w ten sposob zaszla w ciaze?? prosze bez glupich komentarzy,licze sie z konsekwencjami nie mam 16lat. ciaza teraz jest mi na tyle nie na reke ze mam dosyc male dziecko ,

Gość idź do lekarza
jak test wyszedł negatywny po takim czasie od spodziewanej miesiączki to to raczej nie ciąża tylko albo cysta albo jakieś zaburzenia hormonalne. Pewnie będą ci wywoływać miesiączkę progesteronem.

Gość gość
Najlepiej to idź do lekarza :)

Majętny i zadowolony--->>nie mierz wszystkich swoja miara. dzieki innym za odp, mam nadzieje ze to te hormony ;)

Gość picunia mysunia
No jak nie było wytrysku w tobie to nie powinno być ciąży

podnosze

"gdy dochodzi ucieka" - taki stosunek odskakiwany :D Jestem szczerze przerażona jak czytam o takich sposobach antykoncepcji :-o może jeszcze wierzysz, że nie zajdziesz w ciążę gdy się podmyjesz po stosunku? Gratuluję przyszłej gromadki bachorków :-D

wiesz o jakich dzieciach sie mowi "bachory" ??? nawet gdybym miala ich 10 nie pozwalam ich tam nazywac ;/ bez przesady.... ok??

To było tak pieszczotliwie - bachorKi :-) Ale nie na tej części mojej wypowiedzi powinna się skupić twoja uwaga :-D

Gość vyvyvv
Sugar, to siedź przerażona i dziw się, skoro taka twoja wola. Ja natomiast dodam że w taki sposób, o jakim pisze autorka tematu, mąż i ja zabezpieczamy się od lat, bez wpadki. Dziecko mamy jedno, zaplanowane i spłodzone dzięki jednemu stosunkowi "do końca". Autorko tematu, nie denerwuj się. Może zrób jeszcze jeden test w celach terapeutycznych? Gdy wyluzujesz, okres wystąpi. :)

sugar-jakkolwiek tego nie powiedzialas-to powiedzialas. wybacz ale to jakos bardziej dalo mi sie skupic najbardziej w twojej wypowiedzi niz na czym kolwiek innym,poza tym nie prosilam tu o swoje opinie na temat tego co zrobilam a na temat tego czy ktos mial podobnie.