Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia mamasdddd

Właśnie tak położne w szpitalu myją dzieci hahahaha

Polecane posty

Gość Matula_gadula
Czekaj dalej. Nie wdaje sie w bezsensowne rozmowy z osobami, ktore nie umieja uzasadnic swojego punktu widzenia ani tym bardziej: rzeczowo i medycznie okresilic bledu w sztuce, czy chocby podeprzec sie fachowa literatura. Mialam nadzieje, ze przemyslisz sobie moje slowa ale widze, ze musisz jeszcze troche do tego dorosnac. Zycze ci mimo wszystko dojrzenia, przede wszystkim dojrzenia do dyskusji bo to jest glowny klucz przy studiowaniu medycyny. Trzeba laknac wiedzy, umiec zadawac rzeczowe pytania, umiec trzymac sie tematu, szukac odpowiedzi. By po latach umiec rozmawiac z pacjetnem, zamiast wymagac od niego, by dostosowal sie do tabel w podreczniku.

Gość aarla
śpij spokojnie tymczasem :D niech ci się przyśni jaki skalpel w łokciu :P

Gość dlskjfhljeghsdfhfsghdfh
Matula_gadula - nie mam zamiaru czytac tych twoich wypocin, widze, że nie masz mi nic konkretnego za zaprezentowania, więc generalnie

Gość Żanetka_ Leta
wszystkie jesteście pojebane, gdyż nie używacie odpowiednich płynów do higieny intymnej. Ja używam Laktacyt i polecam go również tobie. Poprawia higienę i likwiduje swędzenie. Odświeża i ujędrnia. Poprawia koloryt skóry i łagodzi podrażnienia wywołane ciasnymi stringami. Poprawia samopoczucie, dezynfekuje i nadaje miły i subtelny zapach. Srodek rekomendowany przeze mnie i lekarza ginekologa z wieloletnim starzem :)

Gość nie stać cię na nowe stringi?
czy może jesteś gruba jak dinozaur, że nie mieścisz się w XXL? wow!

Gość swieta prawda
zajebiscie, to ma jeszcze bard chce ci napisac,ze przemywajac kikut noworodka tylko woda odpada po kilku dniach.wcale nie trzeba tego miejsca chronic czy dezynfekowac spirytusem

dajcie spooj, przeciez pewnie ta "medycyna na prywatnej uczelni" to co najwyzej kosmetologia :P kto powazny jako wiarygone zrodlo informacjiowodzie podaje info ze strony producenta filtrow? :D no usmialam sie...i jeszcze te "grzechy wody", olow itd :D nawet jesli by to byla prawda, to ciekawe jak twardosc wody moze niekorzystnie wplywac na kikut? a te co sie boja, ze sie im dziecko wyslizgnie, to niech go najlepiej w ogole nie podnosza, bo przeciez moga sie potknac z dzieckiem na reku, czy cos :o

Gość hahahaha! :D Gryzelda rulez!
Dobrze powiedziane! :D

Gość nsjdhxgfcbr
o matkoooo

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja mieszkam w Irlandii i tu wiele ludzi myje dzieci pod kranem. Kiedyś tego nie pochwalałam ale teraz jak mam juz dziecko to sama robię to od czasu do czasu. Niemowlęta kąpie się tu w wanienkach i od początku moczy się całe dziecko łącznie z kikutem. Ja też tak robiłam i kikut odpadł po tygodniu.

Gość Ojej, ale przeciez to normalne
Ja sama kapie dziecko od poczatku w umywalce. Moze nie manewruje nim tak jak ta pielegniarka, bo nie mam wprawy, ale wanienki na pewno nie kupie, bo umywalka to niesamowita wygoda. Raz raz i dziecko umyte, woda spuszczona, umywalka szybko doprowadzona do porzadku i do tego nie zajmuje dodatkowego miejsca w domu, wiec czegoz chciec wiecej.

Gość xzjcnybdjhsc
A nie wygodniej byłoby myć dziecko w sedesie ??