Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

em i en o gie

ZAWZIETE czyli starania po 30tce

Polecane posty

Hej :) zazywam Castagnus od paru dni bo wiem, ze moja owulka nie jest taka jak byc powinna, no i to samopoczucie przed @, zobaczymy jak zadziała, poza tym dopadło mnie przeziębienie, buziaki i ściskam

Gość hattie
Heja Kociaczki! Wszystkie zajete :( Fun Furaginum polecam. Taka K,ja biore castagnusik i sie super czuję,polecam. Dziewczyny co jest? Kefirka,Em,Eterno i reszta pisać mi tu!

na rozkaz jestem:D castangus hmmmm nie jadłam jeszcze tego:D ale wszytko przedmna:D dziewczyny u nas zimno jak diabli zaczeli dzis ocieplac nam domek:) ja siedze na opieca moje dziezko ma podejzenie paciorkowca:( ale w czwartek musze pedzic do pracy niestety:( ja juz jestem w dugiej połowie opakowania taksow to przy dobrych wiatrach jestem juz na półmetku:) kazda z nas jaks przeziobiona taka pora roku musimy wiecej czasu spedzac w łóżeczku ze wzgledów leczniczych i nie tylko:D

Laseczki mysle o Was codziennie niestety mam okropnego dola i wszystkiego powyzej uszu jedno po drugim co spada na nas to nawet dla mnie takiej optymistki jest za wiele. Caluje wszystkie i zycze najlepszego.

Gość hattie
Kefiruś co się stało :( Andziulka a jakie miał objawy?Oby nie to świństwo!!! Ja też was tulę wszystkie i całuję. Też nie mam coś werwy do pisania :( Buziaaaaaki

Hatie najpierw mial angine a tydzien pozniej jak sie wyleczył dostał goraczkii mial czerwone gardło no niewiem czekamy do pitaku na wyniki wymazu, pozatym jutro mialm isc do pracy a młodego podwiesc do moich rodzicow a tu dzis na wieczor znow goraczka jak diabli iscielo go z nog:( spuchl mu jezyk nie moze bardzo mowic ani nic nie je!! takze jutro rano lece do lekarza mpoiwe wam tak to jest z jednyankiem wychuchane wydmuchane a wsytko sie go ima:( lekarka powiedizła ze zaczaładorastac i moze miec teraz słabszy organizm a przeciez na witaminy i wszytkie inne podbne substancje homoopatyczne wydaje kupe kasy co miesiac a tu moj chorowitek taki słabiutki normalnie mialbym ochote go wzisca na rece szkoda tylko ze ma juz 159 wzrostu i 40 kg:D ale koniec o mnie co tam wy chorowitki aktary wyleczone? hatie jak twoja obserwacja taka k jak tam twoje decyzje zyciowe? em a ty gdzie sie podziewasz? fun eterno a wy co sie ociagazie? kefirko jak tam twoj małzonek wyzdrowiał? kochane zycze spokojnej nocy i do jutra mua mua:D

Gość Hattie
Andziula to nieciekawie:( Oby stan Synka sie polepszyl:( U mnie obserwacje trwaja:) W przyszlym tygodniu mam rozmowe z instruktorka,ciekawe co mi powie. To moj ostatni cykl obserwacji i pod koniec listopada jade do KLiniki! Em zawsze taka aktywna,a tu od kilku dni cisza,pewnie ostro pracuje :P Dziewczyny gdzie pouciekałyście?

Kochane moje ZAWZIETE nie chce byc tym wrednym kefirkiem i rozstawac sie z Wami tak bez wyjasnien poniewaz przywiazalam sie do Was gwiazdy, niestety w tym momencie mojego zycia jest na 1 miejscu moj M i jego zdrowie niestety mial zawal serca. Zycze Wam z calej duszy powodzen w staraniach o potomka i trzymajcie sie buziaki.

Kefirko, zasmuciła mnie Twoja wiadomość, bardzo mi przykro, trzymaj się, dbaj o M a ja trzymam kciuki by wrócił do zdrowia jak najszybciej i jestem z Tobą, buziaki

Kefirka, nie wiem, co powiedzieć... Jestem z Tobą. Ja też kochane na pewien czas się wyłączam, mam mega doła co u mnie zdarza się może raz na trzy lata - nie chcę Was nim zarazić. Mimo wielkich nadziei znowu dostałam okres - tym razem nawet M się zdołował. ("Dzięki" temu mogę przynajmniej łykać Furaginum i leczę pęcherz.) W pracy mam duze kłopoty, nie wiadomo co z tego będzie. Deweloper spieprzył mi dach (taras) w mieszkaniu tak, że będę musiała płacić za niezależną ekspertyzę i może się skończyć w sądzie..... Qrwa, jak mówiła mojej śp babcia - jak nie urok to sraczka. Pozostawiam Was więc na jakiś czas - mam nadzieję, że szybko mi przejdzie... Ściskam Fun

a ja po Castagnusie dostałam jakieś dziwne krwawienie w środku w cyklu, też mam jakiegoś doła, juz sama nie wiem...tulę Was, znowu tulę

Gość hattie
Kurdę laski,znikam na weekend na zjazd podyplomówki,a tu takie wieści! Kefirko,Fun,EM,KObietko tulę i ściskam.. Kefiruś dbaj o M,niech zwolni tempo,rzuci ewentualnie palenie. Oby tylko wszystko było ok. Fun i Em,ja już po @,ale szykuję się na kolejną,bo niestety u mnie też nie za dobrze. Taka K niby po Castagnusie mogą być plamienia,a wśrodku cyklu może spowodowane jest owulacją? Fun oby się wszystko dobrze z dachem zakończyło! Kurczę jak nie urok,to sraczka-rzeczywiscie. Mam nadzieje,ze choc u Andziuli lepiej:(

Hattie, nigdy nie miałam plamien owulacyjnych, dzis rano nie wzięłam castagnusa i sama juz nie wiem czy odstawić czy nie ale brzuch bolał mnie tak, ze myślałam, ze dostałam okres, dziwne to dla mnie

WITAM Kefriko duzo zdrówka dla meza Fun nie poddawaja sie !!! odpocznij nabierz dystansu to swiata problemów , porblemy z praca cos o tym wiem zapewne spedza ci to sen z powiek ale pamietaj ze czasem roziwazania naszych problemow przychodza same. Taka a u ciebie jak sytucja? Hatie to juz wkrotce znow bedziesz madrzejsza w pracy twojego organizmu u mnei generalnei tez nie mam z czego sie ceiszyc , ale stram sie funcjonowac w koncu to nie peirwsze i ostatnie porblemy musimy stawic temu czoła !!! moj syn chory cały czas ehhhh norlamnie rece mi jzu opadaj 3 tydzien nie chodzi do szkoły nie wiem jak nadrobimy i czy w ogole sa do nadrobienia zaleglosci, kiedy znow dojdzie do formy lekarka juz ozekła ze troche to potrwa ale wierze ze wszytko sie ułozy i damy rade buzialki sciskam was goraco

Witaj Andziulka, u mnie na razie sie uspokoiło w tych sprawach, ale ogólnie jestem jakaś rozwalona w srodku, nie wiem moze to ta jesień...trzymam kciuki za zdrowie Twojego synka i śledze wpisy, buziaki

Gość hattie
dzienki szkoda,że topik upada:( Tworzymy fajne grono! Taka k.. nie wiem co to może być? Nie mam nigdy bóli,jedynie w okres,ale myślę,że nie jest to normalne. Chociaż nie daję głowy uciąć. Andziulka biedny ten Twój malec,oby szybko wrócił do zajęć!!! Buziaki dziewuszki,piszcie!

zgadzam się...fajne z nas grono, rzeczywiście cisza sie tu u nas zrobiła ale wierzę, że niedługo zaczniemy pisac znowu bo przecież wiemy gdzie sie szukać, buziaki dziewczynki

Gość hattie
a tam miało być dziewczynki,a nie dzienki :D

Gość upupupupuppppp
upuupup

hej ho puchy pochowalsycie sie , pogoda do kitu\ 4 ide na wizyte kontrolna i pan doktor orzeknie czy ost miesiac tabsow i do dziełą czy jak:D a wy jak tam ? helooooooooooooooooooooooooo

Gość hattie
CZesc lasencje kochane! u mnie ten cykl wyjatkowo udany,bo instruktorka mi to zinterpretowała,ale ...niestety jestem z dala od męża :( no i tak w kółko,jak już cykl idealny,to jestem daleko! szkoda słów! Andziulka napisz co tam u lekarza!