Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Tak na marginesie nie chcę Was straszyć, ale ściąganie przez torrenty to przeważnie przestępstwo.

cerri wspominalas cos o 6 sezonie skojazylem z lostami Nie czytalem wszystkiego bo po co ... nie cpalem bierzesz przegrywasz ;D

Setunia wiem, ze lości to zagubieni :P Tylko sie zdziwilam czemu o lostach wspomnial skoro mowilysmy o sexie wwm :P Fajansiarz, przetrwalam bez torrentow bo nie wiem jak z nich sciagac 😭

od razu przesteopstwo dzis sciaglem inception szkoda czasu na kino lepiej ogladnac na laptopie z kolezanka ;)

ten dzien byl jednym z gorszych dni w moim dosc krotkim zyciu...dawno tyle nie plakalam...

Gość bvvcbbvcv
Tak sobie.

ide spac Carrie jak cos to moja propozycja nauki sciagania przez torrenty jest wciaz otwarta dobranoc ciał🖐️;)

Ja ogladam albo onlajn wszystko albo z chomika sciagam, wczoraj znalazlam serial mego dziecinstwa, Fiorelle, a dzisiaj drugi Felicity, jarałam sie tym strasznie kiedys :P

Inception bym se obejrzał :classic_cool: Cóż no, przestępstwo (jeśli ściągając, jednocześnie udostępniasz). Nic się na to nie poradzi. Carrie, mogłaś sie od brata nauczyć :classic_cool: Nie żebym namawiał do używania torrentów :P Sam w sumie z nich nie korzystam. Raz czy dwa może coś ściągnąłem.

Jak jesteśmy przy Fiorelli, to pamiętam, że jako dziecko ostro się wciągnąłem w 'Marię' :classic_cool: Leciała na Polonii 1.

matka mnie z domu wyrzucila...tak po prostu, bo juz na mnie nie moze patrzec, a tak sie staralam, wszystko dla niej robilam...tylko za malo kasy jej dawalam...to mnie wykopala.eh....musialam tu sie wygadac wybaczcie na szczescie mialam do kogo pojsc

Cheek, od tego jest ten topełe. Najważniejsze, że trafiłaś na życzliwych Ci ludzi i nie zostałaś sama.

Gość byłam z kinie na Incepcji
A do wieczora sie nudziłam

Gość agaaaaaaa
czesc moge sie przylaczyc?

dziekuje za mile slowa no mialam problemy z matka od zawsze, czuje nawet troche ulge.... dobranoc wszystkim

Fajansiasz i Tobie sie dostalo :classic_cool: --> "pałe to Ty przeginasz wszystkim menelom na swiecie, potem spijasz spermę, która ostatecznie zalała Ci mózg. Wypie**alaj koński śmierdzielu, w podskokach, ale już wycieraczko spermowa liżąca jądra śmierdzącym świniom."

Gość agaaaaaaa
a ile macie lat dziewczyny? i skad jestescie?