Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozannNa

szmacisko zakochało się w moim facecie. Rujnuje mi życie!! mam tego dosc

Polecane posty

Gość Laska musi mieć
psycholożka nie ma to jak mieć w profilu 140 zdjęć :O

Gość RozannNa
psycholożka bo kiedyś nawet było tak że jak zrobiłam mojemu facetowi kolejną awanture o nią to on mi napisał smsa że on kocha tylko mnie i że wiele razy jej to pisał, że ma ze mną poważne plany i nie szuka już innej. że mu na mnie zależy, tak jej pisał. i żebym nie była zła bo ona tylko wysyłała mu testy maturalne, czasem jakieś odpowiedzi na ważniejszy sprawdzian. i dlatego tylko są znajomymi, a to że ona wyznała mu uczucie to jego to nie obchodzi. a mnie krew wtedy zalewała! miałam wrażenie że on ją broni!!!! i dlatego do tej pory jestem niepewna. ale on definitywnie skończył z nią znajomosc kiedy ona mnie obraziła. też ją zbeształ i kazał się odpierdolic. i powiedział nawet że wcześniej wydawała się w porządku ale przejżał jaka ona jest. wtedy myślałam że zwariuje ale po tym wiedziała że on już ma jej dosc.

Gość chyba juz dawno powinna
odezwij się za jakiś czas jak sprawy się maja i czy sie odjebała I nie denerwuj się , olewaj ją i ignoruj

Gość chyba juz dawno powinna
bo takie bziągwy mogą zatruc zycie

Gość RozannNa
ok tak też zrobię i tak też już zrobiłam! :) ale wiecie co, chyba bym jej dziś nie skasowała z nk gdyby nie wy. Dzięki wam wiem że właśnie to powinnam była zrobic już dawno temu. jest mi lepiej. Nie wejde już na jej profil! Niech wie że te jej opisiki nie robią na mnie żadnego wrażenia! poprostu tak jakby jej nie było:) wlaściwie myślę że da sobie wkońcu siana z tymi opisami pod swoją fotą jak nie będzie pewna że wchodzimy na jej profil. a teraz już nie będzie pewna:) nie mamy jej w nk także nie wiemy czy dodała nową fote:) tak będzie najlepiej! DZIĘKUJE WAM DZIEWCZYNY Z CAŁEGO SERCA!!

Gość zawsze jest ten pierwszy raz
nie przejechałaś się na nim bo albo rzeczywiście nie dał Ci ku temu powodu, albo po prostu się o czymś nie dowiedziałaś. Miej to na uwadze. I nie wierz tak ślepo temu co facet Ci mówi. Zaufanie zaufaniem, ale nie takie rzeczy w nie takich związkach się działy. A wg mnie coś na rzeczy być musi, o czymś facet Ci nie mówi, bo nie wierzę, że laska ośmieszając się jest tak pewna siebie. Może ona wcale się nie ośmiesza...? Ktoś dobrze napisał, częściowo to wina faceta. Bo rozumiem, ze są zawzięte laski, ale mało kto zdecyduje się tracić tyle czasu i siły, gdy WIE że nie ma szans. Ale żeby ona to WIEDZIAŁA, on musiałby STANOWCZO I JASNO POWIEDZIEĆ. Bez żadnego owijania, żartowania, flirtowania, czy niepewnego głosu. Krótko, jasno i stanowczo - i laski nie ma. Ale od każdej reguły są wyjątki. Może to wyjątek?

Gość luizjana taka sobie
Może usuniesz wszystkie Nk itp. a on ma numer tel do niej i dalej będą się kontaktować. Ja bym faceta do muru przyparła, bo to winien, jeśli wyraźnie jej uświadomi, ze sobie nie życzy żadnych, ale to żadnych kontaktów to dziewcze zrozumie, ale jak on robi jej chocby najmniejsze nadzieje, to końca nie widac.

RozannNa powiedz dlaczego ty się tak bulwersujesz? czy nie jesteś do końca pewna swojego faceta? bo takie mam odczucia. Inny facet na miejscu Twojego chłopaka by jej tak powiedział coś że od razu dała by sobie spokój, i nie narażał by Cię na dodatkowe stresy i nerwy. A z tego co widzę, chłopakowi widocznie podoba się zaistniała sytuacja, i stąd Twoje zdenerwowanie. Ja gdybym była na Twoim miejscu, zaczęła bym od faceta, a ją bym olała.

Gość RozannNa
Ale ja już pisałam tutaj że on dał jej jasno do zrozumienia żeby się odwaliła i od tamtej pory nie napisała do niego ani jednego smsa. (ten sms od niej że i tak będzie pisała był dużo wcześniej) najgorsze jest to że ok, smsów nie pisała do niego już ale za to na gg ciągle miała jakieś opisy: "tęsknie za nim" "myślę o nim" "chciałabym abyś był blisko" "poprostu bądz" tak jakby chciała specjalnie mnie wkurzyc! a np ja byłam wtedy cały tydszień z moim facetem. a dziś to przegiela! bo w swojej focie nawiązała do mnie! i w opisie na gg też do mnie! dobrze wie że jej się nie udało to chyba próbuje mnie wykończyc psychicznie, nie wiem...

Gość Laska musi mieć
Psycholożka chodziło mi o profil dziewczyny który masz w stopce

Gość Laska musi mieć
Rozanna ona ma Twoje gg, a Ty jej?

Psycholożka, ale sucz masz w tej stopce. Dla mnie niezrozumiałe jak Twój mężczyzna mógł się w niej zakochać. To z Nim ma te zdjęcia? Opowiedz coś więcej.

Gość RozannNa
ona mojego gg nie ma (chybaże znalazła mnie przez wyszukiwarke) ale ja zapisałam sobie u siebie jej numer już jakiś czas temu właśnie po to aby całyczas obserwowac jej opisy. wiem że to durne. ale po dzisiejszym usunięciu jej z nk, usune też jej numer gg, mam w dupie jakie będzie miała opisy, mój facet już dawno usunął jej gg i jak u niego jestem to już nie zaglądam nerwowo na jej opis tylko jestem mega spokojna:) u siebie też tak zrobie

mówię ci nic tak nie zdziała jak rozmowa, szczera rozmowa we dwoje, i założe się że rozwieje wszystkie Twoje obawy, nie potrzebne obawy

Gość Laska musi mieć
Usuń te jej gg w cholerę, nie będziesz się chociaż nie potrzebnie denerwować tymi głupimi opisami. No i ta satysfakcja, że nikt z was nie ma jej num a ta się produkuję i robi z siebie większą idiotkę bo myśli że Twój ją pewnie ma na liście ;)

Gość RozannNa
Laska musimiec-----> hehe racja! :) niech się produkuje na marne! właśnie ją wywaliłam ze swojego gadu! i niech już będzie święty spokój!

AiYoriAoshi nie nie, to nie mój były. Mój ex był na tyle prymitywny czego sie nie spodziewalam, ze zakochal sie w niej i myslal ze beddzie z nia zyc dlugo i szczesliwie, ale ona go olala bo miala juz swojego faceta, i moj zostal na lodzie.

Gość Laska musi mieć
No i prawidłowo! I uwierz w siebie przede wszystkim, nie przejmuj się takim babsztylem który urodą nie grzeszy i rozumem. Wierzę, że na pewno jesteś od niej ładniejsza, mądrzejsza ;) Twój facet jest przy Tobie, nie przy niej, to Ciebie wybrał. Pokaż że się jej nie obawiasz, że jesteś swojego związku, że nie masz powodów aby się czuć od niej gorsza

Gość Laska musi mieć
* że jesteś pewna swojego związku

Gość RozannNa
Laska musi miec, psycholożka i inne dziewczyny dziękuje Wam za słowa otuchy:) To dla mnie naprawde bardzo wiele! że pomogłyściemi się z tym oswoic i dobrze mi doradziłyście. Dziękuje:) Mam nadzieje że mnie zapamiętacie bo gdyby coś się wydarzyło to na pewno napiszę! ale oby nie! Pozdrawiam Was i życzę miłej nocy. Moja noc na pewno będzie milsza:)

Gość Laska musi mieć
Trzymaj się i nie przejmuj takimi głupi babami, bo to tylko szkoda nerwów. Zajrzyj kiedyś i daj znać czy się już od was na dobre odwaliła :) Zmykam, dobranoc

Gość dlaczego oczerniasz tę kobietę
'"Mój ex był na tyle prymitywny czego sie nie spodziewalam, ze zakochal sie w niej i myslal ze beddzie z nia zyc dlugo i szczesliwie, ale ona go olala bo miala juz swojego faceta, i moj zostal na lodzie." Psycholozka, dlaczego piszesz półprawdy? Ona go nie olała, bo nie ma pojęcia o tym, że on się w niej zakochał. Nie znają się, ona nie wie nie tylko o jego uczuciu, ale nawet o jego istnieniu - tak pisałaś o tym dawniej i tak masz dalej napisane w stopce. Jakby ta paniena co nazwała tęniczemu niewinną dziewczynę suczą, umiała czytać ze zrozumieniem, to by doszła do fragmentu, że " ona nawet nie wie o jego istnieniu". No, ale czytanie to dla niektórych męcząca czynność:-P A tak swoją drogą, psycholożka... ty naprawdę wierzysz w te brednie, że on odszedł bo się zakochał w jakiejś nieznajomej? No weź przestań:-D Szukał pretekstu i go znalazł, wcisnął ci jakąś bajeczkę o uczuciu do pięknej nieznajomej a ty łyknęłas i teraz oczerniasz dziewczynę BEZCZELNIE I GŁUPIO.

Gość RozannNa
Witam! :) Wczoraj ze swoim facetem byłam w Urzędzie skarbowym załatwić sprawy, pracuje tam właśnie ta głupia pizda. Byłam na milion procent pewna że ją spotkamy więc ubrałam nową fajną sukieneczke. Jak mój G wypełniał jakiś papier to jej koleżaneczka napisała do pizdy smska że jesteśmy i ta pizda wyszła ze swojego pokoju. Zaczął się popis. Oczywiście mój facet nie mówi jej już "cześć", poprostu my zachowywaliśmy się jakby ona była powietrzem, a ona?? idiotka biegała po korytarzu jak nienormalna, gadała sobie zaraz koło nas z koleżanką, zrobiła jeden wielki popis i pokaz. A ja?? Udałam że jej tam nie ma, dla mnie ona była powietrzem:) olałam ją z góry na dół!

Gość RozannNa
i jeszcze jednego wam nie opowiedziałam, jak próbowała mnie skłócić z moim facetem. Ale to było dawno, na samym początku ich znajomości i jeszcze wtedy wogóle nie podejrzewałam że to ona! Do mojego faceta zaczęła pisać jakaś laska, że ja go niby oszukuje, że spotykam się z jej facetem na uczelni, i że przyprawiam mu rogi, żebym się od jej faceta odwaliła, żeby sobie mnie przypilnował itp. Mój G był sceptycznie do tego nastawiony ale i wkurzony.. I wtedy w sumie nic się nie wyjaśniło w tej sprawie, z kolejnymi smsami ewidentnie laska kłamała, więc zapomnieliśmy o tym. Ale po długim czasie zdałam sobie sprawe że to mogła być tylko ona!!! Któż inny z mojej uczelni miałby numer do mojego faceta jak mieszkamy daleko od siebie?? tylko ta idiotka mogła wpaść na coś takiego

Gość RozannNa
i jestem pewna że jeszcze nie raz ona coś wymyśli przeciwko mnie.

Gość ..................;;;;;;;;;
up