Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem zła

czy jeżeli będę robić wszystko co on chce, odejdzie od żony?

Polecane posty

Gość nie jestem zła
calineczka -ales ty zabawna! moje gg - 25425159

Gość nie jestem zła
gigi zaczernij sie zebym wiedziala ze to ty prosilas o numer :)

jestescie gigi z nie jestem zla koszmarne - takei same kolezanki sie dobraly - puste dziewczyny.

Gość calineczka z deczka
Dziewczynki mam poczucie chumorka haha nie popieram was ale i nie wyzywam nie wy mi zycie lata temu zmarnowaly wiec co mi tam chcialam odwiesc cie od bledu autorko ale jestes durza dziewczynka

Gość nie jestem zła
mam zrezygnowac z niego tylko dlatego ze ma zone? i pozniej plakac za nim do konca zycia? wole zalowac ze cos zrobilam, niz czegos nie zrobilam.

za duzo romansow czytalas lub ogladalas jesli myslisz, ze kobiety placza cale zycie za kochankiem z mlodosci. Te niedojrzale, tak....dobre dla nastolatki .... naprawde. Ma zone i dzieci z tego co pisalas. To zmienia postac rzeczy. Twoi rodzice tez sie rozwiedli?

Gość eno szok
a tu cuchnie patologią coraz bardziej Takie "osoby" jak autorka czy gigi tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że ludzie naprawdę nie są równi wobec siebie Coś takiego jak autorka plasuje się gdzieś pomiędzy gównem a wymiocinami że też takie byle co żyje i zużywa tlen Zrób wszystkim przysługę i się powieś czy co

Gość elooo
należało się spodziewać, że autorka znajdzie jakiegoś poplecznika. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby rozmawiała sama ze sobą. Parę lat temu na formum była niunia, która obnosiła się ze swoim posranym życiem. Była taka zadowolona, że każdego dnia wyrywa żonatego idiotę. Taka piekna podobno była. I któryś taki żonaty i wyprasowany misiu "podarował jej" hiv. Choć sprowokowana, w przypływnie emocji wyrzuciła to w końcu z siebie, nie było jej lekko. Czasem niektorzy zasługuja na swój los. No cóż, pozdrawiam te pozbawione kręgosłupa moralnego, wyrzadzone zło wraca ze zdwojoną siłą :)

Gość nie jestem zła
nikomu nic złego nie robie :) pozdro

Gość calineczka z deczka
oj robisz,robisz autorko i to wiele zla ale he co ja ci tam moraly bede prawic nie moje krolestwo ,serce tylko boli na mysl o tamtej zonie ktorej niszczysz swiat,co ona winna w tym wszystkim ,zadne argumenty przeciw niej pisane nie docieraja bo kochanka zawsze bedzie kochanka bez sumienia,ale tak jak napisalam wy mi lata temu swiata nie zniszczyly,wasza dupa wasz smietnik mi tam nic do tego,ale ta wizyte u dentysty pamietaj ja ci radze zalatw sobie bo facio cie i tak wystawi do wiatru a i jest ryzyko ze jak nie on to zona w przyplywie bolu zabki ci powybija,a zal bos taka mloda i naiwna pozdro ,acha ten temat jest najciekawszy wiec go sledze-gdybys znow byla ciekawa czemu tak sie go uczepilam hehe