Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Nie no, są pewne granice. Ostatnio właśnie (a propos matki) mam opory w uzywaniu słowa 'skurwysyn'. Wcześniej jakoś było dla mnie takie powszednie, normalne, nie docierało do mnie jego znaczenie.

Kafe jest dobra na wszystko :classic_cool: Zmieniając temat, podobała mi się Twoja kłótnia z Husky :classic_cool: Na początku się nawet nabrałem.

My szczalysmy w majty ze smiechu, napisalysmy moze po 5 postow a potem wszyscy sie napierdalali i klocili przez prawie 10 stron hahaha umieralysmy ze smiechu. :classic_cool:

Niby zawsze można lepiej. Ale prowo było udane. Gdyby nie komenty orendży to możliwe że bym to kupił w całości :classic_cool:

Musisz spaszować coś odpowiedniego :classic_cool: Ja mam tylko śmierdzący posmak :-o Od twarożku, kiełbasy i soku pomidorowego.

Rzeczywiście trochę lipa, zwłaszcza jak trzeba wstawać. Ale z tego, co pamiętam, co pisałaś, niedługo będziesz miała urlop, to może uda Ci się wyzwolić od kafe :classic_cool:

Jak bedzie urlope to jade sobie w swiat. Zaczynam od festiwalu w czechach. :classic_cool: Jeszcze mialam sie teraz na troche do fatzeta przeprowadzic ale nie wiem jak to bedzie bo mnie wkurwia :O

No prosze, to takim doszczędnym przegrańcem nie jesteś :D Ten festiwal to jakiś muzyczny? Nie masz lekko Carrie z tym swoim wkurwianiem się :P