Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozannNa

szmacisko zakochało się w moim facecie. Rujnuje mi życie!! mam tego dosc

Polecane posty

Gość tfrerr
I co?

Gość Zakochana w zajetym
autorko-tylko prosze nie wyzywaj mnie,bo pewnie poczujesz sie,jakbys pisala z ta dziewczyna.Ja tez jestem zakochana w zajetym facecie,mysle,ze musisz teraz robic wszystko,zeby na nowo zainspirowac twojego faceta soba,odmien sie troche,bo dla facetow potrzebne sa zmiany w kobiecie.Ja radze,bys ja usunela z NK,powodzenia

Gość RozannNa
Witam Zakochana w zajętym----> nie mam zamiaru wyzywac ciebie, przecież wiem że to nie ty jesteś tą która tak truje mi życie. Co do mnie i mojego wyglądu to ja zawsze staram się wyglądac ładnie. Jestem zadbaną dziewczyną, nie jestem olśniewającą pięknością ale czuje się dośc atrakcyjna:) Uwierz że już na to dawno wpadłam aby coś w sobie zmienic. Starałam się robic mojemu facetowi jakieś drobne niespodzianki, kupowałam ładną bielizne, nowe ciuszki. Tak żeby on się nie zorientował ale żeby o nikim innym nie myślał. Teraz mimo że oni już nie utrzymują kontaktu ze sobą nadal mam jakieś dziwne przeczucia że ona coś wymyśli.. Ja dobrze wiem jak kobieta potrafi swoimi sztuczkami zaczarowac faceta! Dlatego teraz już nie obawiam się że mój facet mnie zostawi czy coś ale obawiam się jej..

Gość RozannNa
przyznam się że też byłam w takiej sytuacji dawno temu. Ja byłam wtedy jeszcze wolna, poznałam faceta dośc starszego ode mnie, on poczuł coś do mnie i nie ukrywał że ma dziewczynę, po prostu w jego związku zawiało monotonią i szukał czegoś nowego, nowych "motyli w brzuchu". Ale ja mimo że byłam wolna i dobrze wiedziałam jak bardzo mu się podobam skończyłam tę znajomosc! Nie chciałam psuc niczyjego związku. Skończyłam to tak szybko jak mogłam, zanim jeszcze cokolwiek do niego poczułam! ale niestety to szmacisko z którym ja mam do czynienia nie ma w sobie takich uczuc i jest perfidna do bólu...

Gość panijazabkowa
Miałam podobnie Autorko. Idąc na randkę z chłopakiem dowiedzialam się że on ma od paru lat dziewczynę z którą teraz się pokłócił, ale nie rozstal. Na randkę oczywiście nie doszlam. Stal sobie "biedak" i czekał... ;)

Gość RozannNa
no akurat mój facet mnie z nią nie zdradził ( na szczęście)! bo nie wiem czy wybaczyłabym.. raczej nie.. nie chce o tym myślec.. ale mój facet to skarb ib ona mi może tylko pozazdrościc takiego faceta

Gość RozannNa
up up

Gość RozannNa
ta idiotka ostatnio miała opis na gg:: "jestem tylko twoja i tylko do ciebie należe" co o tym myślicie??

CO MYŚLIMY??? CHCE CIE WKURZYĆ... PROWOKUJĘ CIĘ... ALBO.... CO GORSZA... ON KRĘCI Z NIĄ, ALE TO MUSIZ SAMA SPRAWDZIĆ, JEGO KOMÓRKE I BEDZIE WSZYTKO JASNE

Gość RozannNa
furgonetka takie rzeczy już dawno sprawdziłam:) mój facet jest niewinny, ona bałamuci

Gość broda i wąsy
Może znalazła kogoś innego i do niego pisze?

Gość broda i wąsy
tzn. do niego adresuje te opisy

Gość daj jej wreszcie spokój
masz jakąś niezdrową obsesję na jej pukncie. Mówisz, że ona przestała pisać, być może w ogóle już zapomniała o całej sprawie, znalazła sobie kogos, o czym by świadczyły jej oopisy na gg, a ty z uporem maniaka ją śledzisz, dopatrujesz się jakiegoś podtekstu w jej opisacj na gg, czy pod zdjęciami. Sorry, ale w tej historii to nie ona wychodzi na osobę z lekka pomyloną;-)

Mam pytanie do Psycholożki35. Dlaczego w stopce masz masz fotkę jakiejś dziewczyny w podpisem "rozwalaczka związków"? Z tego co zrozumiałam, ona nie ma pojęcia o istnieniu Twoim i Twojego byłego. Nie rozwaliła z premedytacją Twojego związku (jak ma np. miejsce w przypadku autorki tego tematu). Nie działała z rozmysłem na Twoją niekorzyść. Rozumiem Twoją złość i frustrację bo Twój długoletni związek się rozpadł, ale niestety swoje pretensję skierowałaś w niewłaściwą osobę.

Gość RozannNa
wiesz, gdyby ona kogoś miała to raczej by o tym było wiadomo. nie czepiałabym się ale zbyt dużo jest tych zbiegów okoliczności. nie wiem czy juz to pisałam ale w ostatniej dyskusji z nią jej sms brzmiał: "uważaj żebym ja się z ciebie kiedyś nie śmiała" czy to jest normalne?? a czytałaś chociaż wszystko co napisałam?? to jak próbowała mnie skłócic z moim facetem wymyślając historie że ja go zdradzam??

Gość RozannNa
aha i daj jej wreszczie spokój-----> niestety to ona zawsze zaczynała. ja milczałam dosc długo ale wkońcu nie wytrzymałam.

Gość Następna zaraza
Będąc na drugim roku studiów powinnaś wiedzieć,że pisze się USUWAM! Nie szkoda Ci czasu na jakąś bździągwę? Usuń i tyle!

Gość RozannNa
już wcześniej poprawiłam swój błąd. i usunęłam ją już dawno:)

Gość odchodzac od tematu
co ma studiowanie do bledow ortograficznych ? Chcesz sie jakos dowartosciowac. Jestem na kierunku technicznym i nikt mnie tu ortografii nie uczy ...

RozannNa, olej głupie odzywki i wszelkie prowokacje z jej strony. Przecież jej celem jest mieszanie w Waszym związkiem, widząc że się złościsz ma satysfakcję i dobrze wie że funkcjonuje w Waszym związku , bo ciągle o niej gadacie i przez nią się kłócicie. zrobił się z tego jakiś dziwny trójkąt. Nie kłóć się o nią z chłopakiem, potraktuj ją raczej jak osobę niezrównoważoną emocjonalnie a nie jak zagrożenie. Bo czym Ci jest w stanie zagrozić? Już sama zachowanie odstrasza.

Gość chyba juz dawno powinna
a ja uwazam ,ze pomylona to jest ta zakochana Za długo ja to trzyma Lata po korytarzu , wypisuje brednie ,a facet ja olewa Dałaby sobie spokój , a nie osmieszała sie Takie fanatycznie zakochane sa najgorsze :-0 Pół biedy , gdyby go kochała i ukrywała to , ale ona jawnie to okazuje :-0

Gość RozannNa
na razie jest cisza, prócz tego dnia kiedy byliśmy w Urzędzie załatwic jakieś sprawy jak się popisywała, specjalnie wylazła żebyśmy ją widzieli. Pisałam jej kiedyś że jest nachalna do bólu, ale ona nic sobie z tego nie robiła. ale uwierzcie że mimo niepozornej gęby potrafi odszczeknąc. inna już dawno podkuliła by ogon. Ona-nie.

Gość chyba juz dawno powinna
olewaj ją ,traktuj jak powietrze Dobrze,ze twój facet tez ja tak traktuje

Gość onazakochana25
Rozanna mam problem z pewną dziewczyną ,to znaczy ona próbuje odbić mi faceta,pisze do niego chcę go z buntować przeciwko mnie tp. jesteśmy ze sobą ponad dwa lata a mnie to strasznie wk*****jak jej powiedzieć by się od niego odczepiła,po prostu mam dość tego,raz doszło do rękoczynu to znaczy s pizgałam tamtą laskę i był spokój przez jakiś czas,ale nie przestała,Chcemy mieć w końcu święty spokój i mój Maks też