Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozannNa

szmacisko zakochało się w moim facecie. Rujnuje mi życie!! mam tego dosc

Polecane posty

Gość RozannNa

jestem ze swoim facetem już 4 lata. Było nam razem super ale do czasu!!! Gdy nie pojawiła się ta wredna, cyniczna debilka!!! Teraz tylko w was moge znalezdz pocieszenie:( Zakochała się w moim G już jakieś pól roku temu, nawet więcej. Wiem bo sama mu to wyznała mimo iż wiedziała że ma dziewczynę. Pisała mu smsy baardzo czułe, mój facet też źle postąpił bo powinien to urwac od razu a on nie!! wiele było przez to kłótni ale zawsze zapewniał mnie że dla niego nic nie znaczy że ona coś do niego poczuła, on ją traktuje jak koleżanke i kocha tylko mnie i tylko ze mną chce byc. Ale trwało to zbyt długo!! Ona pisała mu smski: "skarbie, kotku, myśle o Tobie" itp. Powiedziałam dosc!! dłużej tego nie zniose!! Kazałam mu urwac z nią kontakt, urwał ale ta dalej pisała!! W końcu ja wkroczyłam, kazałam jej zając się swoim życiem a nie naszym!! Mój G też jej napisał żeby się odwaliła a ona nic!! Jeszcze cynicznie stwierdziła że mogę się bardzo zdziwic i to ona może się ze mnie kiedyś śmiac. Nosz kuurwa!! Tak jakby była wprost pewna że zdbędzie mojego faceta, onago wprost kokietowała! Mam z facetem razem konto na nk, mamy ją w znajomych, w sumie nie usówałam jej tylko po to aby zawsze widziała świerze fotki z moim facetem. Ale teraz przegieła. Wczoraj dodałam fotke swoją na nk, podpisałam ją a ona dziś dałą swoją fote i też ją odpisała i to DOSŁOWNIE TAK JAKBY TO BYŁĄ JEJ ODPOWIEDZ NA MNIE!! a ostatnie słowa w jej opisie to że zanim się otworzy usta żeby najpierw spojrzec w lustro. Jestem pewna że to chodzi o mnie!!! Czuję się atrakcyjną kobietą, dbam o siebie, zawsze się podobałam facetom, ona nie jest brzydką kobietą ale myślę że mniej atrakcyjną ode mnie. Taka mała okularnica z wielkim nosem. Teraz właśnie pomyślałam aby ją usunąc z naszych znajomych. Ale czy to nie będzie oznaka mojej słabości?? Błagam dziewczyny doradzcie coś!! Doradzcie jak ją zgasic raz na zawsze, żeby się odwaliła, co zrobic żeby nie wyjsc na głupka. :( ależ się rozpisałam. Proszę o rady:(

Gość skasuj ja z waszych kont
na NK i facebooku a przestanie istnieć 🖐️

Gość RozannNa
nie mamy facebooka tylko nk. Ok mogę ją skasowac ale jak myślicie?? Czy to nie będzie tak że to ja się poddałam?? Czy właśnie akurat to ją zaboli najbardziej??

ja juz dawno bym usunęła. Niech sie buja. A i zablokuj galerie zeby nie mogla ogladac zdjec. Szlag ja trafi

Gość RozannNa
no kurde nikt się oczywiście nie interesuje moją sprawą a napewno nie jedna z was miała podobną sytuacje!!!

Gość sercowadama...
powiem tak...jeśli się naprawdę kochacie i jesteście na powaznie w związku to moze pomyślcie o zareczynach.jak zobaczy pirscionek to odpuści.mądry ustępuje a głupi wojuje.drugie wyjscie to olewka totalna a wtedy jej przejdzie.znajomy mojego męża miał podobnie.on ignorował ja a ta w koncu dała za wygraną.pozdrawiam

Gość fantazyjna_trojka
Ja bym wstawiała zajebiste, wspólne fotki, żeby zrobić jej na złość ;) Niech sobie tylko popatrzy jak się kochacie i powkurwia, że To Ty jesteś z nim na fotkach a nie ona.

Gość RozannNa
Luiqendi----> mówisz że tak będzie najlepiej?? z jednej strony chciała bym aby widziała nsze fotki nowe, żeby po prostu zwyczajnie w świecie kręciło ją z zazdrości jak mnie tuli itp ale jak mówisz żeby usunąc i zablokowac to może właśnie to podziała:)

Gość pakuybsuswbxsnnnn
miałam podobnie.dodaj wasze zdjecie na nk i podpisz ze taka milosc jak nasza zdarza sie raz na milion i bedzie trwac wiecznie, albo ze was niedlugo bog polaczy na zawsze z kosciele itp to szlag ja trafi na mniejscu. dodaj swoje zdjecie jakies fajne i napisz ze jestes inspiracja dla swojego chlopaka to dostanie szalu i tyle.

Gość RozannNa
no właśnie! przecież skoro coś do niego czuje to będzie ją skręcało jak zobaczy nasze foty, kiedy jesteśmy razem i się tulimy, a zdrugiej chciałabym ją wymazac z naszego życia aby miec już spokój, nie patrzec na jej opisy na nk i gg.. zaręczyn jeszcze dłuugo nie planowaliśmy, ale to byłby strzał w dziesiątkie, wiecie że nawet o tym nie pomyślałam.... ale zależy to też od mojego faceta, wiadomo, a ślub chcemy brac jak skończe studia a jestem dopiero na drugim roku.

Skad ja znacie?? Czy to jest jakas poznana przez przypadek osoba, czy stara znajoma?? Juz dawno powinnas ja usunac ze znajomych ;) Nie odpisujcie na jej esy, nie reagujcie na jej zaczepki. W koncu powinna sobie dac spokoj.

Gość ....:::::::......
daj ją na czarną listę. ale skonsultuj to też z chlopakiem. Jakos to się tam robi.

Gość RozannNa
kurde wielkie wam dzięki!!!! :D dodałyście mi otuchy, naprawdę!!! :D a z tą inspiracją to poprostu mega!! :) ale to dopiero jak dam jakąś swoją nową fotke:) wiecie nawet chciałam wybrac się na porządną sesje zdjęciową, taką profesjonalną, jakieś fajne foty w plenerze, żeby ją z zazdrości wykręciło i faceta też chciałam zabrac, żebyśmy mieli wspólne:)

Wiesz co, moim zdaniem wstawianie fot 'zeby jej zal dupe sciskal' jest bez sensu. Usun ja z gadu, naszej klasy i z innych stronek. Po co zaprzatac sobie zycie osoba, do ktorej nic nie dociera?? To jest Twoja kolezanka, czy poznana przypadkowo osoba?

Gość RozannNa
Gosia oni razem chodzili do tej samej szkoły, na mojego G studniówce tańczyli razem bo jakoś tak były 2 polonezy. Jeden z osobami ze szkoły a drugi z osobami towarzyszącymi. Ale wtedy byłam spokojna, dopiero później coś zaczęło się dziac.

nienawidze takich szmacisk ktore wpieprzaja sie w zycie innych!! Autorko ja tez jestem za tym zebys dodala jakies fajne zdjecie wspolne na nk i fajnymi opisami. No i oczywiscie nie reagujcie na jej zaczepki. Tylko czy twoj facet podziela takie samo zdanie?

Gość sercowadama...
taka sesja plenerowa to super pomysł...

Ja bym byla za tym zeby usunac ja z gadu/naszej klasy i innych takich(spotykacie sie??). Ale moze wasze fajne fotki zadzialaja na nia i sobie da spokoj?

Gość RozannNa
Gosia ona nigdy nie była moją znajomą!!! Z moim facetem znała się właśnie ze szkoły, z prób poloneza, to ona zaprosiła nas na nk, ale nigdy nie dążyłą do tego by byc NASZĄ WSPÓLNĄ ZNAJOMĄ, widziałam od początku że mnie nienawidzi

wlasnie czemu twoj facet tak dlugo to ciagnął??terazmam nadzieje juz do niej nie pisze?

Tez nie lubie tego typu panienek :O Jak powiedzialam wyzej, ja bym ja usunela z gadu/naszej klasy. Jesli sie nie spotykacie z nia, to bedziecie mieli spokoj. W przeciwnym razie ona moze komentowac te wasze fotki, ustawiac opisy na gadu co by Cie jeszcze bardziej denerwowalo.

Gość RozannNa
niee, mój facet już bardzo długo do niej nie pisze. Ona właściwie teraz już też przestała, daje tylko durne opisy na gg że np. "myślę o nim" albo że "to wszystko przez jego cudne spojrzenie" a widac że z nikim się nie spotyka, nie ma faceta, no i ten opis pod jej fotą dotyczący mojej osoby! Powiedziałam facetowi że mam jej dośc i ją usówam z nk! Powiedział żebym się nią nie przejmowała, olała ją i że jak chcę to żebym ją usunęłą.

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
wez ja skasuj to bedzie ciagla walka na fotki i opisy ty dasz jakas nowa fotke - ona odwdzieczy sie tym samym wiem ze to inna sytuacja ,ale ja nie moglam ex-a sprzatnac z glowy dopoki mialam go w swoim profilu u dopoki widzialam jakies jego fotki. skasowalam go i zniknal z horyzontu, z mojego zycia

Gość RozannNa
najlepsze jest to że ona z wyglądu jest taka sympatyczna, miła, a w środku potwór! Wzielam jakieś przypadkowe foto jej z nk i włożyłam do voila. http://www.voila.pl/245/8nm37/?1 Więc mówicie że tak będzie najrozsądniej żeby ją usunąc?? w sumie myślę że z ciekawości nie raz zajży na nasz profil od tej koleżanki ktorą mamy też na nk.