Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on bez nicka.

Ciągle złe sny, cały czas miewam koszmary

Polecane posty

Gość eeee tam to jeszcze słabo
Mnie jak za pierwszym razem dorwało, to myślałam, że przedawkowałam leki i zaraz zejdę na drugi świat. Za drugim razem (kiedy już nie byłam na lekach) to doszłam do wniosku, że albo zwariowałam albo mam nawiedzony dom. Hmmm, trochę ten opis wojny pasuje, ale w rzeczywistości można się czegoś doszukać prawie we wszystkim :P Poza tym: "Dla młodej dziewczyny oznacza, że poślubi żołnierza." To brzmi złowrogo :P :D

Gość www.czary.pl
strach się bać :P chociaż czasem informacje są sprzeczne. ostatnio śniło mi się że śpiewam, i w różnych sennikach były różne wskazówki, zupełnie wykluczające się :O

Gość stara depresantka
Dla mnie śpiew,to skojarzenie z wolnością i spokojem. Chyba życzenie dobrej nocy było szczere,padam. Dziś snów bez wojen i tym podobnych! Wszystkim!

Gość jesli chodzi o koszmary
moze ostatnio cos dziwnego jest w "powietrzu " bo mi tez sie snia jakies bzdety wczoraj np snilo mi sie ze ktos porwal mnie i mojego siostrzenca i taki glos dobiegajacy z nikad..przerazliwy smiech brrrr:/ czasami mam sen ktory sie powtarza i w realu tez mi sie to przypomina mam to odkad pamietam: ja jestem mala dziewczynka a dorosly mezczyzna mowi do mnie bardzo cicho takim niskim glosem, jestem z nim sama w pokoju ale inne osoby tez sa w domu, i mam jakies takie dziwne wrazenie ze robi mi krzywde. Tak sie zastanawiam czy ktos mnie kurde nie molestowal w przeszlosci mam ciary jak to sobie przypominam,niby to sen ale mam przeczucie ze to w realu sie kiedys dzialo:(

Gość www.czary.pl
dobranoc ;)

Gość eeee tam to jeszcze słabo
No ja również będę już zmykać spać i życzę bezstresowych snów. Ciekawe jakie dziś będę miała "przygody" we śnie :D Dobranoc ;)

do on bez nika Ja tlumaczylabym to tak, potezna fala powodzi, ktora uderza w dom to lek przed tym, ze cos sila na ktora nie masz wplywu zniszczy twoja stabilizacje.Pewnie wydarzy sie cos co zmieni twoje zycie calkowicie.Potwierdzaja to dziwne zwierzeta w dalszej czesci snu.Jak Noe po potopie, zaczal budowac nowe zycie na nowej opustoszalej ziemi, tak ty zaczniesz budowac cos wlasnego, nowego, ale cos co juz ludzie robili przed toba.Ja obstawiam, ze sie ozenisz, bo w kolejnej czesci snu widzisz znajomych ktorych dawno nie widziales.I zdajesz sobie sprawe z odpowiedzialnosci za malzenstwo, tzn cos w twojej podswiadomoscin ci mowi ze to nieuchronne, ze tak ma byc, ze nie masz na to wplywu.Sen tez daje ci nadzieje, ze ze wszystkim sobie poradzisz mimo, ze wydaje ci sie to teraz przerazajace.Napisz, co u ciebie sie zmienilo.

Gość Ametyst29
Hej to nie jest moja wina... Od zawsze miałam prorocze sny przed powodzią miałam przed jakimś atakiem terrorystów też ale to co teraz się przydarzy? Po moim śnie? Co mam myśleć tez jestem realista