Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozannNa

szmacisko zakochało się w moim facecie. Rujnuje mi życie!! mam tego dosc

Polecane posty

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
acha to nie pozbedziesz sie moze jej tak do konca kurde wspolczuje tego szmaciska tyle ze twoj facet powinnien jej do rozumu przemowic i to nawet hamsko, bo inaczej to nie dotrze do niej moze ona robi sobie nadzieje, bo on nie protestuje

Ktos tam wyzej mial racje, usuncie ja z waszego zycia to bedziecie mieli spokoj. Ile bedziesz sie tak meczyc? Stresowac co ona jeszcze wymysli? Jesli usuniesz ja z gadu to nie bedziesz widziala jej opisow - jeden problem mniej. Zablokuj galerie na nk - nie bedzie ogladala zdjec, nie bedzie komentowala - drugi problem z glowy ;) A jako glowne wstaw zdjecie swojego faceta :)

Gość buhaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaa
AUTORKO!!!!!!!!! ja proponuję całkowicie usunąc konto z tego beznadziejnego portalu i problem z głowy !!!!!!!!!!!!!!!! z osobami z którymi się kumplujecie i tak macie pewnie kontakt tel, wiec po co wam jakaś nk????????? bedziecie mieli świety spokój , a nie taka zabawa w dziecinade

Gość RozannNa
niedawno miała opis na gg: "i ta podświadoma satysfakcja" . nie wiem czy już Wam to pisałam, teraz go usunęła. Właśnie kuźwa to jest to! że ciąglę zaglądam w to zasrane nk i gg, czy aby zaś coś nie napisała i się wkurzam! To nie jest normalne. Macie racje, usune ją z nk. Najpierw nie będe blokowała galerii. dodam jakąś swoją fotke i napisze o tej inspiracji:):) hehe i jak będe miała pewnosc że ta idiotka to widziała to galerie zablokuje. I postaram się o niej zapomniec jeśli zaś ona czegos nie wymyśli!

Sluchaj a nie lepiej zablokowac galerie i niech ja nosi bo nie moze zobaczyc zadnego zdjecia? usun ja z gadu juz teraz, z nk usun ja takze (badz calkowicie usun konto z nk jak ktos ardzil wyzej). Takie sie nigdy nie odczepia jesli Ty im jeszcze coraz to nowsze zdjecia pod nos podstawiasz.

Gość dziewczyna z warkoczemm
moim zdaniem buhahaha ma racje

Gość dziewczyna z warkoczemm
usuncie konto na nk i bedzie spokoj, nie bedzie miala do was rzadnego dostepu i to ja najbardziej zaboli!

Gość RozannNa
macie racje. a widzieliście jej foto?? dałam wcześniej. Co o niej sądzicie?? Wiem że tak nie wolno dodawac cudze zdjęcia ale jak coś to zaraz usune ten post z jej fotą. Właśnie ją usówam z nk.

Gość fantazyjna_trojka
Brzydka nie jest, ale jakoś specjalnie piękna też nie. No taka zwykła, przeciętna, bez polotu ;)

Gość julka kulka
na NK masz najomych a czy ona jest twoja znajoma? NIE wiec po co ja trzymasz

Gość RozannNa
też myślałam wiele razy o ty,m że to psychopatka:) Niby takie nic a tak naprawdę to niezłe z niej ziółko. Ani razu nie podkuliła ogonu, za każdym razem wychodzi obronną ręką. Jeszcze tylko zmieniłam opis swojej fotki i ją usówam:)

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
usuwam ;) wybacz musialam :O

Gość RozannNa
ok dzięki za poprawkę i sorry wielkie za błędy;p

Gość RozannNa
usunęłam!!! ach czuję się oczyszczona

Gość RozannNa
Lepiej, duuużo lepiej! :) Akurat nie jestem teraz ze swoim facetem i napisałam mu smsa że się idiotka troszke zdziwi hehe. Nie chcę kasowac konta nk przez jakąś debilke ale przynajmniej teraz ja mam satysfakcje że zrobiłam to co chciałam. Tylko mam nadzieje ŻE ONA JUŻ NICZEGO NIE WYMYŚLI!!

Gość RozannNa
I CO, DOBRZE ZROBIŁAM?? Dziewczyny, bardzo mnie podbudowałyście i za to Wam dziękuje!! Potrzebowałam właśnie jakiejś dobrej damskiej rady;) Kiedyś nawet nazwała mnie w smsie żenującą blondynką. a do faceta mojego napisała że "i tak będe pisała!" Nie jest to normalne:O Mnie było by wstyd brac się za zajętego faceta jeszcze jakbymnie olał i jego laska by mnie zjebała a ta idiotka nie ma za grosz wyczucia i honoru!!

Gość rany czym ty sie przejmujesz
nie wiem jak wygladasz ale ta dziewczyna to porażka! czy ty naprawde uwazasz ja za konkurencje ??? przeciesz to paszczur! heh taka mogłaby nawet słac 1000 sems dziennie do mojego faceta a on nawet by na nia nie splunął. wyluzuj bo smieszne ze sie przejumjesz kims takim

A ja bym na Twoim miejscu rozegrała to tak. Z nikąd jej nie usuwała. Wg mnie to jest właśnie oznaka słabości. Pokażesz, że irytuje Cię, to co ona pisze. Uważam, że powinnaś to totalnie zignorować. Ustawianie opisów skierowanych bezpośrednio czy pośrednio do niej tez odradzam. Bo to właśnie kolejny znak, że się przejmujesz. Dlatego też nie dodawałabym specjalnie dla niej jakiś zdjęć, opisów, itp. Po prostu to ignoruj. To zaboli ją najbardziej. Że nie ma dostępu do Waszego świata. Że Was to co ona wyczynia nic nie obchodzi.

Gość obserwator@pl
Dla Ciebie i dla Twojego faceta wszystko jest jasne i oczywiste więc po co, zawracasz nią sobie głowę?. Po prostu ignoruj i to wystarczy.

Gość Laska musi mieć
nie równo pod sufitem :O Facet ją olewa tyle razy a ta dalej się narzuca. Przecież to kompletnie mężczyzn nie kręci, wręcz odrzuca. Dla mnie to obdzieranie się z godności

Gość chyba juz dawno powinna
być usunięta i twój facet powinien jej napisac ,ze przez niego powiedz mu ,ze ona cię obraza , ze ja usunełaś i masz prosbe ,ze jesli by ja spotkał to niech powie ze to on ja usunął i nie chce zeby mieszała się w wasze zycie , niech jej powie ,ze nie zyczy sobie zeby tak o tobie pisała ( zenująca blondynka itp ) On musi cos zrobić , jezeli się za tobą ujmie to ona zrozumie ze mu na tobie zalezy On juz dawno powinien zareagowac na takie teksty w twoim kierunku pogadaj z nim ,zeby nie pomyslał ze jestes zazdrosna tylko ,ze ona cię obraza , a ty jestes jego dziewczyną , a on nie reaguje

Gość obserwator@pl
A ja będę się upierał przy tym, by totalnie ją ignorować.

Gość Laska musi mieć
Ale usunęła ją i ma spokój, teraz może ją kompletnie ignorować Jak wyśle kolejnego esa to niech Twój facet po prostu nic jej nie odp, jak będzie się niemiłosiernie narzucać to niech on w końcu da jej dobitnie do zrozumienia że jest u niego spalona Miałam podobną sytuację, też dziewczyna z byłej klasy mojego chłopaka się do niego przyczepiła. Również tańczył z nią poloneza na studniówce. Tylko że była na tyle bezczelna że po prostu przyłaziła do jego domu i zapraszała na jakieś spacery :O Pow jej że kompletnie nie jest w jego typie, że lubił ją jako koleżankę i tylko tyle. To też nei pomogło, ona cholera dalej się narzucała. W końcu ostro jej pojechał. Od dwóch lat spokój. Aha mało tego, ona miała chłopaka i często się żaliła że im nie wychodzi. No aż ciśnienie się podnosi na takie dziewuchy

Gość RozannNa
ja nie pisałam nigdy nic o niej, w swoich fotach do niej nie nawiązywałam, po prostu zauważyłam że jak kiedyś ja dałam swą fotke to na drugi dzień ona dała swoją. Wczoraj dałam swoją i podpisałam że jestem wyjątkowa bo jestem sobą i dziś dodała ona! i pod swoim zdjęciem napisała długi opis że coś tam: "możesz myślec że jestem hetera, że egositka ale najpierw popatrz w lustro" ja to bardzo skróciłam ale o coś takiego w tym chodziło. Wiem że to o mnie bo nigdy wcześniej nie robiła tak ! Cóż, już za późno, wykasowałam ją z naszych znajomych i lepiej mi. Lepiej że nie musze patrzec na jej ryj i się wkurzac że ona coś do mnie insynuuje! Ciekawe czy była by taka odważna twarzą w twarz:D Też uważam że piękna nie jest ale czułąm się zagrożona bo takie idiotki to potrafią isc po trupach do celu! Wiadomo co by jeszcze wymyśliła?? Ja przynajmniej zamiast okularów nosze soczewki:) Mam ciemną karnacje, jestem zgrabna, nie jestem pięknością ale uważam się za ładniejszą od niej. i lepszą duchowo:) Mój facet mnie kocha. Ale przyznam się wam że był między nami kryzys, mój facet miał do mnie jakieś ale, że nie jestem już dla niego taka czułą itp. a ja teraz wiem czemu.. bo ta idiotka go zbajerowała.

Gość Aneckaaaaaa
miałam keidyś podobną sytuację... jak mi powiedziała coś w stylu że jej się chce ze mnie śmiać i że jestem żalosna okaząlo się, że byłam zdradzana właśnei z nią...

Gość Laska musi mieć
Mnie też próbowała obrażać, ona była dosyć niska i taka lekko przy sobie. Coś tam gadała mu jaka ja wysoka jestem (mam 171 więc bez przesady) i że pewnie w butach na obcasie wyglądam jak na szczudłach. Mój facet nie pozwolił jej na takie teksty, Twój raczej też powinien pokazać jej gdzie jest jej miejsce