Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Duszyczka

LUBIĘ TO FORUM, ALE ....PRZEGINACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Oczywiście nie tyczy się to wszystkich, bo często można otrzymać cenne rady i wskazówki, ale naprawdę, czasami zastanawiam się po co niektóre osoby tutaj zaglądają..... Bo chyba tylko po to, żeby komuś dokuczyć, zdołować go, zniszczyć. A może właśnie TE osoby mają kompleksy - i chcą przez to szczeniackie zachowanie coś sobie udowodnić, że są NIBY lepsze (- a nie są).... I co... my niby mieszkamy w katolickim kraju??? Tragiczne..... :( Wiadomo - każdy ma swoje zdanie, ale bez przesady, że matkę, która ma np.problemy wychowawcze z dzieckiem nazywa się wyrodną, porównuje do qrwy!!! Albo żonę - zdradzaną do męża - obwinia się o ten stan, bo np. za mało ''daje'' mężowi. Na każdym wątku jest choć kilka wrednych wpisów!!! LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ ZANIM COŚ NAPISZECIE!!!! KTOŚ ZWIERZAJĄCY SIĘ Z TRUDNYCH SPRAW - NIE TEGO OCZEKUJE - MOŻECIE KIEDYŚ TAKĄ OSOBĘ -W DEPRESJI NAWET DO SAMOBÓJSTWA DOPROWADZIĆ!!!! I ŻYCZĘ TAKIM OSOBOM - W MYŚL ZASADY - JAK KUBA BOGU, TAK BÓG KUBIE - ABY WAS SPOTKAŁA JAKAŚ TRAGEDIA - A NA FORUM POKAZAŁY SIĘ TYLKO TAKIE WPISY, JAKIE ZAWSZE SAMI DAJECIE.

Gość oFFa
znalazła sie pionierka co chce zmieniać świat na lepsze

I co... my niby mieszkamy w katolickim kraju??? Tragiczne..... I ŻYCZĘ TAKIM OSOBOM - W MYŚL ZASADY - JAK KUBA BOGU, TAK BÓG KUBIE - ABY WAS SPOTKAŁA JAKAŚ TRAGEDIA - A NA FORUM POKAZAŁY SIĘ TYLKO TAKIE WPISY, JAKIE ZAWSZE SAMI DAJECIE. Dobra Jesteś. :D A teraz się ukłoń.

Gość mikaaaaaaaaaa
popieram autorkę!!!!!!!!!!!!

Wiedziałam, że takie wpisy będą. A co, WAM zależy.... wolicie być dla kogoś podłym czy miłym. Bo ja to drugie. I sie tego nie wstydzę. Lubię ludziom pomagać.

Jestem też katoliczką, jak NIBY 90% naszego społeczeństwa, a większość ludzi robi tak, aby komuś kłody pod dupę dać..... Nie rozumię tego......

Duszyczka, ok. I wiele z tego, co piszesz jest prawdą, tylko spójrz na formę w jakiej tę prawdę objawioną podajesz. Jedno przeczy drugiemu.

Dobra Duszyczka Jestem też katoliczką, jak NIBY 90% naszego społeczeństwa, a większość ludzi robi tak, aby komuś kłody pod d**ę dać..... Nie rozumię tego...... Tak? A popatrz jak piszesz... I ŻYCZĘ TAKIM OSOBOM - W MYŚL ZASADY - JAK KUBA BOGU, TAK BÓG KUBIE - ABY WAS SPOTKAŁA JAKAŚ TRAGEDIA - A NA FORUM POKAZAŁY SIĘ TYLKO TAKIE WPISY, JAKIE ZAWSZE SAMI DAJECIE. Trochę to dziwne. Hipokryzją zalatuje.W największe zakłopotanie wprawisz wroga, kiedy mu wybaczysz, a Ty życzysz źle. Nieładnie jak na katoliczkę.

"nie rozumię tego" a ja nie rozumiĘ jak mozna sadzic takie bledy a jednoczesnie pouczac innych jak powinni sie zachowywac

Gość osoby dajace chamskie
wpisy mają problemy ze sobą-to ta niewyładowana agresja,która tłumią w świecie real ,a tu są anonimowi ,zasada w psychologii jest taka-ludzie akceptujący siebie,dobrze się ze sobą czujący są tacy sami dla innych!

provokejszyn j@k nic wiesz.... często - a nawet w większości posty autorow - są na poważnie... sama czasami o coś zapytam - a słysze jakieś bluzgi nie na temat w ogóle.... ja jeszcze nikogo na forum nie nazwalam qrwa, pedalem, świrem itp. choć ktoś chamsko się odnosi do mnie / innego ''normalnego'' forumowicza.

Gość od wielu wielu lat
staram się jak mogę nazbierać tej negatywnej energii co to niby ma do mnie wrócić i mnie yebnąć z ukosa pluje, gryze, szydzę, obrzucam błotem, mięchem, wylewam żółć, jestem podłą świnią bez sumienia i przyzwoitości jeżdże po każdym jak tylko potrafię a ta kooorewska, yebana w doope negatywna energia do mnie nie wraca no żesz kooorwa czy wy też tak macie????

Gość ghhhhhhhhhhghhhhhhhhhhghhhhhh
wreszcie jakis dobry czlowiek na tym forum:) tez kiedys o to apelowalam ale niestety,kilka osob przyzna racje kilka wyzwie a forum jakie bylo takie jest,ludzie lubia wtapiac sie w tlum zgorzknialych i wrednych snobow.nikt nie probuje byc ponad to i dac drugiemu czlowiekowi troche ciepla. dobra duszyczko 🌻

Gość julka kulka
trzeba wybaczyc tym niepelnosprytnym ludziom. niestety tacy istnieja i nie zrozumieja tego co napisalas

wiecie co.... nawet koleżanki mówią mi, że jestem za dobra na te czasy, że powinnam być wredną suką.... ale wiecie co..... ja NIE CHCĘ.... i co ..... nie podoba Wam się to??? Ale każdy potem taką osobę chciałby spotkac - czy to w postaci przemilej pani kasjerki czy sympatycznej pielęgniarki w szpitalu albo uczynnej pani urzędniczki z ZUS-u... a potem marudzicie, jacy Ci ludzie to świnie i chamy.... a sami często tacy jesteście.. zło zawsze wraca.....

Gość od wielu wielu lat
to macie tak czy nie?!!!! zapytałem o coś!!! czytać nie umiecie doopowłazy że piszecie nie na temat??!!!

Gość julka kulka
[zgłoś do usunięcia]od wielu wielu lat poczekaj to nie musi byc dzisiaj czy za kilka lat a za kilkanascie

"wreszcie jakis dobry czlowiek na tym forum" - a kto dal ci prawo do oceny kto jest dobrym czlowiekiem a kto nie to mi troche zakrawa na podział tworzony przez PiS na "prawdziwych Polaków" i zdrajcow patriotyzmu czasami krytyka tez jest potrzebna zeby otworzyc komus oczy. Jak ktos pisze przegralem zycie to niekoniecznie poglaskanie i mowienie ze wszystko bedzie dobrze jest pomocne czasem trzeba zasadzic kopa w doope

... ale to smutne.... bo naprawde sa ludzie, ktorzy potrzebują pomocy... zwierzają się na forum, a ktoś zamiast podać im rękę - to zgnoi je jeszcze bardziej.

Gość od wielu wielu lat
julka kulka jakie kilkanaście??!!! no żesz!!!! a jak ja chce teraz?? a jak nie dożyje??!!

Gość julka kulka
tacy co to gnoja to albo smai maja zjechane zycie, problemy z samymi soba, nie maja wlasnego zycia

Gość od wielu wielu lat
pisze się dżizas a nie czizas wogóle się nie znasz na bajerze do roboty byś się wzięla zamiast bzdury wymyślać

"zniszczenie czlowieczenstwa" - nie przesadzaj, zastanow sie co to w ogole znaczy jezeli ktos tak strasznie przejmuje sie tym co pisza obcy ludzie na forach intrnetowych to znaczy ze z nim jest cos nie w porzadku i widocznie nie powinien na nie zagladac skoro nie potrafi nabrac dystansu

Gość od wielu wielu lat
oczywiście że nie mam własnego życia, mam kompleksy, śmierdzące stopy, duży bemben, pusty łeb i mega stulejkę ale nie robię z tego problemu :)

od wielu wielu lat - o moja robote sie nie martw, lepiej pocwicz wymowe zanim pojedziesz na zmywak