Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia mamasdddd

Właśnie tak położne w szpitalu myją dzieci hahahaha

Polecane posty

Gość no i co z tego?
tak się myje.

Gość madzia mamasdddd
No dla mnie też nie ma nic kontrowersyjnego ale poczytajcie sobie komentarze pod tym filmikiem na youtube. Przerażenie, skandal :D

Gość no i co z tego?
ale masz radochę

Gość chicacaraa
Prosze was, myc dziecko w zlewie, a gdyby je upuscila i uderzyloby glowka o cos...co za ludzie

Gość Gabrielle.
no daj spokój to normalne jest w 100%

Gość Jaki idiotyczny temat!
:o No i co w tym takiego dziwnego? A w domu to myślisz, że jak się je myje? :o Tylko nawiedzone roztrzęsione młódki kąpią dzieci jak jajko w kielichu sakralnym. :o Każdy normalny człowiek daje sobie radę w umywalce, zlewie, misce, wannie albo pod prysznicem. Kto by się patyczkował. Pffffff

Gość madzia mamasdddd
Jezuu kobiety o co Wam chodzi ???? Po prostu wstawiłam link bo się natknęłam i już. A Wy zaraz mnie podejrzewacie o jakieś złe intencje czy też ze mam ubaw po pachy. Rany...

takie dziecko jeszcze niewiele sie rusza, zreszta dziecko mozna upuscic w kazdej sytuacji przy porodzie jakw yciagaja w krwi sluzie itd jest sliskie i tez moze sie wyslizgnac :o a jak dziecku zmienia sie pieluche po kupie to tez tak sie myje i jakos nigdy nie slyszalam, ze komus cos zlego sie stalo

Gość Miliard ludzi na świecie myje
dzieci w zlewach i umywalkach, tylko roztrzęsione Polki mają przestrach w oczach na hasło: noworodek :o

Gość zajebiscie, to ma jeszcze bard
kilka dni po porodzie a ona leje na pepek dziecka wode?? Przeciez tam jest rana!! Dziecko moze sie czyms zarazić!!!!!!!!!!!!

Gość chicacaraa
spoko, kazdy ma odmienne zdanie na ten temat , mnie przeraza was nie. Ale osobiscie uwazam, ze troszke przesada z takim myciem.

Gość no i co z tego?
szkoda czasu

Ellinka i co umrze od wody? Od wody nie!!!! Ale od tężca tak :O

Gość mieszkam w UK i
pierwszy raz widze cos takiego, owszem starsze niemowlaki tak,ale noworodki-na sale 3 dni po porodzie przywieziono wanienke i po kolei kazda mama z opiekunka mogla pierwszy raz wykapac dziecko zeby sie nauczyc. Wiekszego malucha ok,ale nie noworodka :o

" kilka dni po porodzie a ona leje na pepek dziecka wode?? Przeciez tam jest rana!! Dziecko moze sie czyms zarazić!!!!!!!!!!!!" Następna szalona Polka. Puknij się w czoło i tego kto ci naopowiadał takich bzdur, może usłyszycie walca wiedeńskiego w wykonaniu moskiewskiego baletmistrza. :o

Gość jejjjjjuuuuuuuuuuuuuuu
Sratatatatatata No napewno miałabyś zadatki na położną - ale chyba w odbiorze porodu cieląt :O

Za mało jeszcze widać widziałaś w tym UK. :o

Gość no i co z tego?
Sratatatatatatatatatatatatatat Ty to jestes popierdolona jak ta koza co do woza lezie gdzies tu na forum, jak czytam twoje i jej wypowiedzi to srać sie odechciewa! az dziw, że ziemia takie kutwy nosi.

Miliard ludzi na świecie myje - akurat studiuje medycyne tępa strzało i zdaje sobie sprawe z tego co się w wodzie znajduje, oraz z tego, że ran woda przemywać nie wolno :O

jakby mojemu dziecku taka pindunia wylała kranówe na ranę to miałaby sprawę w sądzie.

Gość mieszkam w UK i
widzialam sporo, mieszkam tu juz 5 lat,jest "zimny chow",ale tutaj sa matki i matki.... Ja osobiscie bym tak nie wykapala bo nie mam pewnej reki i a nuz by sie maluch wyslizgnal, szczegolnie ze moj w zetknieciu z woda byl o 180 st.bardziej ruchliwszy i slychac go bylo na cala ulice :D

Ktoś, kto używa sformowania "tępa strzało" może co najwyżej studiowac encyklopedie w częściach dodawaną do czwartkowego wydania Gazety Wu., by upinać je w firmowym segregatorku. Pffff. :P Zmień lekturę.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
2 tygodnie ??? To co on jeszcze w szpitalu robi ? ;) Wcześniak pewnie i dopiero teraz położna pokazuje mamie jak się kąpie dziecko ;)

Gość mieszkam w UK i
ten filmik xz UK o wiele bardziej "humanitarny" a maly drze sie jak moj :D :D tylko jest o wiele mniej zywy :P