Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak można tak się ubierać?

leginsy noszone do zwykłej siegającej do pasa bluzki. jak można?!

Polecane posty

nie wiem jak wam ale mni to sie nie podoba. jak widze te obściskujące tyłki leginsy. do tuniki sama je nosze ale jak widze moje kolezanki które chodzą w nich i dobieraja do teo pluzki które siegają własnie do pasa to wygladają jak by w rajstopach latały i jeszcze e uda! sama nie jesem szczupła i potrae to jakoś maskować a tu wrr. jedna wielka masakra

Gość epsilonka
Patrz na swoją dupę, a nie na cudzą to nie będziesz miała takich problemów :o

popieram. wygląda to co najmniej niesmacznie. A gdzie rodzice tych (zazwyczaj) nastolatek?

epsilonka przeczytaj napisałam że sama do szczupłych nie naleze dla tego w ten sposób sie nie ubieram:) wyrażam swoją opinie co do latania z dupa w leginsach.

Gość epsilonka
I co w związku z tym? Kazdy chodzi ubrany w tym, w czym się dobrze czuje. Dobrze, że nie mieszkam w PL i nie otaczają mnie ludzie, którzy wytykają paluchami, kogoś kto wygląda inaczej i ubiera się nie tak :o Lub obgadują za plecami i wypisują bzdury na forach internetowych. Proponuję Ci znaleźć jakieś intertesujące hobby :o

Sama do szczuplych nie nalezysz, ja naleze do szczuplych i takie nosze. Niektore osoby nie maja kompleksow, ktore masz Ty. Masz odpowiedz na swoje glupie pytanie : normalnie.

no ni z tym nie zrobisz ze mnie to razi:) i ja nie wnikam czy szczupła jestes czy tylko za taką sie uważasz brak kompleksów to też problem:) wiec moze odkreśle to moje zdanie i tyczy sie osób które ja widziałam tak ubrane i mi sie nie podoba koniec kropka już:)

gfdlklmlk tak właśnie o czymś takim pisze:)

Czy ja powiedzialam, ze w ogole nie mam kompleksow? Czytaj to co pisze a nie sobie autorko wymyslasz. Ty nie nosisz tego co nie znaczy, ze wyglada to zle, bo mi sie tak bardzo podoba. Wole krotka koszulke niz jakas tunike, ktora bedzie mi sie na tylku zawijac.

przykład z alicją był najlepszy reszta to jeszcze znośnie w połaczeniu wychodzi ale to mało widziany widok:)

Gość głupie tematy to moja specjaln
szczególnie w rozmiarach powyżej 40 !! 🖐️

Gość to, że tobie się to nie
podoba, nie znaczy, że inni maja się ubierać w to, co ty chcesz, jak ktoś. chociaż swoją drogą niektóre dziewczyny wyglądają okropnie, patrzy się nie tylko na uda, ale też na dupę, niektóre maja szczupłe uda, ale takie płaskodupie, że kiepsko to wygląda :classic_cool:

hm mi sie jakoś tunika nigdy nie zawija ale niektóre rzeczy poprostu trzeba umieć nosić:)

A mi się też to nie podoba. Jak ktoś ma figurę nieodpowiednią, to po prostu nie powinien nosić niektórych ciuchów - proste. A co do wytykania innym sposobu ich ubierania się - przecież ktoś musi uświadamiać ciemny lud, że na ich widok rzygać się chce. Przecież połowa dziewczyn to chyba luster w domu nie ma i ktoś im powinien uświadomić, jak nie powinny się ubierać. A do gosia coś tam - ciekawa jestem, czy jakbyś miała dużą dvpe to czy ubierałabyś się w ten sposób - raczej nie, raczej wkładałabyś coś, żeby wyglądać KORZYSTNIE I nie pieprzcie, żeby każdy patrzył na siebie. Bo idąc ulicą siłą rzeczy wpadają mi w oczy wylewające się brzuchy z za małych bluzek i duże dupy obciśnięte legginsami.

nikomu nie mówie ze ma tak sie nie ubierać. powtarzam to jest moja opinia i już :)

Gość do gosialicious
daj zdjęcie swojej pupy w leginach

Trzeba przyznać ,że wygląda to bardzo niesmacznie tym bardziej jak są to syntetyczne lekko prześwitujące leginsy i kobitce widać gatki. Według mnie jest to niestosowne niezależne od wagi - dotyczy to nie tylko tych grubych kobitek z wielkimi trzęsącymi udami i olbrzymim tyłkiem ale także chudych kościstych babeczek ze szparami pomiędzy udami jak tunel kolejowy a nawet tych w sam raz . Może nam się to nie podobać ale nic na to nie poradzimy ,każdy ubiera na siebie to co uważa za słuszne i ma do tego prawo a my możemy sobie tu tylko podyskutować co nam się podoba a co nie :)

Gość julka kulka
a ja tak sie nosze , mam ladna ksztaltna wypukla pupe i nie ukrywa jej:P

Gość jarekk3
legginsy sa sexy

ja też jestem szczupła, ale do leginsów zawsze zakładam dłuższą bluzkę. normalną tylko do opiętych jeansów. jeansy przez gruby materiał kształtują dodatkowo pupę, a w leginsach wszystko jest widoczne, w lustrze może tego nie widać, ale jak idziesz to wszystko jest na widoku :) poza tym jak dla mnie leginsy powinno się nosić tylko ciemnego koloru :)