Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

pathogenic_tea przykro mi, nie znam Cie :) Nie chce zeby to wyplynelo na swiatlo dzienne kafe :P Możesz sobie poszperać w kawałkach Białostockiego podziemia, na pewno trafisz na kogoś z kim nagrywam. :)

Gość euri zapracowana
Keri, jesteś z Białegostoku? :D To będę mieć biznes do Ciebie w przyszłe wakacje :D

Gość euri zapracowana
Bo mamy z moim bekowe marzenie :P Jechać się wybawić na imprezie z disco polo :P I jakbyś mi mogła napisać jakie są najlepsze czy cuś :P I mówię to całkiem, całkiem serio :D

Nie slucham disco polo, ale wiem ze za bialymstokiem jest kilka klubow w ktorych graja disco polo Euforia np. Najlepiej to trafić do wiejskiej remizy :classic_cool:

Gość euri zapracowana
No właśnei nam chodzi o klub jakiś a nie o remize :D

Ogolnie nie mam rozeznania w klubach, bo chodze tylko do dwoch. Ale w Tabu na lipowej kiedys bylam to sporo disco polo bylo, ale takiego zeby same dp to chyba nie ma. W Euforii na pewno jest sala z disco polo, ale to jest za Białymstokiem. ;)

Gość euri zapracowana
Moga być poza :D Thnx :D

superfantastycnie:P Carrie obejrzalam 6sezon swwm i jestem pod wrazeniem:PO teraz sciagam se flmy:)

Poruszający jest, to fakt. Na mnie też podziałał. Może nie aż tak, jak na Ciebie, ale jednak.

ogladalam 1 , pierwszego sezony ale byl taki wstep wprowadzenie wiec tak to odebralam

Ja mysle ze to nie byl jako taki wstep. Zreszta popatrz na mieszkanie Carrie, troche inne niż potem, wiec mysle ze odeszli od takiej narracji Carie, denerwowała mnie ona. Potem jest przecież równiez ta narracja, ale "myślowa" :P

no fakt troch byl tak inny jakby oderwany od reszty ale mzoe taka byla koncepja amoze recz przeciwnie no ale teraz to bez znaczenia w koncu nie wazne jak sie zaczyna wazne jak sie konczy:D

niestet ja przez torrenty sciagam wiec moge Ci torenta przeslac jedynie:(

WSTYDZIUCH itaj perfekcyjna pani domu:) Twoja kobieta ma/bedzie miala z Toba jakw niebie:P;)

6 sezon lostow?? ogladalem wszystkie sciaglem na torrentach :P polecam :P choc oczekiwalem innego zakonczenia :( bardzo lubie lostow

Gość srak do łóżka spać
ale nie Wy, Wy pod :classic_cool:

cerri czesc filmy z torrentow same sie sciagaja ost wytlumaczylem mojej siostrze ktora ma 33 lata do laptopa lewa a umie To iCiebie panno K moge nauczyc ;) zawsze taki perfekcjonista gdybys tylko zoabczyla jak mam w szafkach ALBO w szafie;D

Gość srak do łóżka spać
peezdy :D

Carrie, jak Ty się uchowałaś bez torrentów? :P Wstydziuch, też kiedyś byłem perfekcjonistą i tęsknię w sumie za tymi czasami, bo teraz przestawiło mi się w drugą stronę.

CArrie losci to zagubieni:D ogladalam pierwszy sezon i tyle na ten tamat mam je naet na plytach carrie naucze Ci sciagac z torrentow jesli chcesz;)