Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozannNa

szmacisko zakochało się w moim facecie. Rujnuje mi życie!! mam tego dosc

Polecane posty

Gość chyba juz dawno powinna
przygladaj się swojemu facetowi czy czasem nie krci z nią lub nie daje sie kręcic Jemu moze to imponować lub imponowała Niektóre klientki włazą do łózka bez oglądania sie za siebie i na nikogo Dobrze,ze ja skasowałaś , niech sobie odbiera to jak chce , ale moze zrozumie ,ze jest dla was nikim , zadnym znajomym W jakims stopniu to ją wkurzy , pewnie chciała miec dostęp bokiem przez kolezankę , ale wtedy nie zawsze będzie sobie sama mogła wchodzic na wasze konto A co twój facet odpisał na to ,ze ją usunełąś ?

Gość RozannNa
nie ona już długo nie pisze do niego smsów. Na szczęście!!! A jak nazwała mnie żenującą blondynką to mój facet napisał jej od siebie żeby się wreszcie od niego i od nas odwaliła i że to ona jest głupią rudą idiotką:) zależało mi aby mój facet ją pojechał, nie ja! Bo to by wyglądało tak jakby mój facet miał mnie gdzieś a ja bym się z nią żarła, no wiecie napewno o co chodzi. A to przecież on się z nią zadawał. Mógł skończyc to duużo wcześniej, już wtedy kiedy wyznała mu uczucia. Ja myślałam z początku że nic się nie stanie choc miałąm złe przeczucia! i nie myliłam się. hehe ona będzie się ze mnie kiedyś śmiała, jeszcze będzie mi groziła:O

Ja bym jej nie usuwala, bo to da jej sygnał, ze się jej obawiasz, bedzie miała satysfakcje. Za to zupełnie bym ja ignorowała, bo to ja bedzie wkurzac, ze masz ja gdzies, ze się nia nie przejmujesz itd. Dobrze, ze ze soba nie pracuja ;) Nie mialam nigdy takiej sytuacji i mam nadzieje, ze miec nie bede, bo chociaz nigdy nie bylam zazdrosna, to w takim momencie pewnie chodizlabym po scianie ze wscieklosci ;o

Gość to nienajlepszy pomysł
z tym wstawianiem fot, pisaniem o inspiracjach etc. Takim zachowaniem pokażesz jej, że się boisz i próbujesz sama siebie przekonać i innych że tak jest. Bo kogo to niby qrna obchodzi? (Tak odbiegając od tematu powiem Ci, że z obserwacji, najszczęśliwsze pary jakie znam to te, które się ze swoim związkiem nie obnoszą. Bo po co? Są szczęśliwi i tylko to się liczy, to co mówią czy myślą ludzie jest nieistotne, nic nie muszą im pokazywać ani udowadniać). A jak wrzucisz nowe fotki to wiadomo, że odbierze to do siebie, jako Twoja odpowiedź na jej zaczepkę i odbije piłeczkę i będziecie tak sobie wojować dalej. Najlepszy sposób to ją wyrzucić, nie reagować, znudzi jej się i pójdzie pozadręczać kogoś innego. Powodzenia!

Gość RozannNa
przyglądam się mojemu facetowi pokryjomu ale jestem na milion procent pewna że mnie z nią nie zdradza i nigdy tego nie zrobił:) on już też olał ją całkowicie a na to że ją usunęłam to napisał : "i dobrze zrobiłaś"

Gość uhuhuhuh...
urwij jej głowe i nasikaj do szyi ;D

Gość Laska musi mieć
Ja nie wiem gdzie te dziewczyny mają godność:O Tamta była podobna do twojej, też okulary tylko że ciemne włosy i grubsza. Za kogo one się mają? Urodą nie powalają, facet olewa a te nadal nie przestają się narzucać. Ona to chyba miała jakąś obsesje bo nawet poszła na studia do tej samej szkoły co ja, tylko że o rocznik młodsza. Ciężko jest walczyć i ignorować takie kobiety, one nie znają umiaru

Gość RozannNa
także już się to skończyło! Usunęłam ją ale w sumie to nasze konto więc nie wie czy to ja czy mój G?? Nieważne jak to odebrała. Ja poczułam się napewno lepiej! I MAM TAKIE PRZECZUCIE ŻE ONA SIĘ WKURZY PRZEZ TO USUNIĘCIE Z NK. i oby tak było. wykasowałam ją i myśle że to powinien byc dla niej sygnał że skończyła się już wojna, że mamy ją w dupie, itp. Mamprzynajmniej nadzieje że ona to tak odbierze, nie inaczej:)

Gość Laska musi mieć
Zgadzam się z opinią wyżej. Ja ze swoim mamy osobne konta na nk, w życiu nie wstawialiśmy razem swoich fot, wystarczy że on ma moje w swojej kom a ja w ramce na biurku ;) Słitaśnych komentarzy na gg też nigdy sobie nie dawaliśmy bo nam to nie potrzebne. Po co obnosić się ze swoją miłością? Dla mnie to bezsensu

Gość RozannNa
także już teraz będzie ignorowana. i myśle że ona to odczuje bo nic nie będzie się tyczyło jej osoby! na gg nigdy z facetem nie dawaliśmy sobie słitaśnych opisów. a na nk wrzucamy czasem fotke razem z jakiegoś wypadu, czasem on sam a czasem ja sama. nie ważne! juz nie chcę o niej myślec!

no ale popatrzcie Po co kogos trzymac w znajomych skoro nie ma się z nim kontaktu , nie rozmawia sie , nie lubi się jej, nie jest zadną kolezanką itd tylko po to zeby miała dostęp do konta ??? Przeciez takich ludzi się usuwa , a nie daje jej się faceta na tacy Ona wchodzi pewnie codziennie i go podglada was, jego i po co to A tak to sobie pomysli,i ,ze nie jest nikim waznym Pewnie ma mase sciagniętych jego zdjeć i slini się do niego , a w twoją fotke pewnie wrzuca lotki Tu juz nawet nie chodzi o satysfakcje i o to kto się kogo boi , ale skoro on mówi zeby sie odzepiła , a ona tego nie robi i nie zachowuje się normalnie to się ja usuwa Ja mysle ,ze w jakims stopniu to ją ukłuje

*ukuje/ukłuje :-0 pogubiłam sie :-D

Gość brazowa
chciałam ci powiedziec żebyś powiedziała faceowi niech sie buja skoro zauroczyła go jakaś okularnica to jest poprosty słaby gość nie warty ciebie

Gość trudny wybor;)
wcale mi na taka sympatyczna nie wyglada,ryjek swinki

Gość RozannNa
haha to z lotkami mnie rozbawiło:D ale myślę że właśnie ona tak robi! pewnie odprawia też nademną jakieś czary albo ma lalkę woodo i wbija w nią igły:D przecież to to do wszystkiego jest zdolne! teraz właśnie jeszcze na dodatek zablokowałam galerie. A niech ją zwija z ciekawości hehe

* odczepi - sorry ,ale za szybko pisze i nie sprawdzam :-)

Gość przyjrzyj się swojemu facetowi
przyjrzyj się swojemu facetowi, bo skoro laska jest aż tak pewna siebie, a Ty piszesz, że pewności mieć nie możesz, może coś było... I może to ona rzeczywiście jest teraz wygraną. Bo to bez sensu - facet ja olewa, a ona pisze i do niego i do Ciebie, bardzo pewna siebie. Albo Twój facet dał jej nadzieję - flirtował z nią lub do czegoś doszło. Nie chce Ci sprawiać przykrości takim pisaniem, może się mylę i jest inaczej, ale niestety to pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy. I logiczna. Bo gdyby facet ją naprawdę olał i nie miałaby szans, co osiągnęłaby swoim zachowaniem? Ośmieszałaby się tylko. A zauważ, że ona tego tak nie odbiera, ona z tego pisania do Ciebie ma satysfakcję. Obym się myliła :(

wiesz ,ze o tym samym pomyslałam , ona rózne rzeczy moze wyczyniac :-0

Gość Laska musi mieć
znam ogrom ludzi którzy dodają do znajomych sąsiada z ostatniego bloku na ulicy, bo w końcu znajoma twarz. Przecież niemożliwe jest to że osoba, która ma ponad 500 osób w znajomych z każdym z nich utrzymuje kontakt. No ale każdy osobnik = kolejna cyferka

Jestes naiwna.ja jako facet powiem ci ze jakbym nie chcial takiej w swoim zyciu sam bym wyrzucił z nk itd, zmienił numer telefonu wczesniej dając ostro i jesli trzeba chamsko ze nie zycze sobie kontaktów z jej strony. Widac twojemu to schlebia a ty nerwy tracisz...

Gość Laska musi mieć
Uwierzcie że są laski, które nawet olewane nie dają za wygraną Może tu chodzi o Ciebie tak na prawdę a nie o niego. Ma jakieś chore wyobrażenie że go zdobędzie bo chce być lepsza od Ciebie

Gość brazowa
do mojego facea napisała jakaś fiona po sanatorium cytuje: potrzebuje otuchy i pocieszenia- powiedziałam mu żeby sie pakował chociaz wcześniej zpewniał że nie poznał nikogo ciekawego że w sanatorium to same stare babcie a póżniej okazało sie że to lachona w jego wieku38 lat

* chodziło mi o czary a osoba o niku " przyjrzyj sie swojemu facetowi " tez w jakims stopniu moze miec racje

Gość według mnie źle to rozegrałaś
Ale nic, nie cofniesz tego. Miejmy nadzieję, że nowych fotek i Twoich podpisów nie widziała, bo będzie miała satysfakcję i zobaczy że czujesz się niepewna w związku. Nie oglądaj się już za siebie, na nią, ignoruj ją i żyjcie własnym życiem.

Gość Laska musi mieć
Coś jest nie tak, że jest tak pewna siebie. Mój bez moich próśb powiedział jej parę gorzkich słów, jeśli Twój tego nie zrobił to może ma w tym jakąś satysfakcje, nie przeszkadza mu to...

Gość brazowa
takie zawsze myślą powiem więcej są przekonane że są lepsze

RozannNa powiedz dlaczego ty się tak bulwersujesz? czy nie jesteś do końca pewna swojego faceta? bo takie mam odczucia. Inny facet na miejscu Twojego chłopaka by jej tak powiedział coś że od razu dała by sobie spokój, i nie narażał by Cię na dodatkowe stresy i nerwy. A z tego co widzę, chłopakowi widocznie podoba się zaistniała sytuacja, i stąd Twoje zdenerwowanie. Ja gdybym była na Twoim miejscu, zaczęła bym od faceta, a ją bym olała.

Gość RozannNa
a myślicie że o tym nie myślałam?? myślałam wiele wiele razy! że on mógł mnie z nią zdradzic i dlatego ona się tak nosi. albo chociaż mógł się z nią spotkac na jakimś spacerze! ale on zapewniał mnie że nic takiego nie było. A nigdy jeszcze nie przejechałam się na nim. Prawie ze sobą już kieszkamy, ona ma głowę zaprzątnięta pracą, zawsze dzwoni, zawsze mówi gdzie jest i z kim. Po prostu teraz już wiem że jest wobec mnie szczery. Ale myślałam o tym, i wiele razy kłóciłam się znim o to:( robiłam mu głupie odzywki, awantury. że dlaczego ona jeszcze się nie odjebała, że on coś przedemną ukrywa. i wiecie co?? stwierdziłam żeto oleje! skoro mu ufam to po prostu dam na wstrzymanie bo tylko przez nią się kłóciliśmy! a teraz kiedy wkońcu wykasowałam ją i można tak nazwac usunęłam z naszego życia to usunę ją też z pamięci. I nie będe zatruwała sobie myśli tą idiotką! zaczniemy tak jakby od nowa:)

Gość RozannNa
* mieszkamy * on ma głowę zaprzątniętą pracą sorki za błędy