Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

W sumie to bele jak - bez szału, ale i bez szlochów :classic_cool: Chociaż teraz mam doła. Muszę pogadać z tym ostatnim niedzielem. A Tobie? P.S. Tak właśnie przeczuwałem, że Twoje odejście dotyczyć będzie tylko weekendu :D

Gość Mali.....
Bele jak? Chyba raczej byle jak.

Gość policjanttt....
normalnie:kwity, pałowanie

Gość Mali.....
fajansiarz Nijak. W domu cały dzień, sprzatanie, obiad, sprzatanie, pranie, podlanie kwiatkow.

No no, nieźle :classic_cool: A co to znaczy na nielegalu? :D Bo ja niehiphopowy :-o Co tu w ogóle tak cicho?? CarrieBradshaw. założyła temat i przez tyle czasu nic... Coś niedobrego dzieje się na kafe.

Gość starzejemy sie
😴

Wpisz sobie w gogle nielegal. :classic_cool: A tak prostymi słowami, to płyta ktora nie jest wydawana przez wytwórnie tylko samemu sie kołuje hajs i rozpowszechnia. :classic_cool:

Gość woda_mineralna
no właśnie dziwnie ostatnio jakoś na kafe. nudnawo, mało nowych topików, mało ludzi i w ogóle. co się dzieje?

Gość kasiasta11
A MNIE WYJEBALA MOJA ZNAKOJA ZE ZNAJOMYCH Z NK...LOCHA JEDNA

Aha, to kupa roboty. Ale satysfakcja na pewno jest, szczególnie, jak się uda jakoś wybić, przynajmniej lokalnie. Jak będziesz się udzielać na płytach ogólnopolskich, to pamiętaj, żeby przy swoim nazwisku czy pseudonimie dopisać "a.k.a. CarrieBradshaw." :classic_cool:

No troche roboty zapewne bedzie, dopiero wystartowlismy, mamy dopiero 3 teksty napisane. ;) A nagrywam z ludźmi już dosyć znanymi w moim regionie, na skale Polski troche mniej, ale również. :)

Mam doła cały wieczór, a dzień minął mi bardzo przyjemnie. Naprawiłem sobie rower, teraz już mi przerzutki działają. Jeszcze tylko hamulce muszę zrobić, bo szkoda butów na hamowanie.

Carrie, napiszcie jakiś kawałek o kafe :classic_cool: Niedziel, chciałem się z Tobą połączyć w duchu, bo też mam doła.

Tak jest, Carrie - tak jak są kawałki o ciężkim życiu na blokowiskach, tak mogą być kawałki o ciężkim życiu przegrańców i prawików, ale nie tylko - na kafe siedzą także brzydale, pasztety i ludzie z zaburzeniami osobowości. Jest z czego czerpać :classic_cool: A doła mam, bo życie jest do dupy i w ogóle 😭

Z kims kto nawija o ciezkim zyciu na blokowiskach to bym nawet nie nagrywala, cenie się. :classic_cool: Nawijka o ciezkim zyciu kojarzy mi się z Peja, a jego w chooj nie trawie. Fajansiarz, czemu tak sądzisz? :classic_cool:

Też nie trawię życióweczek, dobrze że w tym nie uczestniczysz :D O czym śpiewasz, jeśli można wiedzieć? :) A życie jest do dupy i w ogóle z wielu przyczyn. Przede wszystkim jednak chyba dlatego, że człowiek (czyli ja :classic_cool:) sam nie wie, czego chce i dodatkowo jest cały czas przytłaczany przez rzeczywistość, która co chwile wymusza na nim decyzje, których on nie umie podejmować, bo nie wie, czego chce :classic_cool:

Życióweczki nagrywamy, ale bez pieprzenia o tym jaka to jest bieda i jp na 100% :P Jak chcesz to moge Ci podeslac kilka kawalkow na maila osob z ktorymi nagrywam, wszystko bedzie utrzymane w klimatach ich twórczosci ;)

No tak, dziewczyny jednak śpiewają :) Ok, to poproszę, jakbyś była taka miła: fajansiarz.kafe@gmail.com

Gość euri zapracowana
Pracowicie minął, ale dobrze :D Fajni ludzie pracują :D

Gość pathogenic_tea
CarrieBradshaw. ja też mogę prosić? pathogenicc@gmail.com