Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

No to jak kochasz, to jesteś na dobrej drodze. A Ty Kmicic jaki masz stosunek seksualny do miłości?

Najgorsze z tą całą miłością jest dla mnie to, że tak ciężko ją odróżnić od zauroczenia :-o

Na zasranej, a nie dobrej. On mnie nie chce znać, złamałam mu serce. 😭 Teraz juz nawet nie mam z nim kontaktu, bo go odnalazlam na nk i jak napisalam to od razu skasowal profil :O:O

Fajansiarz, dopiero przeczytalam Twojego maila haha :D Moj ex tez mi sie podoba :P A sluchales innych nut? ;) Zaraz Ci wysle jeszcze lepsza niż ta druga, w takim samym klimacie.

Bardzo mi przykro, Carrie. Ale popatrz na to też tak, że jesteś jeszcze bardzo młoda, wiele się może zmienić, w jego podejściu też.

Też staram sie byc realistą, ale czasem sam się zadziwiam, jak nadzieja potrafi być silna i mimo wszystko ciągnąć do przodu.

Ja czasem sobie marze, ze kiedys sie spotkamy haha. Boże co ja tu wypisuje. :O No ale sama zjebalam sprawe, bo wybralam patologicznego faceta z ktorym meczylam sie 3 lata, a jego zostawilam :O

do milosci? jako uczucie??? to mam stosunek bardzo prosty.....ot takie uniesienie....nic wiecej.....

W sumie ma taki bardziej optymistyczny bicik :classic_cool: Za drugim razem bardziej mi sie podoba :P Bardzo często mam tak, że muszę się przekonać do nowej piosenki. Czasem nawet filmy przeżywam dopiero na drugi dzień :P Carrie, niemożliwe, że nie przeklinałaś :classic_cool:

Racja, przekaz pierwsza klasa. Ach ci hiphopowcy, tacy buńczuczni, a jednocześnie tacy wrażliwi :P

Nuta edukacyjna :D Fajnie się gada, ale czas kierować sie do wyra. Szczególnie miło było poruszyć na kafe wysokie tematy :classic_cool: Trzym się Carrie i powodzenia w jutrzejszym pracowitym dniu. Branotz