Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia mamasdddd

Właśnie tak położne w szpitalu myją dzieci hahahaha

Polecane posty

Gość lekarz ginekolog
do zajebiscie, to ma jeszcze bard - jesteś żałosna

Gość zajebiscie, to ma jeszcze bard
lekarz ginekolog - hahahahahaha, dobre!!! Trzyletnie pielęgniarstwo "'prawie takie samo" jak sześcioletnia medycyna. Lekarz z ciebie jak z koziej dupy trąba :D

Gość lekarz ginekolog
nie trzyletnie pielęgniarstwo bo to jest licencjat ale pięcioletnie studia magisterskie na akademii medycznej na której zresztę prowadzę ćwiczenia

Miliard - bo najwygodniej jest w kółko trąbić o tym samym i najlepiej omijać niewygodne pytania :)))) Do chwili obecnej szanowna pani studentka nie raczyła odpowiedzieć na ani jedno, bardzo nurtujące mnie zapytanie ;)))

JA PROSIŁAM O KIERUNEK MEDYCYNA A NIE UCZELNIE PRYWATNĄ!!! NA TAKIEJ PRYWATNEJ UCZELNI TO MOŻESZ CO NAJWYŻEJ FIZJOTERAPIE SKOŃCZYĆ ALE NIE MEDYCYNE ULOMIE!!!!!!!!!!!!!

Gość Miliard ludzi na świecie myje
O wilku mowa! :) Cóż za dramatyczny comeback! Wpisz matołku w Google hasło: "Wyższa Szkoła Medyczna" i zobaczysz w ilu miastach rezydują wspomniane placówki. Dziwne, że aż musisz o to pytać? Czyżby się nie umiało korzystać z przeglądarek? :o

Wobec tego w inny sposób. Kiedy kilka pielęgniarek powkładało sobie do kieszeni wcześniaki a sprawa się rypła - zostały odsunięte od obowiązków. Uważasz, że nikt jeszcze nie dowiedział się o trwającym całe lata, jakże niecnym procederze, mycia noworodków wraz z pępuchami? :D A może lekarze przymykają na to oko by uniknąć kompromitacji najlepszego szpitala położniczego w Antwerpii? Zmień leki dziewczyno!!!

" 01:19zajebiscie, to ma jeszcze bardMiliard ludzi na świecie myje - słyszałaś o prywatnej medycynie? "" 01:35zajebiscie, to ma jeszcze bardJA PROSIŁAM O KIERUNEK MEDYCYNA A NIE UCZELNIE PRYWATNĄ!!!"Wychodzi na to, droga kiepska "studentko", że sama nie wiesz o co prosisz. Żal ;)))))

Gość lekarz ginekolog
tak się tu wkręciłem w to, że jestem lekarzem, że aż sam w to uwierzyłem :) Chodź w rzeczywistości z trudem skończyłem zawodówkę...

Gość lekarz ginekolog
do zajebiscie, to ma jeszcze bard- o proszę ułomie jakie to dziwne wartości człowieczeństwa ma ta osoba. Masakra

no dobra przyznaje się - jestem gimnazjalistką i bardzo mi się nudzi w domu. Rodzice na imprezie to ja w necie buszuje.Zajrzałam do was bo lubie prowokowac takie mamuski jak wy. nie gniewajcie sie na mnie. daje buzi w tyłek na zgode

Gość lekarz ginekolog
dobra idę spać bo widzę że ta rozmowa do niczego nie prowadzi

Gość zajebiscie, to ma jeszcze
to, że są prywatne wyższe szkoły medyczne to ja wiem :O Ale co z tego, jeśli kierunku MEDYCYNA na nich nie ma? No chyba, że udowodnisz mi, że jest? :D

Gość lekarz ginekolog
a jak tam wasze cipki ?? przystawcie krocze do monitora to was zbadam za friko. Musze zdobywac nowe umiejętności w leczeniu damskiego parcha

Nikt ci niczego nie będzie udowadniał, wystarczająco dużo informacji dostałaś. Sptałaś czy ktoś słyszał o prywatnej medycynie to dostałaś odpowiedź. A teraz wysil móżdżek i odpowiedz w końcu na moje pytania, na końcu poprzedniej strony zawarte - pilna studentko cholera wie czego :)

kocham Was mamuśki. Ide sobie zaparzyć meliskę, łyknąć Waleriane i zaraz do Was wracam 👄

Dziecko a jak ty być kiedykolwiek zdała na państwówkę? Z takim poziomem wiedzy i obycia? Ha! No friggin way! :D Tylko na jakieś około-medyczne i to też fuksem! A na państwowych to pewnie możesz być co najdalej płatnych, bo w życiu nikt nie uwierzy że się dostałaś! Niby taki ktoś jak ty miałby zdać egzaminy? Dobre sobie. :) Jak ktoś nie ma wiedzy, ale rodzice mają kasę, to czemu nie. Tylko współczuję tym, którzy przez zły los wpadną kiedyś w twoje ręce... Brrrr. :o /Tak naprawdę to nadal ci nie wieżę. Liceum i gimnazjum jest najbardziej wiarygodnym scenariuszem w twoim przypadku./

ngLka - czy jesteś na tyle głupia, że nie rozumiesz, że jeśli mówiłam o "prywatnej medycynie" to miałam na myśli kierunek medycyna a nie uczelnie medyczną na której medycyna wykładana nie jest?? Nie rozumiesz tego? Odpowiem na pytania jak dostane szkołę prywatną, na które jest wykladany KIERUNEK MEDYCYNA. Cooo, czyżbyście nie mogly znaleźć?? BUACHACHACHACHACHA Szukajcie, szukajcie :D:D:D

No tak. Widać t ty jesteś na tyle głupia, by nie umieć odpowiedzieć na proste pytania. Zatem jak dla mnie pyskówka z gówniarą skończona :-)

Dobranoc wszystkim! A ty mitomanie idź się pouczyć jednak, to może kiedyś rzeczywiście zrobisz tę maturę i może na jakieś studium cię złapią. Np. pielęgniarskie... i będziesz mogła wreszcie się spełnić opracowując pionierską metodę destylacji wody i technik przemywania pępka. Ba! Założę się, że kąpiel dziecka, w twoim wykonaniu będzie graniczyła z mistycznym wręcz przeżyciem. :P Adieu!

hahahahaha i co, nie znalazłyście tępe strzały?? :D:D:D

JA TUTAJ CZYTAŁAM O PRYWATNYCH CWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zreszta nie nadawaj z 10 nickow :D Ja czekam na ta prywatna medycyne. Inne wiadomości ignoruje :D:D

Gość Matula_gadula
Tak sobie obserwuje ten temat od pewnego czasu i stwierdzam, ze to niemozliwe by osoba, ktora wyraza sie o innych uzywajac epitetow jak tepe strzay, ulomy i gorsze - studiowala cokolwiek. Jedyne, czego ci wspolczuje, rzekoma studentko medycyny (tez jestem przekonana, ze niczego nie studiujesz) to braku wychowania. Braku wiedzy nie wspolczuje, bo to zalezy tylko i wylacznie od ciebie, jest twoim prywatnym wyborem. Uczepilas sie tej uczelni mimo, ze jedna osoba stwierdzila wylacznie ze takie uczelnie istnieja. ot, prosta sprawa. Za kare nie odpowiesz na zadne pytanie. Bo przeciez trzeba zamaskowac swoj brak wiedzy. Czy nie widzisz jak bardzo zalosnie wypadasz w tej dyskusji? jedynym argumentem, jakiego uzywasz, sa przeklenstwa. nie dopatrzylam sie zadnego, ktory ma zwiazek z tematem. Przykre, ze rodzice nie wychowali cie na ludzi. Zadne twoje chamskie odpowiedzi nie zakrzycza twojej niewiedzy, zadufania, ignorancji ani braku argumentow (!). Pisze to jako osoba siedzaca z boku i tylko tyle. Im glosniej krzyczysz, im bardziej obrazasz, tym bardziej pokazujesz jak jestes niekompetentna w tym, co probujesz soba reprezentowac. i owszem, to widza wszyscy a co napisalam, jest prawda stara jak swiat: im mniej ktos ma na dany temat do powiedzenia, tym bardziej krzyczy; im bardziej sie czlowiek pograza, tym bardziej ubliza. To domena nastolatek, wiec nie dziw sie, ze wszyscy maja cie tutaj za gimnazjalistke czy licealistke. Tak sie zachowujesz. Z medycyna niczego wspolnego nie masz, osobiscie i tego jestem pewna. Jako lekarz i jako mama dwoch nastoletnich corek, z daleka wyczuwam takie zagrania. Jesli rzeczywiscie planujesz wybrac sie w przyszlosci na medycyne: wiecej pokory, wiecej ksiazek, mniej krzyczenia. Przemysl to sobie.

Gość klap klap klap! :) brawo dla
wypowiedzi wyżej! 😍

Matula_gadula - nie uczepiłam się uczelni tylko uczepiłam się kierunku!!! Kierunku MEDYCYNA na UCZELNI PRYWATNEJ!!!! Skoro jesteś taką mądra, to może sama zapidasz linka z prywatną uczelnią oferującą kierunek MEDYCYNA?? :O Czekam!

Gość aarla
ty wyżej jesteś beznadziejna i twój styl bycia jest żenujący. może się kiedyś dostaniesz na tę twoją posraną 'prywatną medycynę', skoro tak bardzo maż na jej punkcie obsesję, ale tylko jak się podłożysz rektorowi i prodziekanowi. :o nie ma dla ciebie innej drogi. :D :D :D :D

Gość aarla
**masz