Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sliwka robaczywka

Zaczynam 2 tygodniowa diete Stillmana, kto sie przylaczy?

Polecane posty

ale tu pustki od wczoraj...jak Wam idzie? Ja tez sie odch...teraz widze ze to nie bylas Ty wczoraj, tylko jakas wariatka Minely dwa tygodnie, wazylam sie rano, jest 71 kilo, nie najgorszy wynik, ale obiecuja wiecej na stillmanie. Ciesze sie i tak,bo nic na mnie nie dzialalo juz od jakiegos czasu, ze wzgledu na leki ktore biore i ktore niestety powoduja przyrost wagi :( Ale juz nie dlugo :) Od dzisiaj dodaje 10 gram weglowodanow do dziennego jadlospisu, czyli troche warzyw i zobaczymy jak pojdzie. Wystarczy mi zebym schudla 2 kilo tygodniowo i bedzie dobrze :) piszcie co tam u Was :*

Gość czesc Sliwko, ja jestem
:D Dietke trzymam!! Damy rade!!

Gość ja od jutra :D
teraz mialam mala impreze wiec nie moglam ale od jutra stilman do wrzesnia ;) gratuluje ci pieknych efektow:) mozesz mi napisac co mniej wiecej jadasZ?? :)

Witaj! juz tracilam nadzieje ze ktokolwiek sie pojawi ;) Ja przez pierwsze dwa tygodnie jadlam tylko mieso, smazone, gotowane, na parze, z piekarnika, grila itd i jajka, glownie rano, sadzone albo jajecznice, za gotowanymi nie przepadam. Trzeba pic bardzo duzo wody, ja wypijam 2 litry dziennie minimum i brac witaminy. Kawa, herbata dozwolona, chrzan,musztarda,majonez i ziola tez. Pozatym nie wolno jesc nic innego. Jest to troche monotonne, nie powiem, ja zgrzeszylam raz salata, bo bylam w restauracji :) jednak spadek wagi na prawde motywuje. Po dwoch tygodniach, dodalam 10 gram wegli dziennie czyli jakas salate do obiadu albo warzywa, jem chude mieso ( przez pierwsze 2 tyg jadlam jakiekolwiek ), na razie jest dobrze, chce schudnac 2 kilo na tydzien Ile masz do zrzucenia?

Gość Sliwko, co u Ciebie?