Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka z szcecinka

mała agatka powiediala ze

Polecane posty

Gość ninka z szcecinka

zaszla w ciaze jak miala okres:P:P:P a biologie w szkole mialas?

Gość ja tez tak zaszłam-zdziwiona?

Gość marynazwawki
nie bądź taka mądra ninka, bo wiele kobiet zaszło w taki sposób w ciążę uwielbiam, jak się poucza ludzi (i to jeszcze zakłada nowy temat, żeby się pochwalić, jaki to ktoś mundry..;/), a samemu nie ma siępojęcia na temat. poczytaj w necie dziecko albo idź do książek, bo niedługo rok szkolny, a ty masz spoooooreeee zaległości:) na razie!

przy krótkich cyklach to jak najbardziej możliwe. Wg badań plemniki żyją 72h, a spotkałam się z takimi, że więcej- zależy od mężczyzny :)

Gość normalnie nie wiem
no i co z tego? przeciez chyba najlepiej wie kiedy zaszla w ciaze.

Gość cholera no przykre
a ja znam pary co wspolzyja TYLKO w okresie, bo boja sie ciazy ;)a slyszeli ze wtedy jest bezpieczenie ;P

no powiedziałam, bo zaszłam :P :P :P w tym cyklu kiedy zaszłam w ciąże współżyłam TYLKO w 2, 3 i 4 dniu cyklu. potem mąż wyjechał i wrócił w 35 dniu cyklu a 36 dnia robiłam test. testowałam tez w dzień kiedy dostałam poprzednią miesiączkę (bo nie miałam 34 dni i zachodziła możliwość ciąży) i wyszła 1 kreska. także moja miesiączka to było prawdziwe krwawienie miesiączkowe a nie krwawienie występujące czasem w ciąży. widać ten cykl miał być bardzo krótki, zresztą kiedyś już takowy miałam. mój najkrótszy cykl trwał bodajże 17 dni (nie pamiętam dokładnie bo było to ok 12 lat temu) a ten w którym zaciążyłam miał trwać ok 20 dni, tak wynika z tego ze zaszłam w ciążę :)

a co do biologii to miałam i nawet liceum o profilu bilogiczno-chemicznym kończyłam :P :P:P i to z całkiem niezłym wynikiem :P

Gość tajasne
a co Cie tak dziwi ninko? :D

Gość agatko a wspolzylas do konca
czy z gumka?

Gość nie wiere w takie rzeczy

Gość a ja mam wrażenie, że
to zacznij wierzyć, bo mało wiesz...mi lekarz mówił, że nie zajdę w ciążę, bo mam chore jajniki, więc kochałam się z narzeczonym po tej wizycie tylko raz w ciągu całego miesiąca (dzień po miesiączce) bez zabezpieczenia, 1 na 32 dni! i zaszłam! dasz wiarę? bo ja nie mogłam uwierzyć dwóm testom...a jednak:)